Şimdi Ara

samsung 40 inç tv ye kumanda attım görüntü gitti tamiri mümkünmüdür lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar demin kardeşime çok sinirlendim ve ona atayım derken kumanda tv nin ekranına geldi fazla sert bir çarpma olmadı ama tv nin ekranın önce karardı sonra gökkuşağı gibi renkler geldi en sonda aşşağıdaki resimdeki gibi oldu ama ekranda herhangi bir kırıklık yok sizce tamiri mümkünmüdür bana kaça patlar bu panel çok pahalıymış ama paneline ne olduğunu bilemiyorum lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

samsung 40 inç tv ye kumanda attım görüntü gitti tamiri mümkünmüdür lütfen yardım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• kirilmis panel çöp
  • anladım zaten ama evin neova yangın sigortası var acaba karşılarlarmı bir bilginiz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender 28

s.a. arkadaşlar demin kardeşime çok sinirlendim ve ona atayım derken kumanda tv nin ekranına geldi fazla sert bir çarpma olmadı ama tv nin ekranın önce karardı sonra gökkuşağı gibi renkler geldi en sonda aşşağıdaki resimdeki gibi oldu ama ekranda herhangi bir kırıklık yok sizce tamiri mümkünmüdür bana kaça patlar bu panel çok pahalıymış ama paneline ne olduğunu bilemiyorum lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kim parasını ödeyecek , kumandayı fırlatanmı ,fırlatıranmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.