Şimdi Ara

samsung 40a656 yada baska bir lcd, 1 temmuz sınırı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben samsung 40a656 ilk sirada olmak uzere bir lcd tv almayı dusunuyorum.. acikcasi a serisinin yeni olmasi yuzunden fiyatlarinin dusmesini bekleyecektim fakat 1 temmuzdaki yuzde 20 arttiracak otv vergisini gordukten sonra kafam cok karisti ve karar vermek icin geriye sadece onumdeki 20 saat kaldi.. fiyatlarin dusmesini beklemek icin eylule kadar beklemeyi goze almistim ama su anda 1 temmuz vergi zammi gozumu korkutuyor..

bu caresizligim karsisinda tavsiye verebilecek olan arkadaslar varsa cok memnun olurum, tesekkurler..

• * Verginin LCD lerle alakası yok diye biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: a10k

selam arkadaslar,

ben samsung 40a656 ilk sirada olmak uzere bir lcd tv almayı dusunuyorum.. acikcasi a serisinin yeni olmasi yuzunden fiyatlarinin dusmesini bekleyecektim fakat 1 temmuzdaki yuzde 20 arttiracak otv vergisini gordukten sonra kafam cok karisti ve karar vermek icin geriye sadece onumdeki 20 saat kaldi.. fiyatlarin dusmesini beklemek icin eylule kadar beklemeyi goze almistim ama su anda 1 temmuz vergi zammi gozumu korkutuyor..

bu caresizligim karsisinda tavsiye verebilecek olan arkadaslar varsa cok memnun olurum, tesekkurler..
  • sagolasin tcmb, su anda listeyi okudum maliye'nin sitesindeki ama acikcasi ne ne oldugu da pek belli degil, mesela dijital kameralar ötv dahilinde ama o listede yoktu.. kesin bir bilgisi olan arkadas paylasirsa cok sevinirim..
  • Daha önceden varolan ÖTV listesine satışlarının arttığını öne sürerek video kamera ve her türlü görüntü kaydedici cihazı da eklediler. Yani tv.leri şu an için etkileyen birşey yok çünkü onlar zaten ÖTV kapsamında.Bununla ilgili iki konu daha önceden açıldı. Arama yapıp bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil_drum

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A656-LCD-TV,5017.html fiyat iy gibi

o samsungun özellikler listesine dikkat edin 16 bit işlemci yazmışlar bi yanlışlık var 10bit olacak itimat etmeyin dikkat.
  • tların düşmesini bekleyin 3 ay sonra 2500'e alırsınız a656'yı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.