Şimdi Ara

SAMSUNG 40B650 FİYAT YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir arayışdan sonra izmirde samsung 40b650 modeli 2280tl/12ay taksitle aparat vede montajlı olarak yarın alacağım.anadolu elektronik garantisinde olduğunu söyledi.evimdeki 84 ekran tüplü siemens televizyonumada bir fiyat verecek spotçu arkadaş.sizce televizyonumu en düşük kaç liraya vereyim.Birde philips 40''8664 led takviyeli tv 2700tl/12ay taksitleaparatsız vede montajsız başka bir yerden fiyat aldım.Ama burada evdeki televizyonumu değerlendiremiyorum.acaba evdeki tv yi başka spotçuda değerlendirip philipsimi tercih etsem.yarına kadar haber bekliyor arkadaş acilen yardım ederse ustalar minettar olurum.SAYGILAR......(Bildiğiniz kampanya veya kaçırma dediğiniz tv varsa o konudada yardımlarınızı bekliyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 16 Mart 2010; 21:58:00 >

• Hepsiburada'da PHILIPS PFL7404 Var 42"
    Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDRoXy

Hepsiburada'da PHILIPS PFL7404 Var 42"
    Tavsiye ederim

Dostum tavsiyen için teşekkürler ama almışken Ambilight Spectra özelliği olsun isterim tv de.SELAMLAR...
  • nereden buldun bu fiyata acaba İzmir'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

nereden buldun bu fiyata acaba İzmir'de?

Çankayada daha önce alışveriş yaptığım bir spotçu.Anadolu elektronik garantili.Neden ucuzmu buldunuzki?SELAMLAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 16 Mart 2010; 22:16:34 >
  • ucuz tabi diğer yerlere göre,,spot mala güveniyormusun?bende internetten b653 ü 2450 ye buldum anadolu elektronik garantili
  • Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.SELAMLAR......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • televizyonuna 350 tl verirse ver gitsin ucuz deme zaten 84 ekran crt tv piyasada sıfır 700-800 arası rahat bulursun samsung 65* serilerini ben beğenmiyorum alt kısımlarında görüntüde bozulmalar vardı benim incelediğim tv sana tavsiyem lcd tv alıcaksan ve kararlıysan (evdeki tv yi kullanmayacaksan artık) sony w55** seilerine bak veya yeni ürün olsun diyorsan yine sony ex500 e bir gözat ama illa samsung alıcam ben inceledim ve beğendim diyorsan ozaman elindeki tv yi 350tl olmadı 300tl den aşağıya verme. (daha aşağı fiyat verirse hayrına yeni evlenecek ama maddi durumu iyi olmayan bir çifte hediye et)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

televizyonuna 350 tl verirse ver gitsin ucuz deme zaten 84 ekran crt tv piyasada sıfır 700-800 arası rahat bulursun samsung 65* serilerini ben beğenmiyorum alt kısımlarında görüntüde bozulmalar vardı benim incelediğim tv sana tavsiyem lcd tv alıcaksan ve kararlıysan (evdeki tv yi kullanmayacaksan artık) sony w55** seilerine bak veya yeni ürün olsun diyorsan yine sony ex500 e bir gözat ama illa samsung alıcam ben inceledim ve beğendim diyorsan ozaman elindeki tv yi 350tl olmadı 300tl den aşağıya verme. (daha aşağı fiyat verirse hayrına yeni evlenecek ama maddi durumu iyi olmayan bir çifte hediye et)

çok teşekkür ederim turusan hocam.Valla doğru söylüyorsun ben 150-200 bie vereyim diyodum ama gene kanıma girdin veririm garibana dua alırım SELAMLAR......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

televizyonuna 350 tl verirse ver gitsin ucuz deme zaten 84 ekran crt tv piyasada sıfır 700-800 arası rahat bulursun samsung 65* serilerini ben beğenmiyorum alt kısımlarında görüntüde bozulmalar vardı benim incelediğim tv sana tavsiyem lcd tv alıcaksan ve kararlıysan (evdeki tv yi kullanmayacaksan artık) sony w55** seilerine bak veya yeni ürün olsun diyorsan yine sony ex500 e bir gözat ama illa samsung alıcam ben inceledim ve beğendim diyorsan ozaman elindeki tv yi 350tl olmadı 300tl den aşağıya verme. (daha aşağı fiyat verirse hayrına yeni evlenecek ama maddi durumu iyi olmayan bir çifte hediye et)

çok teşekkür ederim turusan hocam.Valla doğru söylüyorsun ben 150-200 bie vereyim diyodum ama gene kanıma girdin veririm garibana dua alırım SELAMLAR......

sormak istediğin başka birşey varmı? yoksa uyuyacağım.

• PM ATMIŞDIM TURUSAN HOCAM CEVABINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM SELAMLAR...
  • PHILIPS 42PFL9664H tv 80.000:1 kontrast bana bu özellikte bir tv için düşük geldi onun dışında wifi desteği olması net tv özelliği gayet güzel ve güncel özellikler ben görüntüsünü görmeden almam dediğim gibi kontrast düşük geldi bana. sen fiyat olarak cıktıkça çıkıyorsun 2200 civarı samsungdan 3200 philipse geldin bu gidişatın sonu pek hayırlı gözükmüyor.
  • quote:

PHILIPS 42PFL9664H tv 80.000:1 kontrast bana bu özellikte bir tv için düşük geldi onun dışında wifi desteği olması net tv özelliği gayet güzel ve güncel özellikler ben görüntüsünü görmeden almam dediğim gibi kontrast düşük geldi bana. sen fiyat olarak cıktıkça çıkıyorsun 2200 civarı samsungdan 3200 philipse geldin bu gidişatın sonu pek hayırlı gözükmüyor.

HİÇ SORMA HOCAM.Çıktıkça çıkıyorum.İyiye alemet değil ama Alındımı bir kere alınıyor tarzındayım.Ne dersin fiyat daha düşermi.SELAMLAR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

PHILIPS 42PFL9664H tv 80.000:1 kontrast bana bu özellikte bir tv için düşük geldi onun dışında wifi desteği olması net tv özelliği gayet güzel ve güncel özellikler ben görüntüsünü görmeden almam dediğim gibi kontrast düşük geldi bana. sen fiyat olarak cıktıkça çıkıyorsun 2200 civarı samsungdan 3200 philipse geldin bu gidişatın sonu pek hayırlı gözükmüyor.

HİÇ SORMA HOCAM.Çıktıkça çıkıyorum.İyiye alemet değil ama Alındımı bir kere alınıyor tarzındayım.Ne dersin fiyat daha düşermi.SELAMLAR....

düşer çünki talep olmaz fazla galiba tam led de değil o tv. ben uyudum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.