Şimdi Ara

samsung 40D6000 led mi ? 51E490 plazma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maalesef 2 arada 1 derede kalmış gibi hissediyorum kendimi ? Forumlarda gezinirken gah led 3d iyi demişler gah plazma demişler ben de hangisini alacağımı şaşırdım kaldım 51e490 plazmada 2 3d gözlük üzerinde 1700 tl bir çok özelliği samsung 51d550 ile aynı 40D6000 ise 3d led ekranı daha küçük ve plazmaların Ledlerden daha iyi olduğunu sonucuçıkıyor çoğu forumlarda. Bana yardımcı olup fikrinizi belirtirseniz sevinirim. izşeyeceğim mesafe 4 metre maximum bütçe 1700 iki tvnin de fiyatı aynı .Teşekkürler şimdiden. i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavihayat41 -- 25 Nisan 2012; 21:44:25 >

• 51d550 senin için uygun
    ama bana sorarsan plazma alacaksan Panasonic den şaşma.
  • panasonic bayağı forumda da övülmüş ama gözlük bulma, usb den mp4 mkv formatlarını okumada hata sorunlatı dolayısıyla almaya kararsız kaldım kaldım.
  • 3D kulllanırım diyorsan panasonic kızılötesi haberleşme mantığı kullandığı için 3d de sıkıntı yaşayabiliyor onun dışında neoplazma iyidir.Samsung plazmayı geç çok sorunlu kısa vadeli kullanılabiliecek bri cihaz sorun çıkartabilecek bir cihaz başına.En güzel seçenek 6000 kalıyor al güzel güzel kullan fazlasıyla işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavihayat41

panasonic bayağı forumda da övülmüş ama gözlük bulma, usb den mp4 mkv formatlarını okumada hata sorunlatı dolayısıyla almaya kararsız kaldım kaldım.

arkadaşım Tv alıyorsun media player değilki
    alırsın bi 100 liraya media player olur biter
    sırf media açıyor diye kalitesiz üründe alınmaz.
  • plazma ların enerji tüketimi daha fazladır ledlere göre. bir de görüntü kalitesi plasmaların daha iyi gibi geliyor.
  • haklısınız ama doğal renklerde de plazma daha iyi sonuçlara göre. Ayrıca panasonicte acaba hangi modeli almalıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.