Bildirim
Samsung 40d6500 - 40d6510 - 40d6530 Farkları Nelerdir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgisi olan yok mu -
6530 spot ürün. 6510 da 6500 beyazı sadece. eminim 6530unda hic bir farki yoktur. cunku seriler arasında 10 sayı oynaması samsungda renk tercihlerini ima eder -
6510 serisi beyaz kasaya sahiptir ve VOB, VOR DVD uzantısı destekler tavsiye ederim. -
xx10:beyaz
xx20:bordo
xx30:mavi
Sonlarına eklenen kodlar sadece ve sadece renklerdir. -
Şu an piyasada 6500'den ucuza satılan 6530'larda sadece renk farkı yok ayrıca UYDU ALICISI da yok. bu iki cihazı yurtdışı sitelerinde incelediğinizde uydu alıcısı var diyor ancak Türkiyeye gelen ve 6500'den 300 - 400 TL ucuz olan 6530'larda bu özellik bulunmuyor ve satıcılar bunu hiç söylemiyor ve hiçbir yerde belirtmiyorlar. Bilginiz olsun... -
Konuyu hortlatacağım ama yanlış bir bilgilendirmeyi düzeltmek istiyorum;
Ben UE40D6530WSXXN TV kullanıyorum dijital uydu alıcısı, 3D, Wifi, 400Hz özellikleri mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X