Şimdi Ara

SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kiziltutku

quote:

Orijinalden alıntı: ofergun

Siparişi verdim. Fakat tek kumanda mı yoksa çift kumanda mı tam anlayamadım. Eline geçen var mı?

çift kumandahttp://forum.donanimhaber.com/m_63622708/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64146549

teşekkür ederim
  • Sipariş verip eline ulasan var mi acaba? Ben hala siparis onay asamasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama 200 TL Adios puan nasıl 600 TL ediyor?

Bir de, kliksa'da avantajix oluyor mu?

kullanılan avans puanlar varsa bunlari kapatmak için kullanıyor geneli 3 ile çarpiliyor onun için 600tl diyorlar.

hiç anlamadım hocam tekrardan açıklar mısınız rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama 200 TL Adios puan nasıl 600 TL ediyor?

Bir de, kliksa'da avantajix oluyor mu?

kullanılan avans puanlar varsa bunlari kapatmak için kullanıyor geneli 3 ile çarpiliyor onun için 600tl diyorlar.

hiç anlamadım hocam tekrardan açıklar mısınız rica etsem?

Dostum en iyisi Şu konuyu incele. orada daha detayli

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Sipariş verip eline ulasan var mi acaba? Ben hala siparis onay asamasindayim.

benim tv geldi. yardım kliksa diye bir mail adresi var onlara mail atarak sıkıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

quote:

benim tv geldi. yardım kliksa diye bir mail adresi var onlara mail atarak sıkıştır.

Perşembe sipariş verdim, cuma bankadan aramışlar, duymadım. Sonra da tekrar aramadılar. Kliksa'dan gelen mailde onay verilmediğinden beklemede dediler. Bankayı aradım onayı verdim, haftasonu girdiği için bugüne kaldı kliksa'nın ilgilenmesi. Bakalım inşallah stok bitmemiştir bu arada:) Nasıl tv memnun musun? İlk izlenim nedir:)
  • quote:

quote:

quote:

Perşembe sipariş verdim, cuma bankadan aramışlar, duymadım. Sonra da tekrar aramadılar. Kliksa'dan gelen mailde onay verilmediğinden beklemede dediler. Bankayı aradım onayı verdim, haftasonu girdiği için bugüne kaldı kliksa'nın ilgilenmesi. Bakalım inşallah stok bitmemiştir bu arada:) Nasıl tv memnun musun? İlk izlenim nedir:)

benimkide aynı durumdaydı perşembe günü banka onayından sonra mail attım yolladılar. evde kutusunda duruyor, bayramdan sonra tv ünitesi aldıktan sonra kurucam. tv yakınımda olduğu için çok inceleme fırsatım oldu. hatta gözlükleri ona hediye edicem. 3d karşıtıyım film ve günlük yayın için aldım smart özellikleri benim için önemli değil. ama işte o canlılığı ledlerde daha uygun fiyata veren başka bir model yok. panasonic plazma almayı çok istiyordum ama ev çok aydınlık olması beni lede yöneltti. 46es7000de alıcam ama belki uygun bir panasonic 50 inçlik kampanya yakalarsam onuda değerlendirebilirm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benimkide aynı durumdaydı perşembe günü banka onayından sonra mail attım yolladılar. evde kutusunda duruyor, bayramdan sonra tv ünitesi aldıktan sonra kurucam. tv yakınımda olduğu için çok inceleme fırsatım oldu. hatta gözlükleri ona hediye edicem. 3d karşıtıyım film ve günlük yayın için aldım smart özellikleri benim için önemli değil. ama işte o canlılığı ledlerde daha uygun fiyata veren başka bir model yok. panasonic plazma almayı çok istiyordum ama ev çok aydınlık olması beni lede yöneltti. 46es7000de alıcam ama belki uygun bir panasonic 50 inçlik kampanya yakalarsam onuda değerlendirebilirm.

Teşekkürler arkadaşım bilgilerin için..

• kafamı taşlara vuruyorum şu an. keşke yeniden böyle bi kampanya olsa. tv de hiçbir yerde satılmıyor ki arkadaş. teknosalarda var, onlar da teşhir ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 29 Ağustos 2013; 15:27:09 >
  • bu paraya bunu almak mantıklımı? :))))

46 47 ınce ne modelelr var artık bu paraya yapmayın arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

bu paraya bunu almak mantıklımı? :))))

46 47 ınce ne modelelr var artık bu paraya yapmayın arkadaslar

zaten 1 sene oncenin kampanyası :) şimdilerde bu tv bulunmuyor sanırım. zira hiçbir yerde yok :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.