Şimdi Ara

SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü 2175 TL'ye sizin adiniza satin alabilirim. Ciddi alicilar özelden ulasabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili uydu alıcısı var sanırım bunda, performansı nasıl? Forumda başka bi arkadaş kanal geçiş hızının faln gayet iyi olduğunu söyledi, philips vestel lg de 4 sn ye kadar uzayabiliyormuş mesela. Biss key girme olayı LG içn hiç olmayacak diyorlar, vestelde var bunda nasıl? Lm660'ı eşleştirmek için Pana et5 öne sürülüyor, ama albani et5 için iyi bi uydu alıcısı lazım diyor, neta hd 6400 ile mesela et5 mi daha iyi görüntü verir yoksa bu samsung es7000.

İçindeki mini-pc mi diyeyim artık smart/web browserı mı diyeyim performans anlamında nasıl? Online film dizi anlamında performansı nasıl? Bi de televizyon kendi medya playerı ile 3d bluray iso faln açabiliyor mu acaba?

Ben tv ye HTPC bağlamayı düşünüyorum da, eğer kediliğinden yeterince güçlü bi smart özelliği olan tv varsa, HTPCnin esnekliği-fiyatı smartın yetenekleri ile karşılaştırıp vazgeçebilrim de. Sonuçta bi neta hd 6400 150-160TL fiyatı var, en ucuzundan HTPC koysan 300TL ye kadar yolu var. Topladınmı 450 tl gibi bi fiyat ediyor, mesela bi Pana Et5 üstüne 450 TL fiyat koydunmu toplam olarak aşa yukarı denk düşüyor (pananın smart, web browserı yeteneklerini çok iyi bilmiyorum, ama medya player samsungdan daha geride sanırsam).

• quote:

Orijinalden alıntı: ofergun

konu başlığı world puanla ilgili ve 200 world puan=600tl yani tv 1869 tl. zaten world cardınız yoksa kliksadan almanın hiç alemi yok ve bu başlığı incelemenin de.

Bu hesaplamayı nasıl yaptınız bilmiyorum ama şu linki bence iyice okuyun orada da dediği gibi 500TL üzeri alışverişlerde kazanılan World Puan değeri Max.200TL değerinde olacaktır diyor.O yüzden 600TL değerinde puan falan olmuyor bilginize...

http://www.kliksa.com/HtmlIncludes/StaticPages/Kampanya.aspx#WorldKampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

quote:

konu başlığı world puanla ilgili ve 200 world puan=600tl yani tv 1869 tl. zaten world cardınız yoksa kliksadan almanın hiç alemi yok ve bu başlığı incelemenin de.

Bu hesaplamayı nasıl yaptınız bilmiyorum ama şu linki bence iyice okuyun orada da dediği gibi 500TL üzeri alışverişlerde kazanılan World Puan değeri Max.200TL değerinde olacaktır diyor.O yüzden 600TL değerinde puan falan olmuyor bilginize...

200tl world puan yazıyor kampanyada. yapı kredi de 200tl world puan 200 tl değildir. Yerine göre 600tl yerine göre 800 lira 1000 lira olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bakın, sizden üslup konusunda dikkat etmenizi rica ediyorum ancak siz bunun sözlük anlamını dahi bilmiyorsunuz sanırım.

Şimdi bir insanın aklı calısmıyor ise birşey yapmak mümkün degil yazdıgı şeyleri fake üyeliklerle desteklemek falan ben istesem 100 kişiye yazdırırım buraya bunları gecelim asılsız iddalarına gelelim.

Bu ne kadar terbiyesiz bir yaklaşımdır... Artık kişisel saldırıdan vazgeçin. Bu forumda bunun yeri yok....

Sonuc olarak ilk mesajı alıntı yapan ve nedense firma yetkilisi gibi firmayi sürekli koruyan sürekli iyi şeyler yazan ve googledan bile fiyatlar abakmadan bana alıntı yapip yazan sensin.

Bilip bilmeden insanları fake üyelik, kliksa adamı vs diye suçlamayın. Bu ayıptır. Girin bakın benim hangi konularda dolaştığıma zaten anlarsınız bunu ama sizin araştırmacı kişiliğiniz ortada. Sizi ilgilendirmez ama ben bir banka çalışanıyım, şimdi başlarsınız YKB çalışanısın işte belli diye siz, YKB ile uzaktan yakından alakam yok. Fake kullanıcı adım yok, olmadı, gerek duymam, bütün giriş çıkış yaptığım konular belli. Site benim umurumda değil, ben alışverişime bakarım. Daha kapak gerekirse de yaptığım 2 alışverişin de kredi kartı işlemlerini yükleyebilirim buraya. Keza buna da bir şey bulursunuz siz...

Size aferin 2.419 TL'ye bulmuşsunuz, peşin fiyatı kliksa'nın 12 ay taksitli fiyatından 50 TL düşük.

Çakallık vs gibi pis ithamlarla forumu kirletmeyin artık.

TV'nin ilk fiyatı, nereden nereye geldiğini savunan zaten tek bir insan evladı yok burada. Tüm kampanyalarda olduğu gibi, bunu malesef tüm firmalar yapıyor, bunu da hepimiz biliyoruz ama anlaşılan siz bilmiyorsunuz, fiyatı önce şişirip sonra indiriyorlar. Beni cebime olan maliyeti ilgilendiriyor. Ancak siz ısrarla puanın kullanımını anlamamaya çalışıyorsunuz.

(son olarak yazılanlar şahsina degil firmaya yönelik üstüne alınmana gerke yok.)

Konuya, "Şimdi bir insanın aklı calısmıyor ise..." diye başlayıp sonuna da "şahsına değil..." diye yazarak sempati mi toplamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu gösteriyorsunuz burada da...

İlkindede yazdıgım gibi kendini rezil ettigin gibi birde "bu forumda bu yok" bu forumda öyle ilanlar yok" gibi komik ve bu forumda senin durdugunun 10katı duran birine bunları yazman sadece komik bu forumda ne var ne yok herkes farkında.

Nedense kliksa hakkında nezaman birşey yazsam mesajı olmayan yada az mesajı olanlar birden kaplan gibi korumaya geciyorlar.

Bana üslüp demişsin kendin

KAPAK oldun yazmısın. Yasınında ve akıl yasınında burda belli ettin.

Yukarda yazdıgım gibi senin cahil yada bilgisiz yada türkceyi anlayamaman benim icin birşey ifade etmez kendin lafı yuttugun gibi 1tane bulmadım o fiyata heryerde var bunu göster dedin gösterdim sustun kaldın.

Senin anlamadıgın nokta su banane senin baska sitelerdeki puanından banane senin cebine girecegi puandan paradan arkadasım ben senin mesajını alıntı yapip yorum yazdım ? yok. ben basta seninle ilgili birşeymi yazdım ? yok. ee ? olay senle alakası yok ben kliksanın çakallıgına vurgu yaptım 2400tl satılan tv yi 4200 gibi gösterip üstüne %49 inidirm yaptık diyeip 2450 koymaları idi.Bundada hepiniz kapak oldunuz ilk mesajlarda agladınız garanti die garantilisini de koydum.

Benim 1.mesajda yazdıgım gayet acık ve net eger anlayamıyorsan pm at ordan anlatayım burdan zorlamanın alemi yok.

Kliksanın inidirm yaptıgı tv indirimli falan degildir.YAZDIKLARI FİYAT NORMAL PİYASA FİYATİDİR. bukadar basitti.ama sen ne yaptın popüler olmaya calısmak icin yada firma yetkilisi olarak firmayı korumaya yönelik gülüç yorumlar yazdın.

Sana bir örnek vereyim diyelim benim kartımda 2300tl degerinde puan var kliksada 200 verdi tv bana 0 tl mal oldu bu sicak fırsat olmaz bizene senin cebine 1800den gelmesine herkese 1800 denmi geliyor ? yok ozaman yazdıklarının hepsi çöp oluyor.

• quote:

quote:

quote:

200tl world puan yazıyor kampanyada. yapı kredi de 200tl world puan 200 tl değildir. Yerine göre 600tl yerine göre 800 lira 1000 lira olur.

o nasıl oluyor dostum bir acıklasana

Yerine göre 600tl yerine göre 800 lira 1000 lira olur. su kısmı merak ettim. yani şimdi tv aldık 200tl world puan verdi bu 1000 lira yerine geciyor diyorsun yani ? yada 600?

• Bunlarda "kliksada sorun yok canımda işte söyle sorunzlar yazanlara baksınlar hizaya gelsinler :) somut birşey olmadan kimse yorum yapmaz o yuzden biri sorun var diyorsa boş boş bende yok yazmamayı ogrenme zamanımız gelmiştir diye düşünüyorum.bugun bana yarın sana 100kişiden 70i sorun yasıyorsa sorun vardir.
    bunlar sadece 3-4günlük olanlar facesayfalarından bakarsanız yüzlerce şikayet mevcut.
     SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım iyi oku istersen World Puan Tutarı en fazla 200TL olcaktır. yazıyor.200TL World puan ayrı şeydir World Puan Tutarı 200TL olacak ayrı şeydir.Eğer senin dediğin gibi yazsaydı haklıydın.200TL World puan 600-800-1000TL ne ise ona karşılık gelebilir ancak burda denilen şey Wolrd Puan Tutarı 200TL olacak yani 50world puan yada 40 Wolrd puan yüklenebilir yani değeri 200TL olacak şekilde bir worldpuan tutarı yüklenecek diyor.Benim de anlatmaya çalıştığım şey bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 2 Ağustos 2012; 18:28:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım iyi oku istersen World Puan Tutarı en fazla 200TL olcaktır. yazıyor.200TL World puan ayrı şeydir World Puan Tutarı 200TL olacak ayrı şeydir.Eğer senin dediğin gibi yazsaydı haklıydın.200TL World puan 600-800-1000TL ne ise ona karşılık gelebilir ancak burda denilen şey Wolrd Puan Tutarı 200TL olacak yani 50world puan yada 40 Wolrd puan yüklenebilir yani değeri 200TL olacak şekilde bir worldpuan tutarı yüklenecek diyor.Benim de anlatmaya çalıştığım şey bu zaten.

Bosuna ugrasma arakdaısm onlar yukardaki elmanın fake üyelikleri yazip duruyor soyle ucuz böyle uygun yok bana bukadar ageliyor diye basit firma taktikleri bunlar bizim turk gencligi bunları yutmaz 2000tl lik tv ye 1000tl puan vercekti oldu :)Bosuna anlatma yani illaki baska birşey bulur

• O değilde bu 200 world puan işi kafayı karıştırdı :=)
  • 2200 TL ye alabilirim bende önce havale sonra sipariş şeklinde. Güven sorunu olanlar referanslarımı inceleyebilirler. İstanbul içi elden de siparişi geçebiliriz. Bu fiyatın altına almak isteyenler zahmet edip de mesaj atmasın cevaplamayacağım. Acele eden alır
  • 200 tl worldpuanı arkadaş nasıl 600tl olarak varsaydığını merak eden arkadaşlar aşağıdaki konuya
    http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm
  • 2200 TL ye istanbul anadolu yakasi elden teslim verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

quote:

quote:

quote:

Bosuna ugrasma arakdaısm onlar yukardaki elmanın fake üyelikleri yazip duruyor soyle ucuz böyle uygun yok bana bukadar ageliyor diye basit firma taktikleri bunlar bizim turk gencligi bunları yutmaz 2000tl lik tv ye 1000tl puan vercekti oldu :)Bosuna anlatma yani illaki baska birşey bulur

yahu sicak firsatlardasiniz madem hic mi adios basligi nedir bakmazsiniz yuzlerce sayfa. 399 tl uzak dogu biletidir adios puanda. 450 tl puan Amerika bileti. yani 1000 tlden de degerli.

yoksa neden arkadaslar daha asagi fiyat teklif etsin enayiler mi?

biraz okuyun arkadaslar. ya da srun sebebi nedir diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Es7000 serisi tartismasiz olarak lm660s ve dewami serisinden hayli üstündür. Dileyen araştirip görebilir farki.

Puan + avantajix iadesiyle bu tv 2.000 kusur liraya samsung tr garantisiyle geliyorsa gözü kapali almak lazim.

Fakat salona alacak arkadaslara en az 47 inç ve üstü almasini tavsiye ederim. Ben 3 metre izleme mesafesinde lg 50 pm6800 aldim. İki gundur kullaniyorum. 127 cm ekran ancak kesiyor 3 metre mesafeden. Model olarak tv den cok memnunum. Tv izlemenin keyfine varmaya basladim. Sizede tavsiyem bu mesafelerde samsungun 47 inc modellerine yonelmeniz. Sonradan pisman olmayin ufak aldik diye.
  • bu metal çerçeve olan modelimiydi?? resimden pek anlaşılmıyorda...
  • es7000 lg660s'i ezer...
  • Varya kafa allak bullak oldu iyice.Hele bu world puan işi avantajix işi.Yani biz bunların tümünü kullanıp elimizden 2150 2200 civarı 12 taksitle alma imkanımız var mı yok mu anlayamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

Varya kafa allak bullak oldu iyice.Hele bu world puan işi avantajix işi.Yani biz bunların tümünü kullanıp elimizden 2150 2200 civarı 12 taksitle alma imkanımız var mı yok mu anlayamadım gitti.

2200 e alirsin. yukardaki şarlatanlarin yazıdkların bakma yok 800tl miş de . hikaye. 2400tv satiyorlar 800tl bonus vercekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

Varya kafa allak bullak oldu iyice.Hele bu world puan işi avantajix işi.Yani biz bunların tümünü kullanıp elimizden 2150 2200 civarı 12 taksitle alma imkanımız var mı yok mu anlayamadım gitti.

2200 e alirsin. yukardaki şarlatanlarin yazıdkların bakma yok 800tl miş de . hikaye. 2400tv satiyorlar 800tl bonus vercekler..

arkadas valla garipsin. adios basligini okudun mu. 200tl puan seyahatte en az 3 kat degerli kullaniliyor. yani 200 tl puan ile 600 tllik bilet almak mumkun. hatta 400tl puan ile dunyanin istedigin yerine ucmak mumun. yani 2500tllik bilet alabiliyorsun. bu da 200 tl yi 2500 tl olarak kullanmak demek.

muhtemelen yas kucuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevz@t -- 3 Ağustos 2012; 0:44:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.