Şimdi Ara

SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de diyorum neden herkes adioslu değil. demek bilmiyorlar bilseler böyle konuşmazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: seyfibaba98

Varya kafa allak bullak oldu iyice.Hele bu world puan işi avantajix işi.Yani biz bunların tümünü kullanıp elimizden 2150 2200 civarı 12 taksitle alma imkanımız var mı yok mu anlayamadım gitti.

2200 e alirsin. yukardaki şarlatanlarin yazıdkların bakma yok 800tl miş de . hikaye. 2400tv satiyorlar 800tl bonus vercekler..

arkadas valla garipsin. adios basligini okudun mu. 200tl puan seyahatte en az 3 kat degerli kullaniliyor. yani 200 tl puan ile 600 tllik bilet almak mumkun. hatta 400tl puan ile dunyanin istedigin yerine ucmak mumun. yani 2500tllik bilet alabiliyorsun. bu da 200 tl yi 2500 tl olarak kullanmak demek.

muhtemelen yas kucuk.

seninde zeka yasın kucuk. banane seyahatten.? adam seyaha icin mi diyemi soruyor.elektronik eşya alıyorum gelen puanlada elektronik alacam. kim yurtdısı seyahai icin tv alıyor birakın bu şarlatanlık işlerini. bu tv alip gidip 600tl lik bi elektronik eşya alabiliyormuyum alamıyorum ozaman bosa konusmaya gerek yok. yani world deseki 150bin liralık seyahat 20tl puana . ne oldu kliksa dükkanını satınmı almıs sayacaksınız öyle iş olmaz.her zaman heryerde kullanabilecegin bir para vermiyorlar.Bilmeden konusma lütfen.(ha yok sen diyorsanki sen tv alirsin o 200tl puan la gidip vatandan 600tllik istedigini alirsin ozaman ben özür dilerim yanlıs anlamısım)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Varya kafa allak bullak oldu iyice.Hele bu world puan işi avantajix işi.Yani biz bunların tümünü kullanıp elimizden 2150 2200 civarı 12 taksitle alma imkanımız var mı yok mu anlayamadım gitti.

2200 e alirsin. yukardaki şarlatanlarin yazıdkların bakma yok 800tl miş de . hikaye. 2400tv satiyorlar 800tl bonus vercekler..

arkadas valla garipsin. adios basligini okudun mu. 200tl puan seyahatte en az 3 kat degerli kullaniliyor. yani 200 tl puan ile 600 tllik bilet almak mumkun. hatta 400tl puan ile dunyanin istedigin yerine ucmak mumun. yani 2500tllik bilet alabiliyorsun. bu da 200 tl yi 2500 tl olarak kullanmak demek.

muhtemelen yas kucuk.

seninde zeka yasın kucuk. banane seyahatten.? adam seyaha icin mi diyemi soruyor.elektronik eşya alıyorum gelen puanlada elektronik alacam. kim yurtdısı seyahai icin tv alıyor birakın bu şarlatanlık işlerini. bu tv alip gidip 600tl lik bi elektronik eşya alabiliyormuyum alamıyorum ozaman bosa konusmaya gerek yok. yani world deseki 150bin liralık seyahat 20tl puana . ne oldu kliksa dükkanını satınmı almıs sayacaksınız öyle iş olmaz.her zaman heryerde kullanabilecegin bir para vermiyorlar.Bilmeden konusma lütfen.(ha yok sen diyorsanki sen tv alirsin o 200tl puan la gidip vatandan 600tllik istedigini alirsin ozaman ben özür dilerim yanlıs anlamısım)

yukardan aşağı bir oku. kimse 600TL nakit olarak puan alırsın demiş mi? 200TL kampanyasına göre 600TL ya da 800TL değerinde bile kullanılabilir demiş. Diğer konunun da linkini vermiş neden böyle dediğini göstermek için insanlar. İsteyen alır isteyen almaz. Kırk yıllık forum üyelerini Kliksa çalışanı olarak itham edemezsin.

Sen hayatında hiç mi otobüse binmiyorsun, uçağa binmiyorsun ya da tatile gitmiyorsun bir otele. Yoksa 24 saat 365 gün PC başında feys mi :) takılıyorsun? Otel/seyahat hepsinde kullanılabilir bir puandan bahsediyoruz burada.

2400TL lik bir ürün aldığında 200TL puan kazanacaksın. Bu puanlada yapı kredi seyahat hattından 3 katı değerinde istediğin yere bilet/günlük otel alabilir ya da bilet/otel fiyatı bu rakamdan yüksekse 600TL değerinde indirim alırsın. Hatta Bir başka kampanayadan daha puanın gelirde 449TL puanı yakalarsan Dünyanın istediğin yerine ücretsiz uçak bileti alırsın.

Gezen var gezmeyen var tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam dostum aynı şeyi konusuyoruz üstüne alınma sana demiyorum ama misal 200 puanı 1000tl olarak kullandın sonra tv bana 1500 geldi demek aptallıktır.Burda puan hesabi yapilmaz onu kişisel olarak ilgilenenler yapar.orda yazan ne 200tl lik puan degilmi. ben biyere gittimmi vatana gold pc ye 200tl lik ürün alırım.yok suraya ucak bileti yok buraya bu onlar kişiseldir ve onlar yazmak sacmalıktır.Anlatmak istedigim bu. yoksa world kampanya yapti 2500tl lik ucus verdi tv bedavamı aldık diyecegiz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

muhtemelen yas kucuk.

dur sana bir şarlatanlık yapıyım
    yeni evleniyorsun çeyiz beyaz eşya filan derken adios worldcardınla televizyonu alıyorsun sonra balayınada para harcıcam derken worldpuanla balayını yapıyorsun. nasıl ?
    herkes birbiriyle aynı şekilde yaşayacak diye bir kaidemi var. birisi aidosda kullanır yurtdışına çıkar, bir taksicide akaryakıt alışverişinde kullanır.
    senin için bu kampanyanın bir değeri yoksa buraya mesaj atıp kendini gülünç duruma düşürme, senin deyiminle şarlatanlık yapma. arkadaş benim için çok güzel kampanya diyor senin için bir cazibesi yoksa yoktur ama o adama saygı duymaman nerden geliyor anlamış değilim. ilk mesajında gülüyor insan ama ondan sonra bazı arkadaşlara kampanyadan yararlanacağı için hedef alman üslubunu tartmadan konuşmanı senin kişiliğine veriyorum. bu mesajıda senin için ve senin gibi konuları kirletenler için atıyorum. şımarıklığın, saygısızlığın yeri bu forum değil. yazdığın mesajın hiçbir önemi yok benim için ama bazı arkadaşları hedef alman forumdaki özellikle sıcakfırsatlar bölümündeki yardımlaşma, paylaşma gibi unsurlara ters düşüyor.

• 2200 tl ye alınır.Eskişehir de elden teslim yapılır,kargo ile diğer sehirlere gonderilebilir ..ilgililer pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoes -- 3 Ağustos 2012; 11:03:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

2200 tl ye alınır.Eskişehir de elden teslim yapılır,kargo ile diğer sehirlere gonderilebilir ..ilgililer pm

2100'den veren var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

2200 tl ye alınır.Eskişehir de elden teslim yapılır,kargo ile diğer sehirlere gonderilebilir ..ilgililer pm

2100'den veren var

Atış serbest isteyen istediği fiyattan verebilir bütçesi doğrultusunda..bende fiyat belirttiğim rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ist bakırköy isteyene %10 indirimli alabilirirm.
  • #thedealer
    benim mesajıma yine saygısızlıkla devam ettiğiniz ve yalan ithamlar, iftiralarda bulunduğunuz için mesajınızı alıntı dahi yapmıyorum, allah sizinle yaşamak zorunda olanlara sabır versin. siz kendi dünyanızda yaşıyorsunuz.

kliksadan bu tv kampanyası dışında mesajımmı var, yada yeni bir üyemiyim.

kampanya sizin işinize yaramıyor olabilir. mesala benimde bez yada akaryakıt ile ilgili kampanyalar işime yaramıyor gidip oraya saçma sapan mesajlarmı atıyım. bundan sonra sizden onay alalım isterseniz sıcak fırsatlarda konu açmadan önce.

benim senin yaşın hiç ilgilendirmiyor önemli olan küçük yada büyük olmak değil yapılan saygısızlık.

bende adios kullanmıyorum, alış yöntemimi daha önceki mesajıımın birinde anlattım, kendi kartımdan aldıktan sonra iptal edip kredi kartını ödeyemeyen birisinin kartından aldım puanıda ona hediye ettim.

SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE

bulunduğumuz ayda kendine hakim olamayanda var değerini bilende..

• quote:

Orijinalden alıntı: maeds

Dostum hiç canını sıkma. Aynı durumu ben yaşadım bir kaç gün önce. Dinlemek istemeyen dinlemiyor. Aslında çok basit bir mantık var. Madem bu puanları herkes 3le 5le çarpmadığı için bu sıcak fırsat değil diyoruz, o zaman herkeste worldcard yok o zaman %10 puanda kazanamaz. O zaman bu konuyu da kapalım gitsin. 2.469 TL'ye bu televizyon mu olur. Dağılalım arkadaşlar lütfen, yalan yanlış yere kampanya, fırsat vs açmayayım...

Benim anladığım kadarıyla bu arkadaş diyor ki bir fırsat yayınlanacaksa %100 tüm Türkiye yararlanabilecekse yayınlansın. Yok öyle bir dünya arkadaşlar... Ben benzin kullanmıyorsam burada Fulloil reklamları yapılmasın, benim çocuğum yok diye çocuk bezi indirimleri de yayınlanmasın o zaman... Adamlarda mantığa bak, adam worldü 3le çarpmıyor ve biz çarpıyoruz bunu da yazıyoruz diye bizi şarlatan da yaptılar, kliksa'nın adamı da...

• bu tv kaç watt acaba biryerde 128 diye okudum lg nin 670 i falan 52 watt eğer bu kadar fark varsa samsung daha iyi olsa bile lg daha uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 3 Ağustos 2012; 13:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

bu tv kaç watt acaba biryerde 128 diye okudum lg nin 670 i falan 52 watt eğer bu kadar fark varsa samsung daha iyi olsa bile lg daha uygun gibi

evet maalesef elektrik tüketimi yüksek hatta 46 inç olanın daha az tükettiğini hatırlıyorum.
  • bu teleziyonun ES8000 ile ne farkı var? aralarında baya fiyat farkıda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bu teleziyonun ES8000 ile ne farkı var? aralarında baya fiyat farkıda var.

ES7000 Ve ES8000 arasındaki fark Dizayn ve Micro Dimming Ultimate'dir. 7000'de Micro Dming Pro var 8000'de Micro Diming Ultimate var.İki tv özellikler aşıda mevcut.

• Öyle iş yok düzenbazlıgı ortaya cıkarmak lazım yok öyle.Yok puan carp da yok onu yaptda ordan oraya ekle mhp nin 40.yılı espirileri gibi. Böyle basit insan görmedim puan carpma ile world kartın ne alakası var ki asıl fırsatın bile farkında degil .Cahillik biryere kadar sonrası ya firma yetkilisidir yada yancı.hiç öyle ss koyma firmada calısan adam ordan alısveriş yapması yasak demi ? Komik komik ve cocukca işler yapılmakta. her world karti olan sanki puanları capriyor ediyor vs yapiyor. bende var 200tl de inidirm var tv de 2250 geliyor bukadar.yok o yol puanı 600sayilir yok o bilet bukadar sayilir böyle komik yorumlarınız kendinize saklayın milleti aldatmaya yönelik şeyler yazmayın sonra pm atiyorlar 600tl nası indirim oluyor diye.Neyse

Bu arada salona alacaklar 46" 47 den şaşmayın bunu fiyati cok yuksek aynı fiyata aynı özelliklerde 47" lg vardi kliksada bayadır koymuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bu teleziyonun ES8000 ile ne farkı var? aralarında baya fiyat farkıda var.

ES7000 Ve ES8000 arasındaki fark Dizayn ve Micro Dimming Ultimate'dir. 7000'de Micro Dming Pro var 8000'de Micro Diming Ultimate var.İki tv özellikler aşıda mevcut.

Güzel bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar1976

4300 liradan düşmüş sözde

komsumda var 2499 tlden almıstı ondakınde skype kamerada vardı
    bunda varmı bılmıyorum
    sıcak bır tarafı yok

ama 200tl world puan ıyımıs

goruntuden bırsey beklemeyın smart ozellıgı ıyı
  • Siparişi verdim. Fakat tek kumanda mı yoksa çift kumanda mı tam anlayamadım. Eline geçen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofergun

Siparişi verdim. Fakat tek kumanda mı yoksa çift kumanda mı tam anlayamadım. Eline geçen var mı?

çift kumandahttp://forum.donanimhaber.com/m_63622708/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64146549
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.