Şimdi Ara

SAMSUNG 40ES7000 3D LED SMART TV 2469 TL + 200 TL WORLDPUAN HEDİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

Yukardada yazdıgım gibi öyle sacma şey olmaz. 2.si ben senden daha eski üyeyim bu forumda neyin olup olmadıgını senden 10kat daha iyi biliyorum ve herkez balıklama atlar.3.sü banane senin puanından yani birinde 1.500tl puan birikse tvyi 500 tl mi almıs oluyor ? alakası yok sacmalıgın daniskasıdır bu.

Kliksanin verdigi fiyat tv gercek degeri 4300 diyor. ve indirdik biz bunu 2500 indirdik diyor eger algılamada gucluk cekmiyorsak bu tv google a yazip baktıgınızda bu tv nin fiyatinin 3500-4300 arası olması lazım ki %43 indirim yapmıs olsunlar.ama ne oluyor kafayi biraz caliştirip google yazip cimri den baktıgımızda tv nin 2yil samsung garantili fiyatinin 2250den başlayip 2350 kadar gittigini göruyoruz yani

Kliksa 200tl bonus veriyor 2300e geliyor .http://www.bizdeuygun.com/SAMSUNG-40ES7000-LED-Tv-102cm-ithalatci-Garantili-_57432.html?ref=akakce&v=1.74.1#1 burdan alırsan 2390 gelior taksitli peşin aldınmı 2,248.

İşte biraz düşünüp araştirdikmi işin icindeki oyunları gormemiz hiçde zor degildir.bu tv nin degeri bukadardir zaten inidirm falan yok.Kimse senin puanınla ilgilenmez bizene sana geliş fiyatindan.Genel olarak konusulur konular bir kişide birikmiş 2500 tl puan olsa tv bedava satılıyor mu yazacak.böyle birşey yok. kliksa tv nin 4300 oldugunu yazmıs bu fiyat hayal ürünüdür ürün suan gercek fiyati 2250 350 degişiyor bundan %49 inidirm yaparsan tvnin fiyati 1173 olur 200tl de bonus verir 973 tl gelir. yani balıklama atlamayın bunlara bukadar basit. sana cok uygun olabilir 70milyonda 10kişiye uygun olması degil %80e uygunmu degilmi ona bakılır ondada fiyati normald,ir.peşin alacaklar daha ucuza alabilir 3 mesaj uste bakarsan 2200 e de arkadas temin ettgini yazmıs bukadar basit daha fazla zorlama

Üstte 2200'e peşin satarım arkadaş da adios avantajını kullanmaya çalışan bir arkadaş.
    Yani Kliksa'dan alıp sana satacak.
    Onu örnek vermen saçma olmuş.
    Ayrıca 2248 TL olarak fiyat veren site de muhtemelen paralel ithalat. (Distribütör garantili yazmayıp, ithalatçı garantili yazmasından anlıyoruz)
    İşin adios filan tarafını bir tarafa bırakırsan bu televizyonun şu anda piyasada en ucuza kliksa'da satıldığı anlaşılıyor.
    Yok aynı şartlarda daha uygunu vardır diyorsanız bunu bir örnekle göstermeniz gerekiyor, forumda kaç yıldır üye olduğunuzla değil.

Son olarak; Kliksa'nın yazdığı oranda bir indirim olmadığı konusunda hemfikiriz. Gerçek fiyatını abartı göstermişler.

• quote:

Yukardada yazdıgım gibi öyle sacma şey olmaz. 2.si ben senden daha eski üyeyim bu forumda neyin olup olmadıgını senden 10kat daha iyi biliyorum ve herkez balıklama atlar.3.sü banane senin puanından yani birinde 1.500tl puan birikse tvyi 500 tl mi almıs oluyor ? alakası yok sacmalıgın daniskasıdır bu.

Kliksanin verdigi fiyat tv gercek degeri 4300 diyor. ve indirdik biz bunu 2500 indirdik diyor eger algılamada gucluk cekmiyorsak bu tv google a yazip baktıgınızda bu tv nin fiyatinin 3500-4300 arası olması lazım ki %43 indirim yapmıs olsunlar.ama ne oluyor kafayi biraz caliştirip google yazip cimri den baktıgımızda tv nin 2yil samsung garantili fiyatinin 2250den başlayip 2350 kadar gittigini göruyoruz yani

Kliksa 200tl bonus veriyor 2300e geliyor .http://www.bizdeuygun.com/SAMSUNG-40ES7000-LED-Tv-102cm-ithalatci-Garantili-_57432.html?ref=akakce&v=1.74.1#1 burdan alırsan 2390 gelior taksitli peşin aldınmı 2,248.

İşte biraz düşünüp araştirdikmi işin icindeki oyunları gormemiz hiçde zor degildir.bu tv nin degeri bukadardir zaten inidirm falan yok.Kimse senin puanınla ilgilenmez bizene sana geliş fiyatindan.Genel olarak konusulur konular bir kişide birikmiş 2500 tl puan olsa tv bedava satılıyor mu yazacak.böyle birşey yok. kliksa tv nin 4300 oldugunu yazmıs bu fiyat hayal ürünüdür ürün suan gercek fiyati 2250 350 degişiyor bundan %49 inidirm yaparsan tvnin fiyati 1173 olur 200tl de bonus verir 973 tl gelir. yani balıklama atlamayın bunlara bukadar basit. sana cok uygun olabilir 70milyonda 10kişiye uygun olması degil %80e uygunmu degilmi ona bakılır ondada fiyati normald,ir.peşin alacaklar daha ucuza alabilir 3 mesaj uste bakarsan 2200 e de arkadas temin ettgini yazmıs bukadar basit daha fazla zorlama

Bu konuyu uzatmamak için bu son yazım. Önce karşınızdakine saygılı olmayı öğrenin. Saçma şey demeden önce 4 işlem yapın, at gözlüğü ile bakmayın. Benden eski üye olmanız benden akıllı veya aptal olmanız anlamına gelmez. Elma ile Armutu karşılaştırmayın. Bu forum paylaşım içindir, kimsenin kimseye ukalalık taslaması için değil. Verdiğiniz 3 maddedeki örnek abesle iştigal etmektir. Benim söylediklerimle hiç bir alakası yoktur. Bu site tüm Türkiye'ye 200 TL worldpuan kazanma hakkı veriyor mu? Veriyor... Bunun 200 TL'nin değeri 600 TL'mi? 600 TL. Sen bundan yararlanırsın, ya da yararlanmazsın o senin sorunun. Sen bundan yararlanamıyorsun diye site bu imkanı sunmuyor değildir. Ben size 1.869 TL'den bahsediyorum, siz ismini duymadığım bir siteden, Sabancı garantisi değil spot/ithalatçı garantisi ile 2.390 TL'den bahsediyorsunuz.

Bravo size, argümanlarınız gerçekten mükemmel.

Bu arada 2.200 TL'ye sana temin edecek olan arkadaşlar zaten benim gibi World Puancılar. Web sitesinden senin beğenmediğin fiyata alacak, akıllı bir şekilde 600 TL kazanacak ve senin gibi 2.200 TL fiyatı beğenen arkadaşlara satacak. Sen ise burada gelip web sitesinin fiyatına, kampanyasına vs laf söylemeye devam edeceksin...

Neyse arkadaşlar sitede yarattığım kirlilik için özür dilerim. Ancak şahsıma hoş olmayan bir üslupla, düşünülmeden bir şeyler söylenince buna cevapsız kalmak istemedim.

Bu forumda ne benim size, ne de sizin bana üslupsuz yazı yazmaya hakkınız yok.

• Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama 200 TL Adios puan nasıl 600 TL ediyor?

Bir de, kliksa'da avantajix oluyor mu?
  • ben sipariş verdim arkadaşlar kliksadan avantajixe gelen iade 31,39 TL.. alışverişi kliksa 2092,37 TL olarak göstermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

ben sipariş verdim arkadaşlar kliksadan avantajixe gelen iade 31,39 TL.. alışverişi kliksa 2092,37 TL olarak göstermiş.

Yukarıda bir arkadaş "112 tl" gelecek şeklinde iddia etmiş, yanlış hesapladı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

ben sipariş verdim arkadaşlar kliksadan avantajixe gelen iade 31,39 TL.. alışverişi kliksa 2092,37 TL olarak göstermiş.

Yukarıda bir arkadaş "112 tl" gelecek şeklinde iddia etmiş, yanlış hesapladı sanırım...

2469 liranın yüzde18 ini hesaba saymazsak 2092 liraya gelmiş oluyor onunda yüzde1.5 iadesi ile yukarıdaki iade tutarına ulaşmış oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 2 Ağustos 2012; 15:06:29 >
  • Arkadaslar tam da bu tarz bi tv almayi dusunuyodum. World card'im da var. 200 tl world puan oldugunu nereden anliyoruz? Siteye baktim goremedim. Aydinlatirsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

quote:

Bu konuyu uzatmamak için bu son yazım. Önce karşınızdakine saygılı olmayı öğrenin. Saçma şey demeden önce 4 işlem yapın, at gözlüğü ile bakmayın. Benden eski üye olmanız benden akıllı veya aptal olmanız anlamına gelmez. Elma ile Armutu karşılaştırmayın. Bu forum paylaşım içindir, kimsenin kimseye ukalalık taslaması için değil. Verdiğiniz 3 maddedeki örnek abesle iştigal etmektir. Benim söylediklerimle hiç bir alakası yoktur. Bu site tüm Türkiye'ye 200 TL worldpuan kazanma hakkı veriyor mu? Veriyor... Bunun 200 TL'nin değeri 600 TL'mi? 600 TL. Sen bundan yararlanırsın, ya da yararlanmazsın o senin sorunun. Sen bundan yararlanamıyorsun diye site bu imkanı sunmuyor değildir. Ben size 1.869 TL'den bahsediyorum, siz ismini duymadığım bir siteden, Sabancı garantisi değil spot/ithalatçı garantisi ile 2.390 TL'den bahsediyorsunuz.

Bu arada 2.200 TL'ye sana temin edecek olan arkadaşlar zaten benim gibi World Puancılar. Web sitesinden senin beğenmediğin fiyata alacak, akıllı bir şekilde 600 TL kazanacak ve senin gibi 2.200 TL fiyatı beğenen arkadaşlara satacak. Sen ise burada gelip web sitesinin fiyatına, kampanyasına vs laf söylemeye devam edeceksin...

Neyse arkadaşlar sitede yarattığım kirlilik için özür dilerim. Ancak şahsıma hoş olmayan bir üslupla, düşünülmeden bir şeyler söylenince buna cevapsız kalmak istemedim.

TENGİN 78 Ağzına sağlık

• Bizdeuygun paralel ithalat değil mi? Kliksa'nın ki Samsung TR garantisi değil mi? O açıdan daha avntajlı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama 200 TL Adios puan nasıl 600 TL ediyor?

Bir de, kliksa'da avantajix oluyor mu?

kullanılan avans puanlar varsa bunlari kapatmak için kullanıyor geneli 3 ile çarpiliyor onun için 600tl diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Arkadaslar tam da bu tarz bi tv almayi dusunuyodum. World card'im da var. 200 tl world puan oldugunu nereden anliyoruz? Siteye baktim goremedim. Aydinlatirsaniz sevinirim.

büyük ihtimalle mobilden girdiğin için kampanya fotoğrafını göremiyorsun. diğer seçeneklerde oruç yada algı problemi olabilir. çünkü kliksayı açar açmaz anasayfada o çıkıyor ve fiyatının üstünde yazıyor, ayrıca kliksada 500tl üstü her üründe olduğu gibi yüzde 10 worldpuan var üstlimit 200tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Bizdeuygun paralel ithalat değil mi? Kliksa'nın ki Samsung TR garantisi değil mi? O açıdan daha avntajlı değil mi?

aynenn
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Arkadaslar tam da bu tarz bi tv almayi dusunuyodum. World card'im da var. 200 tl world puan oldugunu nereden anliyoruz? Siteye baktim goremedim. Aydinlatirsaniz sevinirim.

büyük ihtimalle mobilden girdiğin için kampanya fotoğrafını göremiyorsun. diğer seçeneklerde oruç yada algı problemi olabilir. çünkü kliksayı açar açmaz anasayfada o çıkıyor ve fiyatının üstünde yazıyor, ayrıca kliksada 500tl üstü her üründe olduğu gibi yüzde 10 worldpuan var üstlimit 200tl.

Mobilden girdigim icin goremedim tamam sagol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

quote:

Şimdi bir insanın aklı calısmıyor ise birşey yapmak mümkün degil yazdıgı şeyleri fake üyeliklerle desteklemek falan ben istesem 100 kişiye yazdırırım buraya bunları gecelim asılsız iddalarına gelelim.

1.KLİKSANIN FACEBOOK DAKİ ADRESİNE GİRİP BAKIN SABANCI GARANTİSİNDEKİ ÜRÜNLERDE NEKADAR FAZLA SORUNLAR YAŞANLAR VAR BU 1.

2.Benim begenmedigim fiyat die birşey yok aptalları tufaya dusuruyorlar bu tv nin şuanki piyasa fiyati 2.500 degil. 2250 ile 2350 arası degişiyor. yani basit dedigin gibi aklı calısan birinin yapacagı 4 işlem ile 2500tl baz alınarak kliksanin sözde yaptık dedigi indirimi yansıtıp +200tl bonusu koyarsan bu tv 600 700tl satmaları lazım yani hikaye bu 2.

3.sü "1.869 " diye bir rakam vermişsin bu ürünü TÜM TÜRKİYEDE ALAN ADAM 200TL AŞAGİ FİYATİNA ALMIS OLUYOR PUAN İLE YANİ SİZİN GİBİ ORANIN BURANIN KULLACISI DEGİL KİMSE GENELE BAKTIKMI TV NİN GELİŞ FİYATİ 200 TL BONUSU DUSUNCE 2269 1.869 DİYE BİR OLAY YOK.

4.http://www.samsungevim.com/elektronik/televizyon/samsung-led-tv/samsung-ue40es7000-led-tv-samsung-turkiye-garantili?ref=akakce&v=1.91 buyur 2400 samsung tr garanti agladı yukardaki arkadaslar.
    Dedigim gibi çeşitli şekillerle senin ürünü nekadar alacagın kimsenin umrunda degil ana fiyat ne 2469 200 düş 2269. bukadar gerisi hikaye.ve facebookda 100lerce kişi ürünlerini 10 günü askın süredir bekledigini yazıyor sürekli. 150 lira inidirm icin risk almak size kalır. sabancı fln diye güvenmek enayilikten baska birşey olmaz elimizle vatandan aldıgımız şeyde bile koca vatanda binlerce sorun var.

Benim burada dikkati cektigim konu senin kacpara bu tv alacagın degil kliksanın bu tv nin fiyatini aptalca ve şerefsizce fazla yazip sanki inidirim yapiyormus gibi atlayanları yakalamak. burda yapilan inidirm 200tl dir. Kliksanın idda ettigi yaptıgı indirim 1630 tl dir. ben sana 2400 den 15 tane dah site atarim sen hani GÖRMEMİŞSİN YA hani araştiran adam google bile yazınca samsun tr garantili fiyatların ne oldugunu görememişsin ya.

Sonuc olarak ilk mesajı alıntı yapan ve nedense firma yetkilisi gibi firmayi sürekli koruyan sürekli iyi şeyler yazan ve googledan bile fiyatlar abakmadan bana alıntı yapip yazan sensin. benim ilk mesajımda da dedigim gibi tv normal fiyati bukadar zaten benim orda atif yaptigim ayipladıgım yer 4200 den inidirm yaptık demeleri idi.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Kliksa 2600 yazip 2200 satsa lafım yok isteyen alır.4200 neree 2450 nere.Bunları gecelim bu yuzden (son olarak yazılanlar şahsina degil firmaya yönelik üstüne alınmana gerke yok.)

• quote:

Bizdeuygun paralel ithalat değil mi? Kliksa'nın ki Samsung TR garantisi değil mi? O açıdan daha avntajlı değil mi?

http://www.samsungevim.com/elektronik/televizyon/samsung-led-tv/samsung-ue40es7000-led-tv-samsung-turkiye-garantili?ref=akakce&v=1.70.8

Buyur tr garantili. 2400 kliksada 2460. benim orda anlatmak istedigim şeyi cakallık yapip anlamamaya calısıyorlar kliksa 4200 den 2460 cekmiş tv yi kocaman da afiş koymus bende basitce dedim ki bu saçmalıktır bu tvnin fiyat zaten bukadar die. buyur üsttede linki

• Kliksada 200tL puan geliyo, 2270 oluyor, bana göre çok dert değil zaten garantisi temiz olduktan sonra. Reklam için indirim yaptık olaylarına bişey dediğim yok zaten, akakçeden bakınca en başta bizdeuygun çıkıyor, ordan hareketle dedim zaten. Alanlar için bikaç bişey soracaktım da burası yeri değil sanırım ://
  • Bizim millet hakkaten anlama özürlü arkadas buna inanıyorum bu konulardan sonra.Adam yukarda bu lcd nin fiyatı bu degil bütün firmalar bu civarda satıyor zaten yazmıs.ben türkceye cevireyim anlayamayanlara:

Bu televizyon gercek fiyati kliksanın indirim yaptık dedigi fiyat degil milleti enayi yerine koyuyorlar.

Adam bunu anlatmak istio bizim kamil de gelmiş yok bana sukadar inidirme geliyor yok bukadara geliyor yahu olay o mu 4000 tl den 2000tl inmek nedemek olay bu. bizimkiler hala cok ucuz diyorlar Normal piyasadan 100 150 tl aşagida ürün. kliksa 2000 tl inidirm yaptım diyor mert1905x de hayir bu ürün 150tl inidirm yapmısın yazıyor bizimkilerde kavga ediyorlar ya

• quote:

Bakın, sizden üslup konusunda dikkat etmenizi rica ediyorum ancak siz bunun sözlük anlamını dahi bilmiyorsunuz sanırım.

Şimdi bir insanın aklı calısmıyor ise birşey yapmak mümkün degil yazdıgı şeyleri fake üyeliklerle desteklemek falan ben istesem 100 kişiye yazdırırım buraya bunları gecelim asılsız iddalarına gelelim.

Bu ne kadar terbiyesiz bir yaklaşımdır... Artık kişisel saldırıdan vazgeçin. Bu forumda bunun yeri yok....

Sonuc olarak ilk mesajı alıntı yapan ve nedense firma yetkilisi gibi firmayi sürekli koruyan sürekli iyi şeyler yazan ve googledan bile fiyatlar abakmadan bana alıntı yapip yazan sensin.

Bilip bilmeden insanları fake üyelik, kliksa adamı vs diye suçlamayın. Bu ayıptır. Girin bakın benim hangi konularda dolaştığıma zaten anlarsınız bunu ama sizin araştırmacı kişiliğiniz ortada. Sizi ilgilendirmez ama ben bir banka çalışanıyım, şimdi başlarsınız YKB çalışanısın işte belli diye siz, YKB ile uzaktan yakından alakam yok. Fake kullanıcı adım yok, olmadı, gerek duymam, bütün giriş çıkış yaptığım konular belli. Site benim umurumda değil, ben alışverişime bakarım. Daha kapak gerekirse de yaptığım 2 alışverişin de kredi kartı işlemlerini yükleyebilirim buraya. Keza buna da bir şey bulursunuz siz...

Size aferin 2.419 TL'ye bulmuşsunuz, peşin fiyatı kliksa'nın 12 ay taksitli fiyatından 50 TL düşük.

Çakallık vs gibi pis ithamlarla forumu kirletmeyin artık.

TV'nin ilk fiyatı, nereden nereye geldiğini savunan zaten tek bir insan evladı yok burada. Tüm kampanyalarda olduğu gibi, bunu malesef tüm firmalar yapıyor, bunu da hepimiz biliyoruz ama anlaşılan siz bilmiyorsunuz, fiyatı önce şişirip sonra indiriyorlar. Beni cebime olan maliyeti ilgilendiriyor. Ancak siz ısrarla puanın kullanımını anlamamaya çalışıyorsunuz.

(son olarak yazılanlar şahsina degil firmaya yönelik üstüne alınmana gerke yok.)

Konuya, "Şimdi bir insanın aklı calısmıyor ise..." diye başlayıp sonuna da "şahsına değil..." diye yazarak sempati mi toplamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama ne kadar samimiyetsiz olduğunuzu gösteriyorsunuz burada da...

• konu başlığı world puanla ilgili ve 200 world puan=600tl yani tv 1869 tl. zaten world cardınız yoksa kliksadan almanın hiç alemi yok ve bu başlığı incelemenin de.
  • quote:

Kliksada 200tL puan geliyo, 2270 oluyor, bana göre çok dert değil zaten garantisi temiz olduktan sonra. Reklam için indirim yaptık olaylarına bişey dediğim yok zaten, akakçeden bakınca en başta bizdeuygun çıkıyor, ordan hareketle dedim zaten. Alanlar için bikaç bişey soracaktım da burası yeri değil sanırım ://

sor arkadaşım öyle şeylere cevap verelim. bir arkadaş avantajixi sordu alan birisi olarak cevap verdik. birisini işine gelen başka birisinin işine gelmeyebilir. ben 46es7000 ve 40es7000 almayı düşünüyordum. bana fiyat olarak, taksit olarak, firmanın güvenilirliği olarak uygun olacağını düşünerek almışım. ama alma niyetinde bile olmayanlar gelmiş konuyu kirletiyorlar onlara değil senin gibi detayları öğrenmek isteyenlere cevap verelim. ben adios kullanmıyorum, ama worldcardım var, yine işyerimde bir arkadaşımında var ve o bu ay ödeme zorluğu çektiğini öğrendim kartım olmasına rağmen kartım yokmuş gibi davrandım bende nakit olarak onun kartına para yatırıp aldım taksit taksit ödersin worldpuanınıda mutfak alışverişinde kullanırsın dedim bana ne kadar uyguna geldiğini anlatamam, yaşamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.