Bildirim
Samsung 40es7000 blutkanma testi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bulutlanma
Ekranı çalıştırarak 1920x1080 siyah resimle gösterirsen ışık sızmasına bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:22:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Bulutlanma
sence tv yi değiştirmelimiyim bu arada ışık sızması yok -
quote:
Orijinalden alıntı: emre__208
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Bulutlanma
sence tv yi değiştirmelimiyim bu arada ışık sızması yok
senin tercihine kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:51:50 > -
aslında bu resim siyah ama ben karanlıkta çektim mavi gibi oldu nasıl siyah çekecem.. -
quote:
aslında bu resim siyah ama ben karanlıkta çektim mavi gibi oldu nasıl siyah çekecem..
resim koy hocam (1920x1080)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:59:12 > -
bence o tv değişim talep edin servisi çağırıp bariz her şey ortada gözüküyor sorunlu olduğu -
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler servisi arayıp değişim talep edecem inşallah yeni gelen tvde bu sorunlar olmaz -
quote:
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler servisi arayıp değişim talep edecem inşallah yeni gelen tvde bu sorunlar olmaz
samsg. marka alacagın her panelde bulutlanma ve ısık sızması riskin en yüktektir..! -
sadace siyah ekranda görünür (filmlerin arasındaki geçiş sahneleri gibi) onun haricinde yayın sinyali geldiğinde görünmez. eh tvyi yayın yokken izlemek için almadıysanız sorun yok demektir :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X