Şimdi Ara

Samsung 40es7000 blutkanma testi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çarşamba günü samsung 40es7000 tv aldım ölü veya canlı piksel sorunu yok ama bulutlanmayı pek anlayamadım sizce bulutlanma sorunu var mı varsa değiştirecem ama yeni verdikleri tv bundan iyi mi kötümü olur bilmiyorum yardım edin

• Bulutlanma

Ekranı çalıştırarak 1920x1080 siyah resimle gösterirsen ışık sızmasına bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Bulutlanma

sence tv yi değiştirmelimiyim bu arada ışık sızması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre__208

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Bulutlanma

sence tv yi değiştirmelimiyim bu arada ışık sızması yok

senin tercihine kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:51:50 >
  • aslında bu resim siyah ama ben karanlıkta çektim mavi gibi oldu nasıl siyah çekecem..
  • quote:

aslında bu resim siyah ama ben karanlıkta çektim mavi gibi oldu nasıl siyah çekecem..

resim koy hocam (1920x1080)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Şubat 2013; 20:59:12 >
  • bence o tv değişim talep edin servisi çağırıp bariz her şey ortada gözüküyor sorunlu olduğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 46ES6340 İNTERNET SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler servisi arayıp değişim talep edecem inşallah yeni gelen tvde bu sorunlar olmaz
  • quote:

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler servisi arayıp değişim talep edecem inşallah yeni gelen tvde bu sorunlar olmaz

samsg. marka alacagın her panelde bulutlanma ve ısık sızması riskin en yüktektir..!
  • sadace siyah ekranda görünür (filmlerin arasındaki geçiş sahneleri gibi) onun haricinde yayın sinyali geldiğinde görünmez. eh tvyi yayın yokken izlemek için almadıysanız sorun yok demektir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.