Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadır kullanıyorum wifi problemi oluştu güncelleme yaptıktan sonra smart hub da ki programların hiçbiri açılmıyor.sıfırladım ama genede olmadı.
    keşke güncelleme yapmaz olaydım bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.....
  • Kızmayın ama hata sizin. Gidip ekmeği fırından almak varken ne diye Marketten alırsınızki ?

Samsung Bayisinden alın kafanız rahat etsin. Kendim kullanıyorum 55ES8000 ondan önce 40D8000 almıştım. Hepside Orjinal bayi ürünüdür. Daha bugune kadar bulutlanma vs. yaşamadım.

Ayrıca Bulutlanma cihazı duvara çelik halatlı aparata asılmadığında oluyor. diğer durumlarda cihaz eğer orjinal garantili ise (Spot market ürünü olmayan) değiştiriliyor. Bizzat Şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_cont

Kızmayın ama hata sizin. Gidip ekmeği fırından almak varken ne diye Marketten alırsınızki ?

Samsung Bayisinden alın kafanız rahat etsin. Kendim kullanıyorum 55ES8000 ondan önce 40D8000 almıştım. Hepside Orjinal bayi ürünüdür. Daha bugune kadar bulutlanma vs. yaşamadım.

Ayrıca Bulutlanma cihazı duvara çelik halatlı aparata asılmadığında oluyor. diğer durumlarda cihaz eğer orjinal garantili ise (Spot market ürünü olmayan) değiştiriliyor. Bizzat Şahit oldum.

nasıl yanı teknosadan dartyden mediamarktan v.s alınan samsgung tv ler çakma çin malı ama samsung shoptan alınanlar orginal mi demek istiyorsunuz?
    eger oyleyse çin malı çakma samsg. orginalinden kat kat fazlası ile türkiyeye giriş yapıyor çünki
    elkt.magzlarında bulunan tv.lerin %70i boy boy envayi çeşit samsug. benimki sadece düz mantık (:
    saçmaa!!
    bence samsg. genel olarak özellikle tv leri %70-80i sakat cıkıyor bunun sebebide bana göre içine bir yıgın şey doldurmaları.. bikere tv nin kaliteli görüntü vermek için üretildigini unutmuş koreli dostlarımız. smart ve media olayına fazlasıile agırlşık verdikleri için görüntü işi sonraya kalmış + hızlı serii üretim yapan firmalarda kalite pek olmaz.. 50 çeşit samsg. tv modeli oldugundan diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 15 Mart 2013; 16:22:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: new_cont

Kızmayın ama hata sizin. Gidip ekmeği fırından almak varken ne diye Marketten alırsınızki ?

nasıl yanı teknosadan dartyden mediamarktan v.s alınan samsgung tv ler çakma çin malı ama samsung shoptan alınanlar orginal mi demek istiyorsunuz?
    eger oyleyse çin malı çakma samsg. orginalinden kat kat fazlası ile türkiyeye giriş yapıyor çünki
    elkt.magzlarında bulunan tv.lerin %70i boy boy envayi çeşit samsug. benimki sadece düz mantık (:
    saçmaa!!
    bence samsg. genel olarak özellikle tv leri %70-80i sakat cıkıyor bunun sebebide bana göre içine bir yıgın şey doldurmaları.. bikere tv nin kaliteli görüntü vermek için üretildigini unutmuş koreli dostlarımız. smart ve media olayına fazlasıile agırlşık verdikleri için görüntü işi sonraya kalmış + hızlı serii üretim yapan firmalarda kalite pek olmaz.. 50 çeşit samsg. tv modeli oldugundan diyorum :)

Bu durumun bence bayiden almakla, Teknosa vs den almakla alakası yok. Samsung TV lerin yüzde 80 inde sorun var zaten , özellikle bulutlanma, ışık sızması gibi sorunlar herkesin şikayetçi olduğu sorunlar. Öte yandan sonuç olarak Teknosa'ya veren de Samsung'un kendisi. Böyle bir şey varsa daha da ayıp ve rezalet oluyor.

• Konuya belliki samsung düşmanları katılmış ilk öncelikle ben samsung savunmuyorum 17 yaşındayım es8000 alalı 1 hafta oldu alalı Işık sızması evet var ama göze batmıyo bunun haricinde görüntü atlaması filanda yok teknosa muhabbeti var ben samsung ana bayisinden aldım tv mi cok memnunum tv bekleneni fazlasıyla veriyo insana ses olayı çok güzel el hareketi biraz uğraştırıyo insanı sadece angry bırds de güzel oluyo onun dışında internettede geziyo tv flast destegi var inanmasınız ama şu anda tv den yazıyorum bunları internet hızlı loghetec kablosuz klavye ve fare aldım çok güzel,yattım yerde internet keyfi açamadıgı video nadirdir.Bunun dışında oyun sitelerindeki oyunları dahi açıyo ama donuyo biraz ama geliştirme kiti cıktıgı zaman süper olcak tv kısacası pc internette yapa bildiği her şeyi yapıyo tv de kapanma sorunuda yok hiç düşünmeden alsınlar öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerrow12097

Konuya belliki samsung düşmanları katılmış ilk öncelikle ben samsung savunmuyorum 17 yaşındayım es8000 alalı 1 hafta oldu alalı Işık sızması evet var ama göze batmıyo bunun haricinde görüntü atlaması filanda yok teknosa muhabbeti var ben samsung ana bayisinden aldım tv mi cok memnunum tv bekleneni fazlasıyla veriyo insana ses olayı çok güzel el hareketi biraz uğraştırıyo insanı sadece angry bırds de güzel oluyo onun dışında internettede geziyo tv flast destegi var inanmasınız ama şu anda tv den yazıyorum bunları internet hızlı loghetec kablosuz klavye ve fare aldım çok güzel,yattım yerde internet keyfi açamadıgı video nadirdir.Bunun dışında oyun sitelerindeki oyunları dahi açıyo ama donuyo biraz ama geliştirme kiti cıktıgı zaman süper olcak tv kısacası pc internette yapa bildiği her şeyi yapıyo tv de kapanma sorunuda yok hiç düşünmeden alsınlar öneririm.

daha yaşın genç çook tv modeli göreceksin 2 yıl sonra başta görüntü kalitesi olmak üzre aynı özelliklerini bugunku gibi kullanıyor isen şanslı sayılırsın.. samg. es7000-8000 alanların yarısı şikaetçide o yuzden diyrum.. :)

• arkadaşlar konu ile alakalı değil ama çözümünü arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ben 46es8000 almak istiyorum. ancak yaptığım araştırmalarda tvnin dahili uydu alıcısı haricinde bir uydu alıcısı (Dsmart) kullandığımda tv nin ses ve görüntü kontrolünü kullanamadığımı öğrendim. yanlışım varsa düzeltin. ancak cihazın arkasına bir modül bağlanıyormuş bu modül sayesinde Dsmart tv izlenirken görüntü ve ses kontrolü yapılabiliyormuş. ancak modül fiyatı 800 tl civarında söylediler. benim aklıma takılan şey ben Dsmartın kartını tv nin dahili uydu alıcısına takarak çalıştırabiliyor muyum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. bu hafta sonu almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aclan_46

arkadaşlar konu ile alakalı değil ama çözümünü arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ben 46es8000 almak istiyorum. ancak yaptığım araştırmalarda tvnin dahili uydu alıcısı haricinde bir uydu alıcısı (Dsmart) kullandığımda tv nin ses ve görüntü kontrolünü kullanamadığımı öğrendim. yanlışım varsa düzeltin. ancak cihazın arkasına bir modül bağlanıyormuş bu modül sayesinde Dsmart tv izlenirken görüntü ve ses kontrolü yapılabiliyormuş. ancak modül fiyatı 800 tl civarında söylediler. benim aklıma takılan şey ben Dsmartın kartını tv nin dahili uydu alıcısına takarak çalıştırabiliyor muyum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. bu hafta sonu almayı düşünüyorum

bu sayfada 1.ci sayfadan bu yana yazılan mesajlrı okumadın galiba :) millet aldık nasıl kurtulucaz diye dert yanıyor sen ateşe körükle gitmeye çalısıyorsun :)
    bu arada dsmart receiver takınca göruntu ve ses kontrolu devre dısı kalması baştan sona sacma
    nereden kim size bunu soyledi bilmiyorum ama çok mantıksız.. 20 30 senelik tüplü tvde bile boyle birsey yok 4000 liralik tvde olması çok çok mantıksız..
    o paraya görüntü kalitesi bakımından çok daha sorunsuz led veya plazma paneller var birdaha araştırmanı öneririm.. ama ben all in one smart smurt face youtube dizi siteleri oyun film siteleri v.s. v.s hersey tv nin içinde olsun istiyorum dersen görüntü anlamında şimdi veya bir kaç ay sonra bu sayfalarda yazılan sorunlarla tanışma olasılıgın birhaylı yüksek!

• quote:

quote:

arkadaşlar konu ile alakalı değil ama çözümünü arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ben 46es8000 almak istiyorum. ancak yaptığım araştırmalarda tvnin dahili uydu alıcısı haricinde bir uydu alıcısı (Dsmart) kullandığımda tv nin ses ve görüntü kontrolünü kullanamadığımı öğrendim. yanlışım varsa düzeltin. ancak cihazın arkasına bir modül bağlanıyormuş bu modül sayesinde Dsmart tv izlenirken görüntü ve ses kontrolü yapılabiliyormuş. ancak modül fiyatı 800 tl civarında söylediler. benim aklıma takılan şey ben Dsmartın kartını tv nin dahili uydu alıcısına takarak çalıştırabiliyor muyum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. bu hafta sonu almayı düşünüyorum

bu sayfada 1.ci sayfadan bu yana yazılan mesajlrı okumadın galiba :) millet aldık nasıl kurtulucaz diye dert yanıyor sen ateşe körükle gitmeye çalısıyorsun :)
    bu arada dsmart receiver takınca göruntu ve ses kontrolu devre dısı kalması baştan sona sacma
    nereden kim size bunu soyledi bilmiyorum ama çok mantıksız.. 20 30 senelik tüplü tvde bile boyle birsey yok 4000 liralik tvde olması çok çok mantıksız..
    o paraya görüntü kalitesi bakımından çok daha sorunsuz led veya plazma paneller var birdaha araştırmanı öneririm.. ama ben all in one smart smurt face youtube dizi siteleri oyun film siteleri v.s. v.s hersey tv nin içinde olsun istiyorum dersen görüntü anlamında şimdi veya bir kaç ay sonra bu sayfalarda yazılan sorunlarla tanışma olasılıgın birhaylı yüksek!

yaklaşık bir haftadır araştırıyorum. sayfada yazılanları da okudum. ancak panel olarak zaten türkiyede iki firma var, yada ben öyle biliyorum. bunlar lg ve samsung lg nin görüntü kalitesi güzel yalnız mat ekran ben parlak ekran tv arıyorum. bu panelde samsung da var. dsmart alırsam dsmartın receiverını kullanmak istemiyorum. harici modül kullanmak istiyordum taki fiyatının 800 tl civarında olduğu öğrenene kadar. ancak kendi uydu alıcısını kullanamadan dsmartın receiverı kullandığımda ses ve görüntü kontrolü yapamadığımı söylediler. bu tv nin arkasında bulunan dahili uydu alıcısına dsmartın kartı takılabiliyormu ve bu şekilde dsmart izlenebiliyor mu.

• quote:

quote:

quote:

yaklaşık bir haftadır araştırıyorum. sayfada yazılanları da okudum. ancak panel olarak zaten türkiyede iki firma var, yada ben öyle biliyorum. bunlar lg ve samsung lg nin görüntü kalitesi güzel yalnız mat ekran ben parlak ekran tv arıyorum. bu panelde samsung da var. dsmart alırsam dsmartın receiverını kullanmak istemiyorum. harici modül kullanmak istiyordum taki fiyatının 800 tl civarında olduğu öğrenene kadar. ancak kendi uydu alıcısını kullanamadan dsmartın receiverı kullandığımda ses ve görüntü kontrolü yapamadığımı söylediler. bu tv nin arkasında bulunan dahili uydu alıcısına dsmartın kartı takılabiliyormu ve bu şekilde dsmart izlenebiliyor mu.

http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-modul-eglence-paket#0

bende digitürkün ve dsmartın adi beşpara etmez recevierları ve değiştirilemez kanal sıralamasından dolayı
    geçen sene eğlence+hd paketi modüllü üyeliği 199 tl ye aldım.Atlanta hd box kullanıyorum.Yukardaki paketin aynısı sayılr
    Size nasıl 800 tl fiyat çekmişler anlamadım.Full paketmi istediniz acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

quote:

quote:

quote:

http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-modul-eglence-paket#0

bende digitürkün ve dsmartın adi beşpara etmez recevierları ve değiştirilemez kanal sıralamasından dolayı
    geçen sene eğlence+hd paketi modüllü üyeliği 199 tl ye aldım.Atlanta hd box kullanıyorum.Yukardaki paketin aynısı sayılr
    Size nasıl 800 tl fiyat çekmişler anlamadım.Full paketmi istediniz acaba...

türkiyede iki panel var birisi samsg. digeri lg bunu yanlış ögretmişler sana türkiyedeki en kötü iki panel markası deseler ok derdim..
    herneyse sen samsng begenmıssın onu al
    gelelim 800 tl lik mdodule bu modul tvye takılır kendi uydusuna baglı olur ve kullanılur
    800 tl olmasının sebesbi dsmart hd full paket 2 yıl üyeliklidir dır çunki dsmart maxı 499 liraydı gectiğimiz yaz 24 ay üstelik kredi kartına taksitli
    yani bu rakam dsmart receiver üyeliğiden biraz daha uygun oluyordu sanırım

• şimdi arkadaşlar ben samsung haricinde aynı görüntü kalitesinde parlak ekran alabileceğim hangi markalar vardır. siz neyi önerirsiniz. tv için samsung haricinde verebileceğim fiyat 2000 2500 tl arasındadır. lg lerin görüntüleri mat ekran kalitesiz değil ancak mat olduğu için pek beğenmiyorum.
  • vatanda 46 es8000 2892 TL şaka gibi
  • vallahı bunca konsulandan sonra bu tv yı almak cesaret ıster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

vatanda 46 es8000 2892 TL şaka gibi

gerçektende doğru inanamadım hemen baktım. dün alsaydım tv yi 700 800 tl arasında fazladan para ödeyecektim. beklesem mi biraz daha 1500 TL ye filan düşecek heralde yakında.
  • Dsmart modülüde düşerse yakında tamam dır.
  • quote:

şimdi arkadaşlar ben samsung haricinde aynı görüntü kalitesinde parlak ekran alabileceğim hangi markalar vardır. siz neyi önerirsiniz. tv için samsung haricinde verebileceğim fiyat 2000 2500 tl arasındadır. lg lerin görüntüleri mat ekran kalitesiz değil ancak mat olduğu için pek beğenmiyorum.

Philips ve Panasonic led modellerini araştırabilirsin

http://www.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/led-tv/1053?q=[marka:panasonic,]

http://www.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/led-tv/1053?q=[marka:philips,]

çeşitler bu linklerde
    özellikle pana ledler kalite bakımından hiç fena değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 29 Mart 2013; 12:38:42 >

• quote:

Dsmart modülüde düşerse yakında tamam dır.

dsmart için

http://www.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/aksesuarlar/893?q=[marka:d-smart,]

bilgi edinmek için bu sayfayı takıp etmeni öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_49595377/mpage_6/key_/tm.htm

• Ben 40 es 8000 yada 7000 lerin ilerki aylarda 2bin tl nin altına düşeceğine inanıyorum ,özellikle yeni F seriler geldimi ani düşüşler olacaktır kesin .Bekliyoruz bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben 40 es 8000 yada 7000 lerin ilerki aylarda 2bin tl nin altına düşeceğine inanıyorum ,özellikle yeni F seriler geldimi ani düşüşler olacaktır kesin .Bekliyoruz bakalım..

F serisi olayı nedir. benim bildiğim kadarıyla samsung 2016 yılına kadar es serisinin üzerine başka bir tv çıkartmayacağını garanti ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.