Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aclan_46

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Ben 40 es 8000 yada 7000 lerin ilerki aylarda 2bin tl nin altına düşeceğine inanıyorum ,özellikle yeni F seriler geldimi ani düşüşler olacaktır kesin .Bekliyoruz bakalım..

F serisi olayı nedir. benim bildiğim kadarıyla samsung 2016 yılına kadar es serisinin üzerine başka bir tv çıkartmayacağını garanti ediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

Amerikada satışda /Nisanda Türkiyede bekleniyor..

• Arkadaşlar bu bulutlanma sorunu ilk kullanımda kendini belli eder mi? Yoksa kullanımdan sonra oluşan bir şey midir? Sizlerde sorun nasıl ortaya çıktı? Yani ürün elime geçtiğinde, kontrol ettiğimde bir sorun görmezsem rahatlıkla kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 30 Mart 2013; 9:36:48 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben 40 es 8000 yada 7000 lerin ilerki aylarda 2bin tl nin altına düşeceğine inanıyorum ,özellikle yeni F seriler geldimi ani düşüşler olacaktır kesin .Bekliyoruz bakalım..

F serisi olayı nedir. benim bildiğim kadarıyla samsung 2016 yılına kadar es serisinin üzerine başka bir tv çıkartmayacağını garanti ediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

Amerikada satışda /Nisanda Türkiyede bekleniyor..

bugün teknosayı gezdim. samsung 46es8000 alacaktım. ancak mağazadan içeri girdiğimde içeride daha önce hiç görmediğim kadar kutu halinde tv vardı. zannedersem tüm tv leri çıkartmışlar, ben bu kadar tv yi bir arada görmemiştim. ancak vatanın yaptığı indirimden sonra tam vatan bilgisayarın fiyatına indirim yapmışlar. bende vazgeçtim almaktan bir süre daha bekleyeceğim. bakalım ne olacak. (inşallah fiyat artmaz )

• birde arkadaşlar bulutlanma dediğiniz olay tam olarak nedir ve tv ye nasıl bir zararı vardır. tv nin ömrünü azaltıyor mu ve görüntü kalitesinde bir sıkıntı veriyormu.
  • Arkadaşlar ben de dün Teknosa'dan aldım, aranıza katıldım. Yarın teslimatını yapacaklar. Teslimat anında kontrol için önerdiğiniz bir şey var mı?
  • 5 aydır 55es8000 kullanıyorum herkesede tavsiye ediyorum çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azengin

Arkadaşlar ben de dün Teknosa'dan aldım, aranıza katıldım. Yarın teslimatını yapacaklar. Teslimat anında kontrol için önerdiğiniz bir şey var mı?

hayırlı uğurlu olsun. ben bilmiyorum ama bulutlanma yaptığını söylüyorlar. karanlıkta bir bak tv ye bulutlanma yapıp yapmadığını kontrol et. üstadlar öyle söylüyor.
  • sa arkadaşalr. Cumartesi günü teknosanın yaptığı indirimle es 8000 aldım lakin henüz elime geçmedi. Sitedeki yorumları okuyorum da bir anda içim karardı. Yahu o kadar para verdik ürün de henüz elimize geçmemişken vaz mı geçsek diye de düşünmüyor değilim. Dahili uydu alıcısında gerçekten sorun var mı bu es serisinin. özellikle bunu merak ediyorum. Bulutlanma veya ışık sızması sorunlarını hadi bir kenara bırakalım da dahili uydu alıcıları istisnasız tüm es serilerinde var mı bu konuda yardım ederseniz çok memnun olacağım. Ürün çarşamba günü elime geçecekmiş bu sorunları duyuna inanın çok tedirgin oldum konuya dair acil bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Allah a emanet olun.

• Dahili uydu alıcısı es6570 ve üstü modellerde bulunuyor. Akşam televizyon elime geçtiğinde ilk izlenimlerimi belirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 1 Nisan 2013; 14:23:35 >
  • fiyatlar artmış:( teknosa dayanamamış fiyatların düşüklüğüne :) bu tv nin fiyatları bence 2500 lere kadar düşecek.
  • Ben aldım her hangi bir sorun yoktur güzelce calısıyor 10 gündür bir soruna laslamadım süper calisiyor sana habrika hatası gelmıs ozaman benim arkadasm basnada geldi değistirdiler sen neden servise verdinki anlamadım yha
  • quote:

fiyatlar artmış:( teknosa dayanamamış fiyatların düşüklüğüne :) bu tv nin fiyatları bence 2500 lere kadar düşecek.

suanda 3099 teknosada dün %52 indirim vardi sonra bugn bir ara 2500 fiati simdi baktım 3099 cıkmıs ben aldıgımda 2199 aldım iyiki tam zamanında almısım ya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 013-Suikast

quote:

fiyatlar artmış:( teknosa dayanamamış fiyatların düşüklüğüne :) bu tv nin fiyatları bence 2500 lere kadar düşecek.

suanda 3099 teknosada dün %52 indirim vardi sonra bugn bir ara 2500 fiati simdi baktım 3099 cıkmıs ben aldıgımda 2199 aldım iyiki tam zamanında almısım ya:D

ben şimdi bakıyorum 46es8000 fiyatları 4299 tl diyor. vatan bilgisayarda 3099 tl ancak fiyatlar üzerinde bu kadar oynadıklarına göre fiyatlar daha da düşecektik. en azından öyle umut ediyorum

• quote:

quote:

quote:

ben şimdi bakıyorum 46es8000 fiyatları 4299 tl diyor. vatan bilgisayarda 3099 tl ancak fiyatlar üzerinde bu kadar oynadıklarına göre fiyatlar daha da düşecektik. en azından öyle umut ediyorum

bak suanda teknosada fiati 2599 tl %43 indirim var hergun degisiyor fiat bir ara 2100 düsmüstü teknosada iyi takıp et glrsn olda internet üzerinden almayınız samsung bayısı ve teknosa gibi yerlerden alınız diğelleri hep habrıka hatalı ckyr benm arkdas site üzerinde aldk bulutlama var ondan elinde patladı dayım aynısında aldı teknosadan hic bir sorun yok çalısıyor

• quote:

quote:

quote:

evet faitlar daha düscek suanda teknosada fiati 2600 düstü yarın bak 2300 düser hergün düsüyor fiat

• Ben aldım bulutlanma ışık sızdırma falan hiçbir sorun yok ancak internet bağlantısında sorun olmasa da smart hub daki uygulamaları çalıştırmıyorum bu sorunu hiç yaşayanlar var mı arkadaşlar?
  • vatan internet sitesinde 46 inc modeli kalmamış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet faitlar daha düscek suanda teknosada fiati 2600 düstü yarın bak 2300 düser hergün düsüyor fiat

Nerde 2600 tl.. 46s7000 3200 tl, 46s8000 3700 tl??

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde 2600 tl.. 46s7000 3200 tl, 46s8000 3700 tl??

fiyatlar ayın 1.de arttı yoksa 2876 tl ye düşmüştü 46es8000 fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.