Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demekki madurum demeden önce düşünmeli belki kendi sorunları belkide sizden bir sorun ama net olan bişi var maduriyetini gidermişler bulunlanma vs. sorunlarınızda yoksa güle güle kullanun gerçi hoş bulunlanma siyah ekranda belli oldugundan dolayı oda birşeye etki etmedigini saniyorum saygılar
  • Her kese selam 55es 8000 tv sahibiyim cok ama cok memnunum ufak tefek kusurlari var. Dsmart sahibi olmamdan dolayi modul ile sorunsuz hd star ve kaal d seyretmeminde bunda etkisi buyuktur. BEnim asil sorum kutudan siyah bir aparat cikti bu ne ise yariyor acaba
    bendede bulutlnam vs va led teknolojisinin hepsinde malesef bu sorun var. Ama gece karanlikta arka isigi ve parlakligi kisiyorum ( isik sizmasinda kurtulmak icin degil) karanlik ta ozlerim parlak isikla cok yoruldugu icin ve bu isik sizmasi ve bulutlanma azaliyor. Zatenaksam ustu evde isiklar acikken ve gunduz seyrederken farketmek nerdeyse imkansiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdurust

Arkadaşlar uzun zaman oldu bakamadım ve yorum yapamadım. Bu sürede başıma gelenleri kısaca yazim. Aldığım iki es8000 serisinden 40" olanı bozuldu. Ses var görüntü yok. yıllık izinde olduğum için geç kurulum yaptırmıştım ve arızalandıktan da 2-3 gün sonra servisi çağırdım. Faturadan tam 29. gün sonra servis gelmiş oldu. iadesi yapılır yenisi verilir dendi. servis beni tam 24 gün bekletti sonra tamirini yapıyoruz dedi. Uzun süre samsung, kliksa ve destech (teknik servis) konuşmaları ve yazışmalarım sonucunda iade kararı alındı. Bu seferde kliksa ben geri almam 30. gün içinde bana geri gelmesi gerekir dedi. Zaten serviste 24 gün kalmış nasıl olabilir ki bu dedim. çok kısa anlatıyorum çünkü tam bir sinir harbi ile geçti bu 1-2 aylık süreç. En sonunda kliksaya geri gönderdim kargo ile onlarda 2 hafta önce paramı iade edeceklerini ellerinde yenisi olmadığını söyledi. (Bu arada ben para iadesi istemiyorum varsa yenisini yollayın demiştim). Bugün para iadesinin yapılacağını söylediler hala bekliyorum.

Bu süreçte beklemedim darty den gittim aynısından bir tane daha aldım ve kurdurdum gayet güzel sorunsuz çalışıyor. Salondaki 55" olan da gayet güzel çalışıyor plazmadan sonra hayal kırıklığı gibi gelmişti ama dinamik olarak değilde doğal ve standart ayarda seyredip siyah renkleri biraz daha koyulaştırınca çok güzel görüntü vermeye başladı.

Şu an gayet memnunum. Sadece internetim çok yavaş olduğu için 2 mb den yukarı hız alamıyorum maalesef (onu da ttnet ile çözmeye çalışıyorum) o yüzden smart tv deki film ve diğer uygulamalardaki videolar hep kesik kesik oluyor ( örnek. fitness, youtube, filmler vs...)

Birde yaklaşık 2-3 hafta bir firmware çıktı onu indirdim tv aptallaştı. Daha sonra ufak tv yi kurmaya gelen arkadaş fabrika ayarlarına geri dönüş yaptı kumanda üzerinden 3 lü bir kombinasyon ile düzeldi.

Askı aparatı ile kullanıyorum. ip şeklinde iki tane yuvarlark var tablo asarmış gibi asıyorsunuz. Bimeksten 100 tl civarına almıştım yanlış hatırlamıyorsam. skype yi çok kullanıyorum memnunum.

facebook ve twitter hesabım devamlı online aktif sağ alt köşede duruyor fakat artık onu da kapattım çünkü her güncel bildiri geldiğinde zırt pırt 25 bildirim var 65 bildirim var diye çıkıyor.

bulutlanma yok ışık sızması yok. küçük kumandanın mouse özelliği alışması zor pek kullanmıyorum.

harici harddiskten bilgi aktarımı çok hızlı dosyalar arası geçiş gayet hızlı. cep telefonununda (iphone) swipeit programı ile resimleri 3 sn içinde atabiliyorum videolar malesef kesik kesik gidiyor modem den kaynaklanıyor olabilir. netice de wireless modem üzerinden gidiyor tv ye. Fakat değiştirdim samsung s3 aldım bugun bir de onunla deneyeceğim.

Receiver olarak digiturk hd kullanıyorum.

Pip yapamadım bir türlü. yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa svinirim. birde bende taahütümün bitmesini beklediğim teledünya var her ikisi de takılı HDMI kablo ile ama PIP yapamıyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

paralar oluk gibi teknolojiye gidiyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgative2

devamı...

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası

o ne öyle. ışık sızması değil o, uçak inmiş panele. ilk defa bu kadarını görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdisiplin

ekran karanlıkken kenarından ışık vursa ne olur bunu anlamış değilim, önemli olan tv açıkken seyrederken bir anormallik olmaması değilmi karanlıkken ışık çıkıyorsa kapatırsın çıkmaz ne tür bir rahatsızlık verirki bu o kadar parlak bir tv nin dışarıya ışık vermemesi mümkün mü, gidip o zaman plazma al ya da lg al ne renk var ne parlaklık. ben bu modeli beğendim ama bulutlanma olayının sakıncası nedir anlamadım anlayan biri bir zahmet anlatırsa sevineceğim

yukardaki görüntüye bak anlarsın ne olduğunu. sağ ve sol alttaki xenon farlar seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 30 Kasım 2012; 1:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: mrdisiplin

ekran karanlıkken kenarından ışık vursa ne olur bunu anlamış değilim, önemli olan tv açıkken seyrederken bir anormallik olmaması değilmi karanlıkken ışık çıkıyorsa kapatırsın çıkmaz ne tür bir rahatsızlık verirki bu o kadar parlak bir tv nin dışarıya ışık vermemesi mümkün mü, gidip o zaman plazma al ya da lg al ne renk var ne parlaklık. ben bu modeli beğendim ama bulutlanma olayının sakıncası nedir anlamadım anlayan biri bir zahmet anlatırsa sevineceğim

yukardaki görüntüye bak anlarsın ne olduğunu. sağ ve sol alttaki xenon farlar seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

bu olayı aşmış askı aparatı çok sıkılmış olabilirmi genelde bu problemi askı aparatından dolayı yaptığı söyleniyor

• Sonuçta servis gelip kurulumu yapıyor, sen hiç bir şeye dokunmuyorsun. Şayet öle ise yine servis suçlu.
  • Fotolara baktım da millete resmen defolu ürünleri kakalıyorlar. Satın almadan önce çok iyi araştırmak lazım. Şu Koreli üreticilere nedense hiç güvenim yok, ancak peynir ekmek gibi de ürün satıyorlar ülkemizde. Resmen çöplüğü olduk adamların.
  • Yukardaki resim ne öyle ya .resmen şokk oldum ..hemde bu paneller öyle ucuzda değil ha .işin garibi samsung servisi bu tür olayları normal karşılıyor yani şimdi uğraş dur servislen ..İnanın LG ve samsung tabiiri caizse KORE mallarından Soğudum ..En İyisi JAPAN
  • Led teknolojisinde bu sikinti var japon hollanda farkemez abartilacak kadar cok sikintili durumlarda servis degisim yapiyor. Resimdeki gibi bir durumda mesela yapmasi lazim. Gecenin bir yarisi arka isik20 deolursa olmaz. Zaten goz sagliinada zarar verir. Gece seyrederken arka isik max 8 de olmali. Brightness ta 45 gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldukça güzel bir televizyon hiçbir sıkıntısıda yok.askıyla değil ayakla kullanıyorum.
  • Dün bir çok tekno mağaza dolaştım, bu panelden nerdeyse ekmek peynir gibi satılıyor...Nerdenmi anladım ;;kasanın yanında kurulum için bekliyorlardı ,üstünde faturaları kurumlum günleri yazıyordu.. diğer bi markada LG idi ...ordan çıktım sony centerlara baktım adeta sinek avlıyorlardı mutlaka sony bi fiyat güncellemesi yapması lazım...yoksa bu gidişle batacaklar:)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daydirli

SAMSUNG yine yaptı yapacağını;
    SAMSUNG ES8000 den sonra, ES 9000 piyasada. sanırım şimdilik 75" Türkiyede satışta.
    SAMSUNG UE75ES9000 190 EKRAN 3D LED TV + 4 GÖZLÜK Kdv Dahil : 17.199,00 TL
    Hal böyle olunca ES8000 serisinde indirimler başladı.
    Birçok mağazada 40ES8000 ler 2500Tl civarı + Bimeks diyorki 1 hafta (yedi gün) içinde koşulsuz iade

BİMEKS WEB SİTESİNDEN ALINTIDIR:
    Koşulsuz İade ve Değişim

Bimeks web sitesinden satın almış olduğunuz ürünleri 7 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin iade edebilirsiniz. Internet sitemizdeki talep formu ile başvurarak veya müşteri hizmetlerimizi arayarak iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Detayları öğrenmek için tıklayınız.

Onu bimeks demiyor, aydınlatalım. İsterseniz hasanhüseyin.com'dan alışveriş yapın T.C yasalarına göre "internetden" aldığınız ürünü 7 gün içersinde sebep belirtmeksizin cayma hakkınızı kullanabilir, iade edebilirsiniz.

Mağzadan alırsanız, malı görüp aldığınız için böle bir hakkınız yok. Ha bazı teknomarketler kendi insiyatifini kullanıyor o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Aralık 2012; 12:41:43 >

• Arkadaşlar bende samsung madurları arasına adımı yazdırdım. 29 aralık 2012 de bimeksten 40es8000 i 2649 tl ye yanındada 530 tl lik hedi cekiyle ile aldım. Ertesi gün tv kuruldu. Ama bu tvyi alırken önemli bir hata yaptım. Diğer aldığım 2 tvde buna dikkat etmiştim ama bunda televizyonun büyüsüne kapıldım ve bu konuda satıcıdan herhangi bir garanti almadım. Evet bu hepimizin korkulu ruyası olana ölü piksel sorunu tam ortada 2 tane ölü piksel var. İzlerken belli olmuyor ama açıkcsı can sıkıcı. Ben bu televizyonu almak için 6 aydır fiyatının düşmesini bekliyorum ve sonunda . Yılbaşı günü bimekse gittim onlar servise yönlendirdi, serviste samsung cağrı merkezine. Çağrı merkezindekiler yanyana 4 piksel olmadan değiştiremeyiz dediler. Ayrıca dalga geçergibi zamanla geçer onlar dediler. Durumu bimekse bildirdim. ONlarda bimeksin merkezini aradılar. Merkez satıs fiyatı üzerinden benden %15 para istedi ürünü değiştirmek için. Beyefendiler bu ürünü başkasına satamıyacakları için ancak magzada sergileyebilirlermiş bu yüzden benden böyle bir mevla istiyorlar. Ama yarın hakem heyetine gidicem olmadı mahkeme. Buarada bazı arkadaşlar bulutlanmadan ve ışık sızmasından bahsetmişler. Ben açıkcası tam anlayamadım aynı sorunun bende olupolmadığına. Yani tv izlerken gerhangibi bir görüntüde sorun yok. Bu yüzden resimleri sizinle paylaşıyorum. Birde tv de aşırı bir ısınma var. Çercevelerde ve tam uydu girişi nin ve use htmi girişlerinin olduğu kutu üzerinde. Özellikle girişlerin oldu bölgede 5-6 sn den fazla elinizi tutamıyorsunuz, eliniz yanıyor. Bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigFreeze -- 3 Ocak 2013; 21:00:13 >

• beyler mayıs da evleniyorum bu tv den salona 55 oturma oadasına 40 lık almayı kafama koymuştum ama şimdi burdaki yorumları okuyunca acaba diyorum..Bulutlanma ne dir çok rahatsız edici bir şey midir ?
  • ışık sızması sadece samsungamı has yoksa panasonic dede varmı
  • Aynı serinin es7000 modeli,buyrun..Zorda olsa iade ettim de kurtuldum.Bu arada arkadaşlar kısa bir uyarı,şu şekilde bir durum yaşadım kısaca anlatayım,tedbirli davranın..

Servis iade kararı verdiğinde gerekli evrakları imzalatmak için Samsung'a gittim.Servis elemanı,belgeye cihaz değişime uygundur ibaresi yazdı sadece. Sordum neden sadece değişim yazdınız? Teknosa bu şekilde talep ediyor fakat endişelenmeyin bununla iade yaparlar dedi..Peki ya benim önüme bu sunulursa değişim yazmışlar iade yok biçiminde (Bunu sormam normalde açıkcası aklıma gelmez ancak bunlar tam çakal oldukları için tedbirli davrandım.) Eğer bir sıkıntı çıkarsa,arasınlar dedi..Vee Teknosa'ya bir gittim tak önüme çıktı burda değişim yazıyor diye ..Sonuna kadar haklı olmamın verdiği güç ile ortalığı sağlam biçimde ayağa kaldırdım,neticede zorla iade yi aldım..Aman dostlar 3000-4000 tl ödüyorsunuz ve bende biliyorum ki kusurlu ürün nasıl can sıkar..Lütfen iyi araştırıp alın (Feyk üyelere de dikkat edin). Ben yapamadım bir takım sebeplerden canım çok sıkıldı..Uyarıyı borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIEvil_RyuIII -- 20 Ocak 2013; 14:47:36 >

• Isik sizmasi ledlerde var gece 20 arka isikla seyredersiniz olmaz urun mukemmel 55 var cok memnunum isik sizmamda var ama goruntuye odaklandigimdan farketmiyorum bile bide bqzen psikolojim bozuluyor ekrani siyah yapip ole bakiyorumki sikayet wdecek bir neden bulimde yaziyim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba dedim bir ironi mi var ortada!İzah çabandan ya bir bozukluğun olduğuna yada yandaş olabileceğine kanaat getirdim.55' Samsung'un ile sana iyi seyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIEvil_RyuIII -- 20 Ocak 2013; 16:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakthy

Isik sizmasi ledlerde var gece 20 arka isikla seyredersiniz olmaz urun mukemmel 55 var cok memnunum isik sizmamda var ama goruntuye odaklandigimdan farketmiyorum bile bide bqzen psikolojim bozuluyor ekrani siyah yapip ole bakiyorumki sikayet wdecek bir neden bulimde yaziyim diye

20 ile seyredince böle oluyo :) Servis normal diyo bu görüntüye.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.