Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurdurust

Sevgili dostlar,

Uzun uzun yazıp kafa yormayacağım tecrübelerimi aktaraıyorum. 7 sene önce direk teknofaxtan Türkiyeye gelmiş ilk 50" HD ready 50 pv 500e model plazmayı aldım astronomik bir rakama. Ve 4 gün önceye kadar memnun bir şekilde kullanıyordum. Hatta bir çok arkadaşımın aldğı yeni tv lerden full hd lerden LCD LED lerden çok daha iyi görüntüye sahiptim her seferinde maşallah diyordum.

Fakat bilen bilir teknoloji düşkünü ola biri olarak yine çıkan modeller hep dizaynı olsun ek özellikleri olsun bizleri hep cezbeder ve şeytan dürter. Özellikle bekledim Panasonic'in 30 serisinden sonra 50 serisi çıksın artık değiştiririm diye. Ve çıktı artık özellikle AVM lerin içindeki mağazalarda boy göstermeye başladı yeni Panasonic plazmalar.

Fakat ben gittim ne yaptım biliyormusunuz arkadaşlar Fiyatı çok uygun olduğunu düşünerek kliksa.com mağazasından 12 taksit 3 ay ertlemeli ve 200 tl bonus iadesi olduğu için bana maliyeti 4799 TL olan 55es8000 model samsung tv aldım. Bir de mutfağa ihtiyacım oldupu için 40es8000 aldım. Gayet güzel geldiler kurdular. Eskiden Teledünya kullanıcısydım birde lig tv olsun diye digiturk bağlattırdım hatta aynı anda gelip bağladılar yetkili arkadaşlar.

TV de hiç bir sorun yok bulutlanma, ölü piksel (test yaptık), ışık sızması vs... Fakatttt gelelim beklentileri karşılama konusunda.

Arkadaşlar bence TV almadan önce kendinize bir çizelge yapın ben ne kadar sd kanal seyrederim ne kadar HD kanal seyrederim ne kadar 3d kanal veya film seyrederim ve film seyrederim. Eğer film canavarıysanız devamlı HD veya 3d film seyredecekseniz bu tv çok başarılı. Yok ben tv seyrederim hergün en az 1-2 dizim var ayda 1-2 film seyrederim en fazla diyorsanız arkadaşlar Plazma dışındaki cihazlardan uzak durun (türkiye şartlarında kanalların %98'i SD olduğu için söylüyorum).

Gözünü sevdiğimin emektar panasonic plazması SD kanallarda samsung 55es8000 modelini 3e katlayıp havada 5e bölüyor. Belki bir çoğunuz inanmayacak ama inanın HD kanallarda bile bence HD ready olan eski panasonic televizyonum 55es8000 den daha net gösteriyor HD kanalları. Sanki Samsung ta hep kesik kesik gibi. Panasonicteki akıcılık yok gibi.

Nasıl bu tongaya düştüm bilemiyorum dediğim gibi 55" son teknolojiyi bu fiyata alabiliyor olmam, dizayn ve teknoloji aç gözlüsü olmamdan dolayı bu hatayı yaptım. Şu saniyeki aklım olsa tereddütsüz belki iki katı para çıkacaktı cebimden ama 6 ay daha bekler para biriktirir Panasonic 55VT50 modelini alırdım. Bu yazdıklarımı kimseyi zorlamak için veya marka kötülemek/tavsiye etmek için yazmıyorum. Kullandığım ve yeni aldığım ürünleri kıyaslıyorum. Esasında her ikisi de tv gibi gözükse de teknolijileri farklı o yüzden biraz elma ile armutu kıyaslıyor gibi gözükebilir ama dediğim gibi ne seyredeceğinize göre kararınızı verin. Yoksa her iki tv de marka ve model olarak çok iyi. Yeni aldığım samsung da insan suratları facia çamur ötesi gördükçe deli oluyrum ve sinirleniyorum kendime. İşin enterasanı senelerdir bir çok inasana plazma aldırdım artıalrını eksilerini anlattım 10 larca kişiye plazma bitti artık üretilmiyor diyor 10 larca kişiye laf anlattım tartıştım gittim led aldım hala inanamıyorum. Eski plazmam yerde halının üstünde duruyor diyorum tekrar onu takim bunu satsam mı :) birde gittim tam takım olsun diye 2 adet 3700 gözlük ve kablosuz şarj etme cihazını aldım 1000a modelini :)

Son sözüm plazma plazma plazma markası çok önemli mi bilmiyorum ama bence önemli paranızı biriktirin iyi bir panasoniz plazma alın derim eğer filmden ziyade tv seyrediyorsanız AVM lerdeki görüntülere de kanmayın hepsi yukarıdaki arkadaşlarımın dediği gibi özel çekimler bazen normal tv kanaladı açıyorlar kısaca ondan da bahsedeyim her sd kanalın kalitesi aynı değil bazıları HD gibi anlayamıyorsunuz bile ama bazıları da çamur.

Sevgiler

Ben de içinizi acıtmak istemem ama bir 55VT50 sahibi olarak söyleyebileceğim şey bu televizyon mükemmel ötesi. Bence 55ES8000'inizi satın alın bir VT50.

Ben sizin gibi eski bir plazma kullanıcısı değildim, o yüzden çok düşündüm, eşim de çok kararsız kaldı ama sonunda bir cesaret ile aldım. Her tv'ye baktığımda mest oluyorum ;) .

Bazı arkadaşlar elektiği hortumla çekiyor demiş ama 55" televizyon 228 watt yakıyor. Ayda 1-2 TL'den fazla farketmez aynı boyutta led ile.

Yanma sorununa gelirsek, söylenene göre ilk 200-300 saatten sonra daha rahat izlenebiliyor. İlk zamanlar dikkatli olmak gerek. Peki bu kadar dikkate değer mi?? Kesinlikle!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 29 Temmuz 2012; 11:46:51 >

• 42st33e plazmamın paneli kırıldığından yeni bir TV bakmaktayım bu aralar... Yalnız şu aşamada teknoloji mi, görüntü kalitesi mi ikilemi yaşıyorum sanırsam

LED'lerin üzerinde gelen özellikler (kamera, magic motion kumanda, tam işlevli web browser, elle TV kontrolü, FPR 3D, az enerji tüketimi, İntel Widi vb...) görüntü kalitesinden taviz verip LED'e yönelmeme sebep oldu. Tahmin de edeceğiniz gibi forumda ürün kalitesi konusunda pek de tasvip edilmeyen LG (42lm660s) ve Samsung (42es7000) modellerine bakıyorum bu aralar...

Dahili uydu alıcı benim için elzem durumda şu an (2. bir kumanda kullanmak istemiyorum). Aslında 42st33e hemen hemen tüm ihtiyaçlarımı karşılıyordu (DLNA, kırpılmış 1-2 özellik ve tam işlevsel web browser dışında) ama açgözlülük mü dersiniz daha iyisi olsun düşüncesi mi, 1500 TL'ye kadar düşmüşken fiyatı almadım... Bu arada elimdeki 2 adet gözlüğü de sattım, 42st50 modeline baktım, Panasonici arayıp dahili uydu alıcısı olup olmadığını hem 444'lü numaradan hem de yetkili servisten sordum ikisi de olduğunu söyledi. Ama güvenemeyip biraz daha araştırma yapınca olmadığını öğrendim. DVB-S2 olsaydı çoktan 42st50 almıştım muhtemelen...

42st33 üm çalışır durumda olduğu zamanlarda odaya her girişimde giriş-orta seviye bir ürün de olsa görüntü kalitesi ile beni mest ediyordu ve iyi ki almışım diyordum. Şimdi ise 22" bir monitör-TV Box karışımı ile idare ediyorum. Bu süreçte fark ettiğim bir şey de aslında çok da fazla TV izlemediğim oldu... TV'de akşamları izlediğim bir kaç programın dışında, haftada 1-2 dizi, usb'den ayda 1-2 film, arada 3d film/belgesel, youtube, cine-trailer, picassa gibi özellikler kullanıyordum plazmada. Şimdilerde 3D FPR, vimeo, daily motion, dizimag, İntel Widi ve cep telefonunun klavyesini TV'de kullanabilme gibi özellikler de ilgimi çekiyor...

Tüm bu yukarıda bahsettiğim ihtiyaçlarım doğrultusunda bana öneride bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Dostlar,
    Ancak yazmaya vakit bulabildim işlerimden dolayı. Düşüncelerimi paylaştığım yazıma yapılan yorumları da okudum hepsine saygı duyuyorum. donniedarko arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bu geçen sürede TV yi iyice kurcaladım tüm görüntü ayarların detayına indim. Smart TV yi detaylı kullandım (skype, facebbok,twitter, swipeit vs...) kontrol etme (sesle ve hareketle) özelliklerini kullandım vs...

Öncelikle daha önce yaptığım yorumumu okuyunca bir özeleştiri yapmak istiyorum haksızlık yapmışım. Görüntü ayarlarında yaptığım bazı değişiklikler ile ciddi farklar oldu ve görüntü kalitesi bana göre çok netleşti. İnanın ilk zamanlardaki pişmanlığım kesinlikle yok. Hatta git gide zevk almaya başladım. Ne kadar Panasonic ve plazma hayranı da olsam İlk yaptığım yorum dediğim gibi çok acele ve ve biraz acımasız olmuş bunu da belirtmeliyim

Sosyal ağlara bağlanma ve takip çok güzel ve kolay. TV her açıldığında seyir halindeyken sağ alt köşede gelen twitlerinizi ve face bildirimlerini uyaran minik bir yazı çıkması, skype ye otomatik online bağlanması çok hoş ve pratik benim açımdan.

Bu arada harici olarak taktığım 1 tb 2,5 luk harddiskimin içindeki tüm uzantılı filmleri çok hızlı ve sıkıntısız okudu. 3D, HD ve diğer tüm filmleri.

Çift kumanda olayına hala tam alışamadım hatta digiturk ile beraber 3 kumanda. Her nekadar digiturk'u evrensel kumanda olarak özelliklerini Samsung'un kumandasına yazılım ile yüklesemde kullanması çok pratik değil. Zamanla bu da oturur.

Dediğim gibi öz eleştiri yapıyorum biraz erken davranmışım yorum yapmakta şu anda gayet memnunum. İlerleyen günler ve haftalarda yine deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada daha önceki yazımda 3700 gözlük aldım demiştim. Adedi 200 tl verip almaya pek değmez bence tek artısı pilli olmayıp kablolu veya kablosuz sarj edebilmeniz. İçinden çıkan 4100 modeli gayet hafif ve başarılı. Toplu ucuz olarak alacağınız piller sizi yıllar boyu götürür düşüncesindeyim. Bu arada ebay dan 2 adet daha 4100 gözlük siparişi verdim adedi 36 TL den bilginiz olsun.

Sevgiler

• 46D8000 kullaniyorum led tv ler hakkında yapılan yorumlara bir çoğuna katılsam da o kadar da kötü bir şey yok ortada .
    plazma kullanan biri olarak kesinlikle plazma tv lerde Hd blue ray nin vermiş olduğu o dehset kaliteyi yaşayamadım daha mat bir goruntuye sahipler Ne ayar yapsam yok .
    benim tv de sadece karanlıkta bile rahatsız etmeyen bir ışık sorunu var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdurust

Dostlar,
    Ancak yazmaya vakit bulabildim işlerimden dolayı. Düşüncelerimi paylaştığım yazıma yapılan yorumları da okudum hepsine saygı duyuyorum. donniedarko arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bu geçen sürede TV yi iyice kurcaladım tüm görüntü ayarların detayına indim. Smart TV yi detaylı kullandım (skype, facebbok,twitter, swipeit vs...) kontrol etme (sesle ve hareketle) özelliklerini kullandım vs...

Öncelikle daha önce yaptığım yorumumu okuyunca bir özeleştiri yapmak istiyorum haksızlık yapmışım. Görüntü ayarlarında yaptığım bazı değişiklikler ile ciddi farklar oldu ve görüntü kalitesi bana göre çok netleşti. İnanın ilk zamanlardaki pişmanlığım kesinlikle yok. Hatta git gide zevk almaya başladım. Ne kadar Panasonic ve plazma hayranı da olsam İlk yaptığım yorum dediğim gibi çok acele ve ve biraz acımasız olmuş bunu da belirtmeliyim

Sosyal ağlara bağlanma ve takip çok güzel ve kolay. TV her açıldığında seyir halindeyken sağ alt köşede gelen twitlerinizi ve face bildirimlerini uyaran minik bir yazı çıkması, skype ye otomatik online bağlanması çok hoş ve pratik benim açımdan.

Bu arada harici olarak taktığım 1 tb 2,5 luk harddiskimin içindeki tüm uzantılı filmleri çok hızlı ve sıkıntısız okudu. 3D, HD ve diğer tüm filmleri.

Çift kumanda olayına hala tam alışamadım hatta digiturk ile beraber 3 kumanda. Her nekadar digiturk'u evrensel kumanda olarak özelliklerini Samsung'un kumandasına yazılım ile yüklesemde kullanması çok pratik değil. Zamanla bu da oturur.

Dediğim gibi öz eleştiri yapıyorum biraz erken davranmışım yorum yapmakta şu anda gayet memnunum. İlerleyen günler ve haftalarda yine deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada daha önceki yazımda 3700 gözlük aldım demiştim. Adedi 200 tl verip almaya pek değmez bence tek artısı pilli olmayıp kablolu veya kablosuz sarj edebilmeniz. İçinden çıkan 4100 modeli gayet hafif ve başarılı. Toplu ucuz olarak alacağınız piller sizi yıllar boyu götürür düşüncesindeyim. Bu arada ebay dan 2 adet daha 4100 gözlük siparişi verdim adedi 36 TL den bilginiz olsun.

Sevgiler

Görüntü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?
    Sizin gibi baştan hüsrana uğramış ve uğrayacak olanlara kaynak olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

46D8000 kullaniyorum led tv ler hakkında yapılan yorumlara bir çoğuna katılsam da o kadar da kötü bir şey yok ortada .
    plazma kullanan biri olarak kesinlikle plazma tv lerde Hd blue ray nin vermiş olduğu o dehset kaliteyi yaşayamadım daha mat bir goruntuye sahipler Ne ayar yapsam yok .

46es8000 led im var.....çok dikkatimi vermezsem sorun yok ama özellikle geceleri izlerken sag üst dip köşede 1 cm2 alanda ışık hüzmesi ve 1-2 saniyelik simsiyah ekran geçişlerinde belli yerlerdeki bulutlanma adı verilen görüntü kirliliği dikkatli bakınca canımı sıkıyor.. tv yi alalı 3 hafta oldu ve bu zaman zarfı içinde iade etmelimiyim-edebilirmiyim-talepte bulunsam servis nasıl karşılar diye kara kara düşünüyorum..tamir ile düzeleceğini hiç sanmıyorum genel bir problemmiş hiç araştırmadan alınca bulutlanma-ışık hüzmesi aşırı bariz olmasada ileriki yılları düşününce canımı sıktı...ürünü evkurdan elden 24 ay taksitli aldım ilk taksidi haftaya ödicem...siz olsanız ne yapardınız ? iade isteğimi nasıl karşılarlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zannaks1905

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

46D8000 kullaniyorum led tv ler hakkında yapılan yorumlara bir çoğuna katılsam da o kadar da kötü bir şey yok ortada .

46es8000 led im var.....çok dikkatimi vermezsem sorun yok ama özellikle geceleri izlerken sag üst dip köşede 1 cm2 alanda ışık hüzmesi ve 1-2 saniyelik simsiyah ekran geçişlerinde belli yerlerdeki bulutlanma adı verilen görüntü kirliliği dikkatli bakınca canımı sıkıyor.. tv yi alalı 3 hafta oldu ve bu zaman zarfı içinde iade etmelimiyim-edebilirmiyim-talepte bulunsam servis nasıl karşılar diye kara kara düşünüyorum..tamir ile düzeleceğini hiç sanmıyorum genel bir problemmiş hiç araştırmadan alınca bulutlanma-ışık hüzmesi aşırı bariz olmasada ileriki yılları düşününce canımı sıktı...ürünü evkurdan elden 24 ay taksitli aldım ilk taksidi haftaya ödicem...siz olsanız ne yapardınız ? iade isteğimi nasıl karşılarlar ?

Servis çağır gelsinler ve durumu anlat , değişim alırsanız aldiginiz yerden para iadesi isteyin yapılacaklar bu kadar .

• zannaks1905

Yaklaşık 1 ay önce 55es8000 aldım, ışık sızması ve bulutlanma problemi yüzünden iade ettim. Yenisi geldi, ışık sızması nedeni ile onuda iade ettim. 3 üncü televizyonum Sony 55hx850 oldu, ancak hangi ayarı yaptıysam es8000 in görüntü kalitesini ve konforunu yakalayamadım. Ayrıca hx850 de ekran camında çizikler ve lekeler vardı bu da bahanesi oldu onuda iade ederek tekrar es8000 sipariş ettim.

hx850 de ışık sızması yoktu, biraz bulutlanma vardı.

Demek istediğim niyetin değiştirmek ise, hiç maceraya atılma tv ni kullan. Para iadesi istersen onuda sen bilirsin.

Şahsi görüşüm es8000-es7000 ler rakiplerinden üstünler ve kusurları kabul edilebilir seviyede. saygılar.
  • ayrıca servis bu durumu normal karşılıyor. evine geliyorlar merkezden onay almamız lazım diyorlar. ancak ışık sızması ve bulutlanma normal diyor ve bu doğrultuda rapor veriyorlar. (1. tvimde yaşadığım bunlar idi)

Dağa sonrasında öğrendiğim ilk 30 gün mağazanın sorumlu olduğu, servis raporunu kendileri hallediyorlar.
  • rıdvan ve exclusiveman yorumlarınız için tesekkürler

• ES7000 Serisi kullandım gayetde memnun kaldım. 55" ini almayı planlıyorum.
  • devir ips devri arkadaşlar ledleri bırakın artık ips lere bakın
  • ips TV var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

ips TV var mıdır?

Hayır ips bir panel tipidir..resim kalitesi dogru rengi verir ama siyahları tartışılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

Başka bir konu başlığı altında yazmama rağmen, Alacak arkadaşları bilgilendirmek amacıyla ayrıca konu başlığı açma gereği duydum....

Arkadaşlar gidip bir gaflet ve delalette bulunarak 40ES8000 aldım

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Elimden geleni yapıp hakkımı aramaya çalışıcam

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

Ayrıca Vatan Bilgisayar Topkapı da teşhire 55ES8000 koymuşlar, kendi gözlerimle gördüm kutunun içinden çıkan üründe ekranın sağında cetvelle çizilmiş gibi boydan boya nokta nokta kırmızı şerit oluşmuş.
    3 4 gündür teşhirdeydi hala teşhirde mi bilmiyorum... Bir televizyonun reklamı ancak böyle yapılır. Onu göre göre gittim aldım... Ölü piksel yoktu benimkinde ama diğer sorunlar ne yazıkki devam ediyor.

Arkadaşlar Bulutlanma Sorunu Siyah Ekrandaki Sorun Gidermek isteyenler Sorun 2 sebep 1. prizdeki topraklamayı iptal edin Tv Kendi topraklaması var sorun digiyor...
    2. tv duvara Askı ile kullanıyorsanız Çok fazl sıkı olunca Tv ince oldugu için içindeki sac Tabakaya baskı oluyor Bu yöntemleri deneyin düzelicektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: meselem

quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

Başka bir konu başlığı altında yazmama rağmen, Alacak arkadaşları bilgilendirmek amacıyla ayrıca konu başlığı açma gereği duydum....

Arkadaşlar gidip bir gaflet ve delalette bulunarak 40ES8000 aldım

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Elimden geleni yapıp hakkımı aramaya çalışıcam

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

Ayrıca Vatan Bilgisayar Topkapı da teşhire 55ES8000 koymuşlar, kendi gözlerimle gördüm kutunun içinden çıkan üründe ekranın sağında cetvelle çizilmiş gibi boydan boya nokta nokta kırmızı şerit oluşmuş.
    3 4 gündür teşhirdeydi hala teşhirde mi bilmiyorum... Bir televizyonun reklamı ancak böyle yapılır. Onu göre göre gittim aldım... Ölü piksel yoktu benimkinde ama diğer sorunlar ne yazıkki devam ediyor.

Arkadaşlar Bulutlanma Sorunu Siyah Ekrandaki Sorun Gidermek isteyenler Sorun 2 sebep 1. prizdeki topraklamayı iptal edin Tv Kendi topraklaması var sorun digiyor...
    2. tv duvara Askı ile kullanıyorsanız Çok fazl sıkı olunca Tv ince oldugu için içindeki sac Tabakaya baskı oluyor Bu yöntemleri deneyin düzelicektir...

deneyen oldu muuu?

• Şu saatte oturdum 3 sayfayı okudum sorun yaşayan arkadaşlar keşke duvara aparatı kulllanıp kullanmadıklarını da yazsaymışlar..
  • Arkadaşlar 2 önce 40es7000 aldım ve kullanmaktayım.
    Açıkcası bu konuyu okuyunca bulutlanma olacak diye çok korkmuştum ama herhangi bir bulutlanma yada ışık ıszması sorunu yok.

Tv konusunda tereddütü olanlar, akıllarına takılanları sorabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
  • bu başlığı keşke okumasaydım neredeyse led tv almaktan vazgeçeceğim. samsung 40d7000 veya 40d8000 almayı düşünüyordum.

bu tvlerde sorun olurmu diye düşünemeden edemiyorum.
  • Arkadaşlar uzun zaman oldu bakamadım ve yorum yapamadım. Bu sürede başıma gelenleri kısaca yazim. Aldığım iki es8000 serisinden 40" olanı bozuldu. Ses var görüntü yok. yıllık izinde olduğum için geç kurulum yaptırmıştım ve arızalandıktan da 2-3 gün sonra servisi çağırdım. Faturadan tam 29. gün sonra servis gelmiş oldu. iadesi yapılır yenisi verilir dendi. servis beni tam 24 gün bekletti sonra tamirini yapıyoruz dedi. Uzun süre samsung, kliksa ve destech (teknik servis) konuşmaları ve yazışmalarım sonucunda iade kararı alındı. Bu seferde kliksa ben geri almam 30. gün içinde bana geri gelmesi gerekir dedi. Zaten serviste 24 gün kalmış nasıl olabilir ki bu dedim. çok kısa anlatıyorum çünkü tam bir sinir harbi ile geçti bu 1-2 aylık süreç. En sonunda kliksaya geri gönderdim kargo ile onlarda 2 hafta önce paramı iade edeceklerini ellerinde yenisi olmadığını söyledi. (Bu arada ben para iadesi istemiyorum varsa yenisini yollayın demiştim). Bugün para iadesinin yapılacağını söylediler hala bekliyorum.

Bu süreçte beklemedim darty den gittim aynısından bir tane daha aldım ve kurdurdum gayet güzel sorunsuz çalışıyor. Salondaki 55" olan da gayet güzel çalışıyor plazmadan sonra hayal kırıklığı gibi gelmişti ama dinamik olarak değilde doğal ve standart ayarda seyredip siyah renkleri biraz daha koyulaştırınca çok güzel görüntü vermeye başladı.

Şu an gayet memnunum. Sadece internetim çok yavaş olduğu için 2 mb den yukarı hız alamıyorum maalesef (onu da ttnet ile çözmeye çalışıyorum) o yüzden smart tv deki film ve diğer uygulamalardaki videolar hep kesik kesik oluyor ( örnek. fitness, youtube, filmler vs...)

Birde yaklaşık 2-3 hafta bir firmware çıktı onu indirdim tv aptallaştı. Daha sonra ufak tv yi kurmaya gelen arkadaş fabrika ayarlarına geri dönüş yaptı kumanda üzerinden 3 lü bir kombinasyon ile düzeldi.

Askı aparatı ile kullanıyorum. ip şeklinde iki tane yuvarlark var tablo asarmış gibi asıyorsunuz. Bimeksten 100 tl civarına almıştım yanlış hatırlamıyorsam. skype yi çok kullanıyorum memnunum.

facebook ve twitter hesabım devamlı online aktif sağ alt köşede duruyor fakat artık onu da kapattım çünkü her güncel bildiri geldiğinde zırt pırt 25 bildirim var 65 bildirim var diye çıkıyor.

bulutlanma yok ışık sızması yok. küçük kumandanın mouse özelliği alışması zor pek kullanmıyorum.

harici harddiskten bilgi aktarımı çok hızlı dosyalar arası geçiş gayet hızlı. cep telefonununda (iphone) swipeit programı ile resimleri 3 sn içinde atabiliyorum videolar malesef kesik kesik gidiyor modem den kaynaklanıyor olabilir. netice de wireless modem üzerinden gidiyor tv ye. Fakat değiştirdim samsung s3 aldım bugun bir de onunla deneyeceğim.

Receiver olarak digiturk hd kullanıyorum.

Pip yapamadım bir türlü. yapan arkadaşlar varsa paylaşırsa svinirim. birde bende taahütümün bitmesini beklediğim teledünya var her ikisi de takılı HDMI kablo ile ama PIP yapamıyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.