Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Lg Smart Tv De Digitürk Play uygulaması var , Ama bakıyorum samsung smart tv bu uyuygulama varmı bulamadım bilginiz varmı ?
  • bu televizyonu teknosada gördüm görüntüsü mükemmel benim merak ettim herkezde ışık sızması ve bulutlanmaolayı var mı?artı gözlükler baş ağrısı yapıyor mu?sd yayınların görüntüsü nasıl?kullanan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim....
  • Arkadaşlar bende bu televizyondan almayı düşünüyorum.
    Bu rahatsız edici derecede olan ışık sızması olayı bazı seriler için münferit mi?
    Yoksa bu es8000 de direkt gelen bir olay mıdır?

Bir de bu olayla karşılaşma durumunda malına direkt sahip çıkan mağaza var mı? Yoksa mağdur olan direkt müşteri mi oluyor?

Ayrıca duvar aparatı kullanmadan kendi sehpasında da kullanılsa aynı durumla karşılaşılıyor mu?
  • Arkadaşlar 40es8000 i gecen hafta teknosa com dan satın aldım.
    kesinlikle ışıksızması ve bulutlanma görmedim.
    televizyon tek kelime ile harika.
    internetten alırsanız herhangi bir problemde şartsız koşulsuz 7 gün içinde cayma hakkına sahipsiniz.

3d gözlükler hafif ve baş ağrısı yapmıyor.
    sd yayın kalitesi güzel
    digiturk ü internet üzerinden tam ekran izleyebiliyorsunuz ama kartı ile uydu üzerinden izleyemiyorsunuz, anlaşması yok.
    D-smartı kartını takarak izleyebiliyorsunuz.
  • ekran karanlıkken kenarından ışık vursa ne olur bunu anlamış değilim, önemli olan tv açıkken seyrederken bir anormallik olmaması değilmi karanlıkken ışık çıkıyorsa kapatırsın çıkmaz ne tür bir rahatsızlık verirki bu o kadar parlak bir tv nin dışarıya ışık vermemesi mümkün mü, gidip o zaman plazma al ya da lg al ne renk var ne parlaklık. ben bu modeli beğendim ama bulutlanma olayının sakıncası nedir anlamadım anlayan biri bir zahmet anlatırsa sevineceğim
  • 3-4 aydır es8000 kullanıyorum. bulutlanma var sızma yok. sehpada kullanıyorum. karanlık ortamda sadece siyah ekranda belli olan bulutlanma beni rahatsız etmiyor. görüntü kalitesi gayet ii. çok araştırarak aldım. ankarada gitmediğim market izlemediğim led kalmadı. her güzein bir kusuru vardı. bulutlanmayı biliyordum. kusuru bu olsun istedim. olimpiyatları geceleri 3d izledim gayet iyiydi. ır kumandayı kaldırdım. kullanmıyorum. zor biraz kullanması. sesli kumanda işe yarıyo.öyle söylendiği gibi böğürmek falan gerekmiyo. kumandanızı kaybettiğinizde, kalkıp ışığı yakmak zorunda kalmadan sesle kumanda edebiliyosunuz. hareketli kumanda biraz zor ama alışınca angrybird oynayabiliyosunuz. kamerası yeterli. kayıt yapabiliyosunuz.

merak ettiğim şey bakıcı kamerası özelliği var mı? yani tv kapalıyken kayıt yapıyomu?

velhasıl ben memnunum. ilerde bulutlanma artar mı bilmiyorum. bi sd kart yuvası olsa ii olurdu. alacaklara tavsiye ederim. ha bir sorunu da camı çok çabuk leke tutuyor.

• bu televizyonun fiyatı düşeceği yerde gene yükseldi?acaba bunun fiyatı ne zaman düşer.....?
  • Beyler konuyu baştan itibaren okudum. Ben de 40 veya 46 es 8000 almayı planlıyordum ve samsungun bu bulutlanma olayından daha önce mağdur olduğum için ve bu eksikliğin giderilmediği için soğudum. Ancak kontrol konusunda media markt tan alıp 14 gün iade garantisinden yararlanan yok mu? Benim aklıma ilk gelen bu oldu. Ancak diyelim ki bulutlanma ve ışık süzmesiyle karşılaştık 14 gün geçmeden ürünü geri verdik ve yenisini aldık. Yenisinde de aynı problemle karşılaşırsak sağlamını bulana kadar media markt tan almaya devam edebiliyor muyuz? Herhangi bir kısıtlama var mı bu konuda merakediyorum. Bir bileniniz cvplarsa çok sevinirim. Nette araştırdım ama pek bişey bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar bende de var bu bulutlanma olayı ama tv açık iken kesinlikle hissetmiyorsunuz. yani hiç bir şey ekranda yoksa köşelerden ışıklar sızıyor
  • ERSN
    Çavuş

4 Ekim 2012; 16:11:17

Arkadaşlar 40es8000 i gecen hafta teknosa com dan satın aldım.
    kesinlikle ışıksızması Ve bulutlanma görmedim.
    televizyon tek kelime ile harika.
    internetten alırsanız herhangi bir problemde şartsız koşulsuz 7 gün içinde cayma hakkına sahipsiniz.

3d gözlükler hafif ve baş ağrısı yapmıyor.
    sd yayın kalitesi güzEl
    digiturk ü internet üzerinden tam ekran izleyebiliyorsunuz ama kartı ile uydu üzerinden izleyemiyorsunuz, anlaşması yok.
    D-smartı kartını takarak izleyebiliyorsunuz.

d-smart kartını nereye takacağız
  • d.smart kartını nereye takacağızzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkmr

d.smart kartını nereye takacağızzzzzz

dsmart size bir modül ve kart veriyor, verdiği modülü de, tv nin arkasındaki COMMON İNTERFACE soketine takıyorsunuz.
  • SAMSUNG yine yaptı yapacağını;
    SAMSUNG ES8000 den sonra, ES 9000 piyasada. sanırım şimdilik 75" Türkiyede satışta.
    SAMSUNG UE75ES9000 190 EKRAN 3D LED TV + 4 GÖZLÜK Kdv Dahil : 17.199,00 TL
    Hal böyle olunca ES8000 serisinde indirimler başladı.
    Birçok mağazada 40ES8000 ler 2500Tl civarı + Bimeks diyorki 1 hafta (yedi gün) içinde koşulsuz iade

BİMEKS WEB SİTESİNDEN ALINTIDIR:
    Koşulsuz İade ve Değişim

Bimeks web sitesinden satın almış olduğunuz ürünleri 7 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin iade edebilirsiniz. Internet sitemizdeki talep formu ile başvurarak veya müşteri hizmetlerimizi arayarak iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Detayları öğrenmek için tıklayınız.
  • peki bütün kalanlar cekiyor mu. yorumlarda şifrelileri çözmüyor diyor......

deneyen varmı acaba
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/samsung-ue-40es8090-led-tv-3d-dahili-hd-uydulu-66460861 bu sitede 2.299 tl yanlız italatçı firma garantili sorun çıkar mı?
  • okuduğum kadarı ile bulutlanmalar ışık sızması tv kapalıyken oluyormuş zaten tv kapalıyken tv izlemeyeceğimiz için sorun teşkiletmiyor
  • Bacanak'da var ve herhangi bir sorunu yok. Açıkcası görüntü kalitesi de gayet güzel.
  • Kardeş bende artık bir samsung mağduruyum
    1-2 ay önce aldığım 40ES8000 markalı tv im de bir adet bozuk piksel var (yeni farkettim ne zaman oldu bu piksel bilmiyorum)
    siyah arka planda mavi renk veriyor... servis banada 5-6 piksel e kadar değiştirmiyorz gibi saçma sapan şeyler söyledi
    bu gün gelip televizyonu alacaklar. eğer bişey yapamayız derlerse. bende her türlü yoldan saldırmaya başlayacağım.
    bütün para çöpe gitmiş oluyor malesef 1 ölü pikselle benim gözümde.

Hadi gazamız mübarek olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt66

Kardeş bende artık bir samsung mağduruyum
    1-2 ay önce aldığım 40ES8000 markalı tv im de bir adet bozuk piksel var (yeni farkettim ne zaman oldu bu piksel bilmiyorum)
    siyah arka planda mavi renk veriyor... servis banada 5-6 piksel e kadar değiştirmiyorz gibi saçma sapan şeyler söyledi
    bu gün gelip televizyonu alacaklar. eğer bişey yapamayız derlerse. bende her türlü yoldan saldırmaya başlayacağım.

ne madurlugu kardesim alırken kontrol etmelisin belki sen görmeden tv ye bişi yaptılar o ölü pikseli yaratacak ben kullanıyorum cok da güzel bi tv alacak arkadaslara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt66

Kardeş bende artık bir samsung mağduruyum

Servis bir hafta içerisinde televizyonun panelini değiştirip televizyonu geri getirdi.
    şu anda bir sıkıntı yok. Servisine güvenebilirsiniz

Bilgilerinzie.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt66 -- 28 Kasım 2012; 8:06:56 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.