Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada konuya alakasız olabilir ama Samsung Türkiye'nin merkez ofisi... Eyüp'teki Flat Ofis...

Mecidiyeköy E5'ten gelirken Haliç köprüsünün ortalarında sağa doğru bakarsanız yolun 200 mt falan sağında gözükebiliyor...

Ancak her markada olduğugibi sat gitsin mantığı var bütün markalarda. Samsung'da şuan tr pazarında lider galiba ondan dolayı bu tarz genel olarak görülen problemlerı takmayabiliyorlar...
  • evet biraz araştırdım yerini, işyerime 10 dk. bir baskın yapmayı düşünmüyor değilim oraya birde yüzyüze konuşalım beyefendilerle bakalım

aslında samsung mağdurları olarak bir araya gelsek bir dernek bile kurarız belki, Kadınlar için Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı var.

Bizde samsungzedeler dayanışma ve mücadele derneği adı altında bir araya gelmeliyiz bence.... Sanayi Bakanlığı Sayfasındanwww.tuketici.gov.tr üzerinden başvurumu yaptım. İstanbul İl Hakem Heyetine yönlendirdi, 3000 liranın üstü rakamlara orası bakıyormuş,

Telefonla adamı aradım ama sağolsun ordakiler bile bize başvursanızda bi yaptırımda bulunamıyoruz deyip başlarından savuyorlar, noterden ihtar çek sonra mahkemeye git diyor, mahkemede 3 4 ay sürecek ne olacağı meçhul... Tüketici Hakkı Tüketici Hakkı diye bas bas bağıran insanlar var, sözde kurumlar, kendi sayfalarında hakkınızı arayın diye söylüyorlar fakat iş hak aramaya geldiğinde bu sözde Tüketici Kanunu ve ilgili kurumlar arkamızda olmayınca Samsungta Meydanı boş bulmuş istediği gibi at koşturuyor. Kimseye benim dokunduğu kadar dokunmuyor sanırım bu durum.

Eğer bu durumdan şikayetçi arkadaşlar varsa bana ulaşın birleşip üstlerine gidelim... En uygunu bu olur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 23 Nisan 2012; 2:00:12 >

• 40es8000 e çamur atıyosun bence Edit by mirza01 Bu kelıme bazılarını çok germiş sadece bu bolum kalsın :D
    Şunuda anladımki bu forumda Konuşanların çogu Firmalar ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirza01 -- 24 Temmuz 2012; 10:02:07 >
  • Samsung çalışanımısın arkadaşım sen ?

Benim Samsung a çamur attığım falan yok. O resmi de internetten rastgele bir sayfadan çekip de buraya koymadım. Servis tutanakları hepsi elimde. Televizyon da hala serviste...

Senin kuzeninde olmayabilir ama yorumları tamamen okumadın herhalde, televizyona çamur atmak istesem gitipde almam.

Ama şansa senin kuzenine sağlam olanı denk geldiyse, benim de tek niyetim bana sağlam olan bi modelle değiştirmeleri, Olay bu aşamada Samsung Yetkililerinin beni mağdur etmesi...

Anlatabilmişimdir umarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirza01

40es8000 e çamur atıyosun bence kuzenımde var senın dedıgın gıbı bır sıkıntı yok ama bende monıtor niyetine alıacam az insin onu beklıyorum goruntuye gelınce şuana kadar çıkmış hıcbır televızyonda bu netlık yok normal goruntulerı netleştırme ozelıgı sayesınde ıkı televızyonu yanyana koyun çok belırgın bır netlık var ha bence gıdıp kendı gozlerınızle avmlerden bakın derım sende belkı sorunlu çıkmış olabilir ama goruntu kalıtesınden hıc odun vermemiş bır televızyon es 8000 serısı

sayın mirza01,
    Adamcağız ürünü almış madur durumda sende üstüne böyle bir yazı yazmışsın "40 es8000 e çamur atıyorsun" El insaf be kardeşim
    "Bu televizyondaki görüntü kalitesi ve netlik hiç bir televizyonda yok" diye yazmışsın ama kusura bakma arkadaşım senin görüntüden anlamadığın belli.
    Şunuda ilave edeyim senin avm lerdeki gördüğün görüntüler çok özel görüntüler,bluray,hd demo görüntüleri özel kameralarla müşteri avlamak için çekilmiş özel görüntüler vs Git avmlere birde SD yayın seyret bakalım Gösterirlerse tabii!! övdüğün tv nin çamur gibi görüntülerini sulu boya gibi renklerini o zaman yorumunu yap.
    Avm lerdeki görüntülere sazan gibi atlamayalım, Tv lerin gerçek performansı SD yayınlarda belli olur,bu yayını düzgün gösteren tvler marifetlidir.
    Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

40es8000 e çamur atıyosun bence kuzenımde var senın dedıgın gıbı bır sıkıntı yok ama bende monıtor niyetine alıacam az insin onu beklıyorum goruntuye gelınce şuana kadar çıkmış hıcbır televızyonda bu netlık yok normal goruntulerı netleştırme ozelıgı sayesınde ıkı televızyonu yanyana koyun çok belırgın bır netlık var ha bence gıdıp kendı gozlerınızle avmlerden bakın derım sende belkı sorunlu çıkmış olabilir ama goruntu kalıtesınden hıc odun vermemiş bır televızyon es 8000 serısı

sayın mirza01,
    Adamcağız ürünü almış madur durumda sende üstüne böyle bir yazı yazmışsın "40 es8000 e çamur atıyorsun" El insaf be kardeşim
    "Bu televizyondaki görüntü kalitesi ve netlik hiç bir televizyonda yok" diye yazmışsın ama kusura bakma arkadaşım senin görüntüden anlamadığın belli.
    Şunuda ilave edeyim senin avm lerdeki gördüğün görüntüler çok özel görüntüler,bluray,hd demo görüntüleri özel kameralarla müşteri avlamak için çekilmiş özel görüntüler vs Git avmlere birde SD yayın seyret bakalım Gösterirlerse tabii!! övdüğün tv nin çamur gibi görüntülerini sulu boya gibi renklerini o zaman yorumunu yap.
    Avm lerdeki görüntülere sazan gibi atlamayalım, Tv lerin gerçek performansı SD yayınlarda belli olur,bu yayını düzgün gösteren tvler marifetlidir.
    Selamlar.

Sağol damasyus....

keşke yanımda şöyle bir kaç tane daha benim gibi samsung mağdurunu bulabilsem de topluca üstlerine gitsek...

• quote:

quote:

sayın mirza01,
    Selamlar.

Televizyonun üzerinde kocaman HD yazıyor hala sd yayın performansı diyorsunuz el insaf. Bu televizyonlar yüksek çözünürlükte yayını göstermek için üretilmişlerdir, he ülkemizde hala gelişmekte olduğu için 4000-5000 liralık televizyonlarla sd yayın izliyoruz orası ayrı. Ayrıca avmlerde gördüğünüz görüntüler çok özel görüntüler falan değildir bildiğiniz Full HD çözünürlükte görüntülerdir. Bir bluray oynatıcı ve bluray film aldığınızda gayet kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir görüntü kalitesidir.

Yeni alınan televizyonda bu tarz sorunların yaşanması gerçekten üzücü olmuş. Samsung almayı düşünürken böyle şeyleri okuduğumuzda insan iki kere düşünüyor. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: levinco

quote:

quote:

sayın mirza01,
    Selamlar.

Televizyonun üzerinde kocaman HD yazıyor hala sd yayın performansı diyorsunuz el insaf. Bu televizyonlar yüksek çözünürlükte yayını göstermek için üretilmişlerdir, he ülkemizde hala gelişmekte olduğu için 4000-5000 liralık televizyonlarla sd yayın izliyoruz orası ayrı. Ayrıca avmlerde gördüğünüz görüntüler çok özel görüntüler falan değildir bildiğiniz Full HD çözünürlükte görüntülerdir. Bir bluray oynatıcı ve bluray film aldığınızda gayet kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir görüntü kalitesidir.

Yeni alınan televizyonda bu tarz sorunların yaşanması gerçekten üzücü olmuş. Samsung almayı düşünürken böyle şeyleri okuduğumuzda insan iki kere düşünüyor. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Sayın levinco,
    Tabiki bu tv ler hd yayın için üretilmiştir doğrudur size katılıyorum.
    Ama Sd yayınlarıda çamur gibi gösterecektir diye bir ibaremi var? halkımızın % kaçı sürekli hd yayın izliyor genelde ağırlıklı SD izleniyor.
    Sende belirtmişsin 4000-5000 tl veripte sadece hd yayın izleyeceksem ben o parayı vermem, ben imzamdaki tv ye 5000 küsür para saymıştım 3 yıl önce ama hem hd hemde 10 numara SD yayın seyrediyorum.
    Umarım arkadaş bir an önce sorununu ve maduriyetini giderir.
    Selamlar.

• Arkadaşlar es serisi d serisi aynı panel aynı yapıyı kullanıyor zaten değişen bir şey yok.Üzerini biraz ballandırıp dallandırıp makyaj ile piayasa sürüyorlar.Bu sene büyük bir ihtimal kar serisi olacak Samsung un.Geçen seneki cihazlara bir kaç özellik katıp daha yüksek fiyatlara insanlara sunacaklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levinco

quote:

quote:

sayın mirza01,
    Selamlar.

Sayın levinco,
    Tabiki bu tv ler hd yayın için üretilmiştir doğrudur size katılıyorum.
    Ama Sd yayınlarıda çamur gibi gösterecektir diye bir ibaremi var? halkımızın % kaçı sürekli hd yayın izliyor genelde ağırlıklı SD izleniyor.
    Sende belirtmişsin 4000-5000 tl veripte sadece hd yayın izleyeceksem ben o parayı vermem, ben imzamdaki tv ye 5000 küsür para saymıştım 3 yıl önce ama hem hd hemde 10 numara SD yayın seyrediyorum.
    Umarım arkadaş bir an önce sorununu ve maduriyetini giderir.
    Selamlar.

Hernekadar bu tvler yüksek çözünürlüklü yayınlar için üretilsede,halihazırda dünyanın heryerinde ağırlıklı sd yayın kullanılmakta ve tv alırken top 5te bu baz alınmakta,hd yayın testlerinde ise verebildiği siyah ve doğru renge en yakın oran ve daha onlarca rek testlerinden geçer,resim taraması yada genel hatalardan bahsetmiyorum bile.sonuç itibari ile prof incelemelerinde samsung hem gerçek görüntüde,hemde sd yayında anlayanların kapısından bile kolay kolay geçirmeyeceği bir markadır 65d8000 hariç.Ençok satan,yada en çok üreten kısmı beni alakadar etmez,çok güzel diyebilmek sadece tasarımdan ibaretse evet bu adamlar en iyisi ama kalite ve işin engine kısmında Dünyanın en iyisi Sharp,tosh,pany,loewe sonra belki samsung diye gider...

• Böyle mantık olurmu, tv hd yayın için yapılmış sd izliyorsunuz diyor arkadaş.Tv dediğin her türlü yayını doğru gösterir.Diger tv'ler hd, neden sd yayınıda düzgün gösteriyor.Kaldıki o model düzgün bir modelsede arkadaşın tv si iyi göstermiyorsa samsung a düşen mağduriyeti gidermektir.Şu firmaları korumayı bırakalım.Samsung tv'im garantisi bittikten 2 ay sonra arızalandı 4 aydır serviste parça bekliyor.Tv yi satıncaya kadar iyi sattıktan sonra servis 0.Hele garantisi bittikten samsung'un umrunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Böyle mantık olurmu, tv hd yayın için yapılmış sd izliyorsunuz diyor arkadaş.Tv dediğin her türlü yayını doğru gösterir.Diger tv'ler hd, neden sd yayınıda düzgün gösteriyor.Kaldıki o model düzgün bir modelsede arkadaşın tv si iyi göstermiyorsa samsung a düşen mağduriyeti gidermektir.Şu firmaları korumayı bırakalım.Samsung tv'im garantisi bittikten 2 ay sonra arızalandı 4 aydır serviste parça bekliyor.Tv yi satıncaya kadar iyi sattıktan sonra servis 0.Hele garantisi bittikten samsung'un umrunda değil.

Daha önceki mesajlarım da yazdığım gibi, bu birazda bizim ülkemizin kanunları ve uygulayıcılarıyla da doğrudan alakalı ne yazıkki

Ben gerekli başvuruları yapmışım, elden götürüp vermeye gidicem, Eminönünde bulunan sanayi bakanlığının içindeki İSTANBUL İL TÜKETİCİ HAKEM HEYETİN deki adam bile Samsung un yerini yurdunu herşeyi biliyor... Ama biz onlara yaptırım yaptıramıyoruz diyor... Git 4 5 ay mahkemede sürün diyor... Ben ilk fırsatta yine gidip başvurumu elden vericem. Bakalım o zaman da almamazlık yapıcaklarmı ?

Kanun koyarken iyi....

Uygulamaysa sıfır... İşte SAMSUNG vb. diğer firmalar bu yüzden bu kadar umursamaz davranıyorlar. Yoksa bu kadar rahat olamazlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

Böyle mantık olurmu, tv hd yayın için yapılmış sd izliyorsunuz diyor arkadaş.Tv dediğin her türlü yayını doğru gösterir.Diger tv'ler hd, neden sd yayınıda düzgün gösteriyor.Kaldıki o model düzgün bir modelsede arkadaşın tv si iyi göstermiyorsa samsung a düşen mağduriyeti gidermektir.Şu firmaları korumayı bırakalım.Samsung tv'im garantisi bittikten 2 ay sonra arızalandı 4 aydır serviste parça bekliyor.Tv yi satıncaya kadar iyi sattıktan sonra servis 0.Hele garantisi bittikten samsung'un umrunda değil.

Tv dediğin her yayını doğru gösterir göstermesinede adı üstünde sd yayın :) yani o yayının oluru o kadar. Evirsende çevirsende zaten belli bir kalitenin üstüne çıkmayacaktır. Firma koruyan birisini göremedim ben bu başlık altında ama bu çıkışınızı aceleci tavrınıza veriyorum.

• çok kötü full led olmayan bir tv alınca bu tür sorunlar oluyor led alacaksanız full led + local dimming li tv alın tabi bulabilirseniz .... panasonic vt50 plasma alacağım bende bu tür sıkıntılarla karşılaşmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

çok kötü full led olmayan bir tv alınca bu tür sorunlar oluyor led alacaksanız full led + local dimming li tv alın tabi bulabilirseniz .... panasonic vt50 plasma alacağım bende bu tür sıkıntılarla karşılaşmamak için

Dostum emin ol afiş assan bu tv sorunlu diye,yine satar bu koreliler bu panelleri:)
  • Geçmişte anadolu gurubuyla, şimdiyse bizzat kendileri tüketicileri mağdur etmektedir...
    Evimde, samsung galax s2, buzdolabı, çamaşır makinası ve 3 tane samsung tv var ama sorun yaşadığınızda ömrünüzü yerler...
    biz bu korelileri seviyoruz ama onların Türk tüketicilerine yaptıkları hiç hoş değil!
    Yıllardır forumdayım, japonların; sony, pany vb. panelleriyle sıkıntı yaşayan, yaşayıp da çozülmeyen neredeydeyse hiç görmedim.
    Samsung için ülkemiz cennet... halkımız ne aldığını bilmiyor, servisi aradığında aldığı ilk cevap yayındandır!.. Kullandığım bir sürü cihaz var hepside hdmı bağlantılı bana bile halen başka bir kayankta aynı sorun olup olmadığı soruluyor!!! hd kanallarda mac izlerken cetvel kalınlığında dikine gölgelenmeler var ama halen değişim işini tamamlıyamıyorum. inanın paralel italat yapan firmalarda dahi bu kadar sıkıntı yaşamadım. samsung madurları hakkında kurulacak başlığa sonuna kadar destek veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 23 Nisan 2012; 21:01:46 >

• Samsung 40 A 615 modeli Lcd tv ye sahibim.3 yıldır kullanıyorum . Ne yazık ki son birkaç gündür ekranın sol üst köşesinden sol altına inen bir şekilde mavi bant konulmuş gibi mavi ışık çıkıyor.Resim eklemeyi bilmiyorum yoksa elimde resim var.Garantisi geçen yıl bitti.Servis panelden olma ihtimali yüksek dedi ancak daha bakmadılar sadece servise resmi gönderdim.

Paneldense 1500 tl fiyata olabileceğini söylediler.Bu nedir arkadaşlar ?

Dalga mı geçiyorlar ? Yeni Tv parası . Ne yapmalyım ?
  • valla acıckası demıslerkı sana yenıtv al akrdesım ugrasma 1500 tl demek bu demek bu rakkama elındekının daha ust versıyonları alınır be

resmen garantı bıtınce tv elde cop oluyor

yanı kendıne yenı tv alıcaksın bunuda aılendne bırısıne hedıye edıceksın
  • Walla adamlara zaten fazlasıyla sinirliyim televizyon elimde kalırmı kalmazmı şu aşamada bilmiyorum da

Garanti süresi bitecek üstünede benden 1500 daha istiycekler...

Gider o televizyonu merkez binalarının önünde yakarım daha iyi.... Lanet olsun SAMSUNG a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

Başka bir konu başlığı altında yazmama rağmen, Alacak arkadaşları bilgilendirmek amacıyla ayrıca konu başlığı açma gereği duydum....

Arkadaşlar gidip bir gaflet ve delalette bulunarak 40ES8000 aldım

Almaz olaydım... Bulutlanma ışık sızması hala var çok fazla bilgim yok ama hızlı sahnelerde görüntü atlama tarzı sorun da oluşuyor ve samsung türkiye hala pişkin pişkin durumu normal gibi karşılamakta ısrar ediyor.

Elimden geleni yapıp hakkımı aramaya çalışıcam

Fakat Samsung alacakları burdan uyarmak istiyorum, sizde kara kara düşünüp acaba kutudan sağlam televizyonum çıkacakmı çıkmıycakmı diye düşünüp 3500 - 5000 TL arası bir parayı verip kazıklanmayı göze alıyorsanız gidip alın ne diyim...

Ayrıca Vatan Bilgisayar Topkapı da teşhire 55ES8000 koymuşlar, kendi gözlerimle gördüm kutunun içinden çıkan üründe ekranın sağında cetvelle çizilmiş gibi boydan boya nokta nokta kırmızı şerit oluşmuş.
    3 4 gündür teşhirdeydi hala teşhirde mi bilmiyorum... Bir televizyonun reklamı ancak böyle yapılır. Onu göre göre gittim aldım... Ölü piksel yoktu benimkinde ama diğer sorunlar ne yazıkki devam ediyor.

Valla kardesim keske su yazdigini gormeseydim :( hayallaerim suya dustu :) tamda 3.300 tlye bulmustu arastiriyodum alicaktim simdi biraz daha dusunmek zorunda kaldim. Kuzenimde 6000 serisi smart tv var bi ara onu izlerken ekrar kararmisti ve ekranin ust kisminda ekranin % 10 luk bir kismini kaplayan yuvarlak sekilde bir iz gormustum ve cok dikkatimi cekmemisti isinmadan dolayi vs yapiyour demistim ama senin resimini gorunce farkettimki bu samsunglarda kronik bi sorun galiba samsun degilde led teknolojisi diyelim diyorum ama diyemiyorum cunki genel olarak bakarsak olaya 4 yıl once aldigim philips lcd pc monitorumde bile var bu tip bulutlanmaya benzer bulanikliklar . Sonuc olarak samsung saglam bi marka teknolojisi cok iyi gordugun izledigin goruntu baska bi televizyonda goremeyecegin bir goruntu. İzlerken yani ekran karanlik degilken goruntu kalitesini etkilemiyorsa bence bu bulutlanma tv yi satin almamak icin bir sebeb degil diyorum herseye ragmen alsammi diyorum ve polyanna yi oynamak istiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.