Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mirza01

40es8000 e çamur atıyosun bence kuzenımde var senın dedıgın gıbı bır sıkıntı yok ama bende monıtor niyetine alıacam az insin onu beklıyorum goruntuye gelınce şuana kadar çıkmış hıcbır televızyonda bu netlık yok normal goruntulerı netleştırme ozelıgı sayesınde ıkı televızyonu yanyana koyun çok belırgın bır netlık var ha bence gıdıp kendı gozlerınızle avmlerden bakın derım sende belkı sorunlu çıkmış olabilir ama goruntu kalıtesınden hıc odun vermemiş bır televızyon es 8000 serısı

Arkadaşım mesajını okuyunca sinirim bozuldu, sen ne pis niyetli bir insanmışsın öyle...adam resim çekmiş, mağdurum demiş...sen çamur atıyorsun demişsin, yazıklar olsun

• 5 aydır 46D7000 serisi samsung tv kullanıyorum.Arkadaşın söylediği modelden pek bilgim yok ama 46D7000 gerçekten harika bir tv. Çok kullanışlı ve görüntü kalitesi muhteşem düzeyde. Herkese tavsiye ederim.
  • ES8000'in çerçevesinde kullanılan metal yada metal görünümlü çıtaların köşelerdeki birleşme yerlerine dikkat ettinizmi. Bana çok kötü bir işçilik gibi geldi. İşçilik kötü değilse bile böyle tasarlanmaması gerekirdi. Samsung beni şaşırttı.
  • Haklısın yakut arkadaş bende 46D8000 var ES8000'in çıta köşeleri çok biçimsiz olmuş göze hiç hoş gözükmüyor D8000 de böyle değil. Demekki işçilik düşmüş.
  • Arkadaşlar,
    Bu TV'yi aldım. ES8000 55 inch. Yakında bende de bu tür problemler var mı diye size bilgilendirirm. Size doluca resimler eklerim.

TV'yi oldukça inceledim, karşılaştırdım. Led TV'lerin başını çekiyor. Yeni çıkan LG Ledlerle kıyasladım... LG bana göre verdiği resimle, Samsung Es8000'inin yanına bile yaklaşamıyor.

3D passive Gözlük LG'nin bana göre başarılı değil, FULL HD zaten sunamıyor, 576p'ye indirgiyor. es8000 3D Shutter gözülükle gayet hoş görüntüler elde ettiğini gördüm.

Merak edenlere duyurulur.

Önemli Not: Dışarıda, prim kapmak uğruna, ipsiz sapsız Adamlar etraflıca dolup taştılar, nesnel olmayıp, size sadece, çalıştığı firmanın tv'lerini satmaya çalışanlarla dolu. Yazık oluyor...
  • Samsung la falan hiç ugraşmamalı bence alın SONY garan ti olsun.Ucuz diye tercih ediyolar(gerçi ucuz da degil) SONY deki pastel renk hiç birinde yok.Benim görüşüm.Uzman degilim.
    not: Sony çalışanı falan degilim.Yanlış anlaşılmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgative2

Arkadaşlar,
    Bu TV'yi aldım. ES8000 55 inch. Yakında bende de bu tür problemler var mı diye size bilgilendirirm. Size doluca resimler eklerim.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan arkadaşım. Televizyonla ilgili paylaşımlarını bekleriz.

Walla diğer söylediklerine tabi ki katılıyorum, birçok özellik açısından televizyon güzel, LG ler beni de çok tatmin etmedi o yüzden gidip SAMSUNG almıştım, fakat önemli olan sorunsuz olanını bulabilmek...

1 aylık uğraş sonucunda Televizyonu sonunda iade ettim...

Bir cesaretle aslında tekrar aynı modelle değiştirecektim fakat, müşteri hizmetleri bölümündeki arkadaş bana yardımcı olmak istemesine rağmen

Televizyon bölümündekilerin bu konudaki ilk cevabı ya açtığımız kutudaki televizyon bozuk çıkarsa o zaman napıcaz ?

Adamların ilk söylediği bu inanabiliyormusunuz ?

Napıcaksın tabi ki başka kutu açacaksın onu iade edeceksin. Onlar bile olayın farkında

Bende durum böyle olunca dedim yardımlarınız için sağolun benim paramı iade edin diyerek ayrıldım.

Samsung yetkililerinin aksine, Vatan Bilgisayara yinede teşekkür etmem lazım beni mağdur etmediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 15 Mayıs 2012; 12:29:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hmydante

quote:

Arkadaşlar,

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan arkadaşım. Televizyonla ilgili paylaşımlarını bekleriz.

Walla diğer söylediklerine tabi ki katılıyorum, birçok özellik açısından televizyon güzel, LG ler beni de çok tatmin etmedi o yüzden gidip SAMSUNG almıştım, fakat önemli olan sorunsuz olanını bulabilmek...

1 aylık uğraş sonucunda Televizyonu sonunda iade ettim...

Bir cesaretle aslında tekrar aynı modelle değiştirecektim fakat, müşteri hizmetleri bölümündeki arkadaş bana yardımcı olmak istemesine rağmen

Televizyon bölümündekilerin bu konudaki ilk cevabı ya açtığımız kutudaki televizyon bozuk çıkarsa o zaman napıcaz ?

Adamların ilk söylediği bu inanabiliyormusunuz ?

Napıcaksın tabi ki başka kutu açacaksın onu iade edeceksin. Onlar bile olayın farkında

Bende durum böyle olunca dedim yardımlarınız için sağolun benim paramı iade edin diyerek ayrıldım.

Samsung yetkililerinin aksine, Vatan Bilgisayara yinede teşekkür etmem lazım beni mağdur etmediği için.

tskler Arkadaşım. Senin adına üzüldüm ama paranı aldığına da sevindim.

Aklıma gelmişken, bu beyaz bulutlanmalar, sende olan, resimde görülen, oda ışığı olmayan bir ortdam çekildi değil mi? Yani diğer değişle, şayet karanlık bir ortamda, mesela korku filmi seyredersek, karanlık sahnelerde bu bulutlanmalar görünüyor?
    Gündüzleri problemeniz var mıydı?

Not: Elbette, beni fazlaca rahatsız eden bir durum oluşursa, hakımı ararım, ama en azından 5-6 tane, farklı ortamlarda, farklı modlarlarda, farklı filmlerde dikkatklce inceleme fırsatım oldu, hiç birinde sorun göremedim.

Belki de size gelen TV fazlaca sorunlu çıktı, geçmiş olsun.

Sizin işiniz de zor şimdi, bundan sonra ne alabilirisniz? Bluray de gördüğüm başarı oğlanüstüydü, diğer hiç bir TV'de göremedim... LG2lerin en iyi serileri de nafile kıyasladığınızda.

Resimleri burada prof. bir cihazla çekeceğim, daha net ve belirgin detayları görebilmek adına, sanırsam haftaya kadar toparlarım. 1-2 güne Servis gelip TV'yi kuracaktır.

Inşallah bir sorun çıkmaz...

Yanlız dikkatimi çeken, her TV'nin kendine göre has sorunları varmış, neye el atsak, ilk etapta sorunları dikkati çekiliyor... haklı olarak...

Şimdi de yeni çıkan Oledlerde mavi ışığın sadece 7.000 saat ömrü varmış diye okudum, anladığım kadarıyla. uzun ömürlü olamıyormuş OLED'ler... LED'ler açık ara avantajlı imiş. Oled fiyatları 20.000'den başlayıp 64.000 TL'ye kadar uzanacak.
    Anlaşılan biz LED'lerle daha 2-3 yık rahat kullanırız, sonra ne gösterir, bakıp bekleyeceğiz.

• Neler yaşamışsınız Samsung'ta öyle ya. Birde sesle komut, hareketle komut diye reklam yapıp duruyorlar.

Ben Samsung kullanmadım ama ilgimi çekiyordu.

Artık zinhar uzak dururum.

Ne varsa Japon'da var :) Alacaksın Panasonic TV rahat edeceksin.
  • Amma abarttınız ha. tvnin biri sorunlu çıktı diye komple neden karalama yapıyorsunuz. ben de 46es800d aldım herhangi bir problem yok bir haffta sonrtra gittim enişteme 40d7000 aldım üstelik teşhir ürünü fevkalade güzel gösteriyor.
    hakkınız değil samsung sahibi olanların içine de kurt düşürmek. mahkemeyemi veriyorsunuz napıyorsanız yapın burdan bi çözüm bulamazsınız.
  • ayrıca telefonum da samsung ve gayet memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Aklıma gelmişken, bu beyaz bulutlanmalar, sende olan, resimde görülen, oda ışığı olmayan bir ortdam çekildi değil mi? Yani diğer değişle, şayet karanlık bir ortamda, mesela korku filmi seyredersek, karanlık sahnelerde bu bulutlanmalar görünüyor?

Evet bulutlanmalar karanlık ortamda belli oluyor, tam ekran film esnasında çok farkedilmiyor, Gündüz nerdeyse hiç belli olmuyordu.

Yalnız birde 4 köşeden de ışık sızması olayı var. O benim ilk gönderdiğim resimde belli olmamasına rağmen, daha sonra eklediğim bir resim var. 3D bir film izlerken çekmiştim resmi. O anı görüncede ölümsüzleştireyim dedim.

Televizyonu 10 15 gün kullandıktan sonra daha belirgin bir şekilde belli olmaya başladı sanki... Bazı arkadaşlar bir kaç gün geçti azaldı diyor, bendeyse sorun daha da büyümüştü. Televizyon çalıştıkça, panel ısındıkça sorunlar dahada belirginleşmeye başlıyor gibi, alakası varmı o kadar teknik detayı bilemiyorum tabi... gözlemlerim bu şekilde sadece

16:9 filmde odanın çokta karanlık olmasına gerek yok bazen hafif aydınlık bir ortamda da belirginleşebiliyor. Resim ayarlarından FİLM modunda dahada belirginleşiyor özellikle...

Bendeki sol alt köşe feciydi ama her ortamda her türlü belli olmaya başlamıştı.

Benim televizyonu alan ilk arkadaşımda daha önce izlememize rağmen bende öyle bir sorun olduğunu farketmemiştim. Daha sonra bende televizyon aldıktan sonra ona gittim. Bakar bakmaz ondada problem olduğunu gördüm. O hala farkında bile değil :))) Göz alışıyor bir süre sonra. hatanın nerde olduğunu görüyorsunuz.

Bende ümidi oled lere bağlamıştım eğer söylediğin gibiyse hiç mantıklı değil gerçekten.

Bluray filmlerde özellikle gerçekten diğer TV lere göre çok başarılı bir performansı var aslında televizyonun, özellikle 3D filmlerdeki performansı ben LG den daha çok beğendim.

Hatta Hızlı ve Öfkeli 5 in Bluray i vardı elimde 2D yi 3D yi çevirerek izledik o bile güzeldi.

Ölü Pikselsiz, bulutlanmasız, ışık sızması olmayan, temiz bir panel bulsam yine gidip almayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 15 Mayıs 2012; 14:46:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Evet bulutlanmalar karanlık ortamda belli oluyor, tam ekran film esnasında çok farkedilmiyor, Gündüz nerdeyse hiç belli olmuyordu.

Yalnız birde 4 köşeden de ışık sızması olayı var. O benim ilk gönderdiğim resimde belli olmamasına rağmen, daha sonra eklediğim bir resim var. 3D bir film izlerken çekmiştim resmi. O anı görüncede ölümsüzleştireyim dedim.

Televizyonu 10 15 gün kullandıktan sonra daha belirgin bir şekilde belli olmaya başladı sanki... Bazı arkadaşlar bir kaç gün geçti azaldı diyor, bendeyse sorun daha da büyümüştü. Televizyon çalıştıkça, panel ısındıkça sorunlar dahada belirginleşmeye başlıyor gibi, alakası varmı o kadar teknik detayı bilemiyorum tabi... gözlemlerim bu şekilde sadece

16:9 filmde odanın çokta karanlık olmasına gerek yok bazen hafif aydınlık bir ortamda da belirginleşebiliyor. Resim ayarlarından FİLM modunda dahada belirginleşiyor özellikle...

Bendeki sol alt köşe feciydi ama her ortamda her türlü belli olmaya başlamıştı.

Benim televizyonu alan ilk arkadaşımda daha önce izlememize rağmen bende öyle bir sorun olduğunu farketmemiştim. Daha sonra bende televizyon aldıktan sonra ona gittim. Bakar bakmaz ondada problem olduğunu gördüm. O hala farkında bile değil :))) Göz alışıyor bir süre sonra. hatanın nerde olduğunu görüyorsunuz.

Bende ümidi oled lere bağlamıştım eğer söylediğin gibiyse hiç mantıklı değil gerçekten.

Bluray filmlerde özellikle gerçekten diğer TV lere göre çok başarılı bir performansı var aslında televizyonun, özellikle 3D filmlerdeki performansı ben LG den daha çok beğendim.

Hatta Hızlı ve Öfkeli 5 in Bluray i vardı elimde 2D yi 3D yi çevirerek izledik o bile güzeldi.

Ölü Pikselsiz, bulutlanmasız, ışık sızması olmayan, temiz bir panel bulsam yine gidip almayı düşünebilirim.

Ben de su an oyle bir panel ariyorum oyle bir panel bulmak mi yoksa HX850 mi kararsizim cok..

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle66

Amma abarttınız ha. tvnin biri sorunlu çıktı diye komple neden karalama yapıyorsunuz. ben de 46es800d aldım herhangi bir problem yok bir haffta sonrtra gittim enişteme 40d7000 aldım üstelik teşhir ürünü fevkalade güzel gösteriyor.
    hakkınız değil samsung sahibi olanların içine de kurt düşürmek. mahkemeyemi veriyorsunuz napıyorsanız yapın burdan bi çözüm bulamazsınız.

TV nin birimi dalga geçiyorsun herhalde :):) Çözümde bulduk merak etme arkadaşım...

Sende benim diğer arkadaş gibi 1 sene TV yi izleyip sorunsuz diye görüyor olabilirsin bence biraz daha dikkatli bak.

Her yerde bu sorundan muzdarip bir sürü insan var forumları okumadın sanırım.

Sorunsuzu elbetteki vardır seninki sorunsuzsa adına sevindim gerçekten, iyi günlerde kullan.

Bizim derdimiz SAMSUNG un müşteri memnuniyetsizliği, sattığı malın arkasında durmaması, tüketiciye ayıplı ürün satması,

Artı benim amacım marka karalamak değil, öyle olsa gidip ben almam arkadaşım, az önceki mesajımda da bunu belirttim zaten.

Benim ilk müracatımda SAMSUNG yetkilileri bu durumla ilgilenip, gerekeni yapsaydı ne ben nede başkası bu yorumlarda bulunup SAMSUNG tan şikayetçi olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 15 Mayıs 2012; 14:59:49 >

• hmydante: Istediğin gibi bir panel bulursan da bana bildir lütfen, ben de alayım. Muhakkak ki, bu dünyada, her güzeln bir-birkaç kusuru var. Önemli olan, kusurla yaşayabilmek, elbette oluyorsa. Senin örneğin, resmen gülün dikenleri olmuş...

Verdiğin bilgiler için tskler, ben de bu göz varken, benden de kaçmaz. Ufak toleranslarım var, ama dışına kaçarsa, Samsung'un benden çekeceği var... ben de onlardan anlaşılan

Oled hakkında, zaten daha yeni ve ilk çıkan Oled'leri almamak gerekiyor, şimdilik gereğinden fazla fiyatlandıralacaktır. 2-3 yıla ancak oturur. Bir de yanılmıyorsam, doğruysa bir bilgi daha paylaşim sizinle, OLED'ler bir çeşit çubuğa yerleştiriliyor ve onun üzerinde kalıyor. Duvara monte ediliyor mu, net bilemiyorum ama bu çubuğun bir espirisi var gibime geliyor, göreceğiz.

Oled'ler uygun fiyata indikten sonra ve ömrü uzadıktan sonra hiç kuşkusuz, ne plasma ne de LCD/LED'ler kalır.

• fotograflarla gösterirsen biz de test edelim. bir de en çok hangi modda ve ayarlarda kalitede vs. oluyor onu da söylersen ben de test edeyim
  • Bu arada sikayetvar sitesine baktim biraz once ES serisi ile ilgili sadece 1 sikayet var, samsung firmasi da cvp vermiş, sorunu olanlar oraya da yazsın herkes bilsin..
  • quote:

hmydante: Istediğin gibi bir panel bulursan da bana bildir lütfen, ben de alayım. Muhakkak ki, bu dünyada, her güzeln bir-birkaç kusuru var. Önemli olan, kusurla yaşayabilmek, elbette oluyorsa. Senin örneğin, resmen gülün dikenleri olmuş...

Verdiğin bilgiler için tskler, ben de bu göz varken, benden de kaçmaz. Ufak toleranslarım var, ama dışına kaçarsa, Samsung'un benden çekeceği var... ben de onlardan anlaşılan

Oled hakkında, zaten daha yeni ve ilk çıkan Oled'leri almamak gerekiyor, şimdilik gereğinden fazla fiyatlandıralacaktır. 2-3 yıla ancak oturur. Bir de yanılmıyorsam, doğruysa bir bilgi daha paylaşim sizinle, OLED'ler bir çeşit çubuğa yerleştiriliyor ve onun üzerinde kalıyor. Duvara monte ediliyor mu, net bilemiyorum ama bu çubuğun bir espirisi var gibime geliyor, göreceğiz.

Oled'ler uygun fiyata indikten sonra ve ömrü uzadıktan sonra hiç kuşkusuz, ne plasma ne de LCD/LED'ler kalır.

Her güzelin bir kusura var da,

Kusur dediğin şöyle olur,

Ben mağazada TV yi incelerken D8000 lere baktım,

1 - D8000 in üstündeki hoparlör ES8000 e göre bariz çok daha üstün, Film izlerken sesler daha yüksek patlama efektlerini daha net alabiliyorsun, tabi ki ses sistemi bağlayarak film izliyoruz bir çoğumuz, bu kusur olabilir ama çok ta dert değil

2 - D8000 lerin kumandaları benim daha çok hoşuma gidiyordu, ES8000 in kumandası daha basit olmuş 2.kumanda var gerçi, dertmi değil.

3 - Mesala D7000 ve D8000 in Smart TV programları ES serisine göre şu an çok daha iyi çok fazla işlevsel program var. ES serisine uygun yapılması lazım programların, dertmi değil,

4 - Üstündeki uydu alıcı iyiymiş kötüymüş dertmi çok değil,

Ama Televizyonun ekranındaki ölü piksel ve bu resimdeki ışık sızması bence dikenden daha fazla bir sorun...

O kadar parayı veripte sorunlu televizyon izlemek istemem ben

Bu resim de herşey ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 15 Mayıs 2012; 15:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Bu arada sikayetvar sitesine baktim biraz once ES serisi ile ilgili sadece 1 sikayet var, samsung firmasi da cvp vermiş, sorunu olanlar oraya da yazsın herkes bilsin..

o baktığın şikayette benimdir muhtemelen :) Verdikleri cevapsa başka bir konunun içinde vardı, fıkra gibi...
    Zaten adamlar şikayet sitelerini dikkate almıyor ki, Sanayi Bakanlığındaki İl Tüketici Hakem Heyetine gittim adamlar onları bile dikkate almıyor.

Müşterimizle görüşüldü, garanti koşulları hakkında bilgi verildi, servislerimizle iletişime geçmesi söylendi... gibi hazır kalıp sözler, hiçbir şekilde yardımcı oldukları yok...

Ya diyorum ya bir çok insan aldığı televizyonda ne olup olmadığını bilmiyor bile, birçok insan paşa paşa izliyor...

1 senedir izleyip sorunsuz olduğunu düşünen arkadaşım var diyorum daha ne diyebilirim ki :)

Bu kimi için problem kimi için değil, orası beni ilgilendirmez. Ben kendi televizyonuma bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmydante -- 15 Mayıs 2012; 15:36:08 >

• quote:

quote:

hmydante: Istediğin gibi bir panel bulursan da bana bildir lütfen, ben de alayım. Muhakkak ki, bu dünyada, her güzeln bir-birkaç kusuru var. Önemli olan, kusurla yaşayabilmek, elbette oluyorsa. Senin örneğin, resmen gülün dikenleri olmuş...

Her güzelin bir kusura var da,

Kusur dediğin şöyle olur,

Ben mağazada TV yi incelerken D8000 lere baktım,

1 - D8000 in üstündeki hoparlör ES8000 e göre bariz çok daha üstün, Film izlerken sesler daha yüksek patlama efektlerini daha net alabiliyorsun, tabi ki ses sistemi bağlayarak film izliyoruz bir çoğumuz, bu kusur olabilir ama çok ta dert değil

2 - D8000 lerin kumandaları benim daha çok hoşuma gidiyordu, ES8000 in kumandası daha basit olmuş 2.kumanda var gerçi, dertmi değil.

3 - Mesala D7000 ve D8000 in Smart TV programları ES serisine göre şu an çok daha iyi çok fazla işlevsel program var. ES serisine uygun yapılması lazım programların, dertmi değil,

4 - Üstündeki uydu alıcı iyiymiş kötüymüş dertmi çok değil,

Ama Televizyonun ekranındaki ölü piksel ve bu resimdeki ışık sızması bence dikenden daha fazla bir sorun...

O kadar parayı veripte sorunlu televizyon izlemek istemem ben

Bu resim de herşey ortada

sadece siyah barlara bakarak yorum yapabiliirim, lakin resmin içinde bir sorun var mı kıyaslayamıyorum gerçek olan resmiyle. Ama siyah barlara bakınca, ve ortamın da loş olduğunu kabul edersek, hoş bir durum değil. Yanlız bunlar gerçekten benim incelediğim tüm yerlerde, Mediamarkt, Samsung Shop, Darty, Vatabbilgisayar'da gerçekten görünürde hiç yoktu. Tüm bahsettiğm yerlerde test filmleri oynattım, inceledim, standard V seyrettimi bluray vs... hiçbir sorun gözüme çarpmadı.

- Arkaşın, şayet TV'si de bu durumdaysa ve fark etmiyorsa, o güzelim TV'ye yazık derim...

Neyse, umarım benim TV'de bur tür sorunlar olmaz ve size yararlı bilgiler ve resimleri en geç haftaya çeker ve yollarım, zira gerçekten çok iyi bir cihaz ES8000'ler...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.