Bildirim
SAMSUNG 40F86BD - SONY 40X3500 Kıyaslama ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende 2 tv yi incelemiştim ama sony 40 x 3500'ü aldım.
2 tv yi yanyana gördüğümde sony daha hoşuma gitmişti.
eğer görüntü kaynağın fullhd ye uygunsa bu 2 tv den birini tercih edebilirsin.
özellikle 100hz olmasının standart yayınlarda görüntüyü daha iyileştirdiğini söyleyebilirim -
100 Hz olması onemli bir ozellik. kontrast oranida 25000:1 olmasi lazim.
40F86BD -
Çok müşkülpesent biri olarak Samsung f86 da hd dvd hulk seyrettim ileri seviyede hayran kaldım.
Bu arada aynı kaynak la beslenen m87 vardı f86 oldukça önde bir performans sergiliyordu. -
sanırım doğru tercihte bulunmuşsunuz.
/>
quote:
Orjinalden alıntı: FBlegend
özellikle 100hz olmasının standart yayınlarda görüntüyü daha iyileştirdiğini söyleyebilirim
-
Açıkcası samsungun tasarımı çok hoşuma gitti. Sony den çok daha hoş duruyor. Dikkatimi çeken bir noktada bukadar para yatırdığımız TV lerin dandik kumandaları. TV lerle aynı şıklıkta değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jade -- 1 Şubat 2008; 16:47:01 > -
quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077
/>
quote:
özellikle 100hz olmasının standart yayınlarda görüntüyü daha iyileştirdiğini söyleyebilirim
Bu tablo neye gore hazirlanmis?
-
hdtv test'in en iyi 40'' ve üzeri LCD TV oylaması
quote:
Orjinalden alıntı: kastalani
quote:
/>
quote:
Bu tablo neye gore hazirlanmis?
-
Bu tv nin kaç bitlik panel kullandığını bilen varmı ???? 8bitmi 10 bitmi yoksa daha fazlamı ??? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde panelin 8 bit veya 10 bit olması görüntü kalitesini çok etkilermi ??? -
10 bit panel varsa mutlaka belirtilir , çünkü çok önemli bir farkdır. 48bit RGB sinyal işlemeye karşılık gelmektedir. panelin gösterebileceği renk paletini ifade eder.
quote:
Orjinalden alıntı: jade
Bu tv nin kaç bitlik panel kullandığını bilen varmı ???? 8bitmi 10 bitmi yoksa daha fazlamı ??? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Birde panelin 8 bit veya 10 bit olması görüntü kalitesini çok etkilermi ???
-
Yanlış hatırlamıyorsam philip 14 bit panel kullanıyor. Ozaman philips paneller samsung ve sony tv leregöre çok daha avantajlılar yanlışmı biliyorum ??? -
quote:
Yanlış hatırlamıyorsam philip 14 bit panel kullanıyor. Ozaman philips paneller samsung ve sony tv leregöre çok daha avantajlılar yanlışmı biliyorum ???
Yanılmıyorsam...Philips'lerde panel 8 bit, grafik işlemcisi 14 bit...O da tüm modellerinde değildir diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 2 Şubat 2008; 20:00:32 > -
Gerçek 14 bit panel biraz zor en azından o fiyat segmentinde öyle olması gerekli diye düşünüyorum. -
katılıyorum.
philips 8 bit panel , sony lerin bazı fullhd lerinde ise 10 bit panel var. samsung f86 ise 10 bit panel olduğunu belirtmemiş. -
Philip 9 serisinde 4 trilyon renk 14bit RGB sinyal işleme diyor, yanlış hatırlamıyorsam. İşte bu ifade , yanıltıcıdır. Paneller için 10bit sözleri geçmeye başladığı zaman sizin gibi onbinlerce insan bunun daha iyi bir şey olduğunu sanarak yanılacak. Philips pazarlama dehalarının mühendislerinden daha iyi çalıştığına süper bir örnek.
10 bit xvYCC panellerin kapasitesi 48 bitRGB ye karşılık geliyor. Yukarıda belirtmiştim. varın gerisini siz hesap edin arkadaşlar.
quote:
Yanlış hatırlamıyorsam philip 14 bit panel kullanıyor. Ozaman philips paneller samsung ve sony tv leregöre çok daha avantajlılar yanlışmı biliyorum ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 4 Şubat 2008; 2:44:08 > -
quote:
Philip 9 serisinde 4 trilyon renk 14bit RGB sinyal işleme diyor, yanlış hatırlamıyorsam. İşte bu ifade , yanıltıcıdır. Paneller için 10bit sözleri geçmeye başladığı zaman sizin gibi onbinlerce insan bunun daha iyi bir şey olduğunu sanarak yanılacak. Philips pazarlama dehalarının mühendislerinden daha iyi çalıştığına süper bir örnek.
10 bit xvYCC panellerin kapasitesi 48 bitRGB ye karşılık geliyor. Yukarıda belirtmiştim. varın gerisini siz hesap edin arkadaşlar.
quote:
evet bu pazarlama hileleri çok var lcd tv pazarında dikkat ettim de içlerinde sony ve samsung kadar gerçekçi olan yok.ne diyorlarsa o özellikle sony çok beğeniyorum önceden sevmezdim tüplü sony televizyonları fakat lcd ile birlikte sony şaha kalktı diyebiliriz her alanda iyi ilerlediklerine inanıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- garantisi bitmiş ürünün yasal onarım süresi
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- grundig 65 gho 9700
- g enerji sınıfı televizyon
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- huawei televizyon
- tcl televizyon nerede üretiliyor
- en iyi televizyon markası
- fiyat performans projeksiyon
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X