Bildirim
SAMSUNG 43MU7O00 & LG 43UJ651V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lg almayın şikayetvara cevap vermiyorlar servis çağırıyorsun gelmiyorlar satış sonrası berbat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğin tvleri gözleme tecrübem oldu. Samsung'un renkleri abartılı geldi bana. Lg'nin renkleri daha doğal ve doygun. Benim sana tavsiyem almışken 43uj701V serisine bakman. Hem aktif HDR, Magic Kumanda, IPS, Harman Kardon gibi ekstra özellikleri mevcut. Görüntü bana göre daha iyi seçim senin gözlemleyip karar verebilirsin. -
43UJ701V'yi siparış ettim dün akşam 2.289 TL'ye geldi dediğiniz gibi + özellikleri ve kasası çok hoşuma gitti..
Fiyat çok iyi hayırlı olsun nereden aldın? Normalde 2699 heryerde. -
Teşekkürler. n11'in 11.11 kampanyasından çekler vardı, fiyatı teknoloji marketlerine göre biraz uygundu 225Tl'de hediye çeki olunca aldım hemen..
Anladım 2699dan aşağı yok çünkü o ürün şaşırdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X