Şimdi Ara

samsung 46d7000 toplu alım için birleşelim..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
7.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    46d7000 veya 55 olur
  • 40d7000 13 aralığa kadar istanbul ardından diyarbakırdayım..

umarım buluruz adamakıllı bi indirim..

takipteyim..

bu arada bi haber alan arkadaş olursa pmden de bilgilendirirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chartes

Vatan Bilgisayar dan fiyat alabilirim arkadaşlar...

al bence ama şimdi yılbaşı indirimi falan da olacak ya o indirimi bize kakalamaya kalkmasınlar..
  • arkadaşlar bugün vatan bilgisayar webden yarında bayilerden yapacakmış %25 indirim...o yüzden fiyatı kargo bize ait 3525 TL..nedersiniz daha uygun fiyat bulabilirmisiniz..excalibur yılbaşını beklemek gerekir mi?
  • Yarını beklemekte fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 9 Aralık 2011; 19:34:00 >
  • quote:

arkadaşlar bugün vatan bilgisayar webden yarında bayilerden yapacakmış %25 indirim...o yüzden fiyatı kargo bize ait 3525 TL..nedersiniz daha uygun fiyat bulabilirmisiniz..excalibur yılbaşını beklemek gerekir mi?

Vatanın elinde 46D7000 yok ki; millet günlerdir degisim cihazı bekliyor. Samsung ile aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı samsung su an itibariyle mal vermiyor. Size ne diye fiyat çekiyorlar, cok komik
  • istanbuldan 46d7000 alamayı düşünenler tam olarak kaç adet istedğinizi belirtirseniz teknosadan fiyat alabilirim
  • arkadaşlar slm,

46D7000 için çoğu yerde kampanya yapmışlar.
    teknosa avrupatr gibi sitelerde var sadece bugüne özel demişler
    3549 lirahttp://www.avrupatr.com/UE-46D7000-117-Ekran-3D-LED-TV-3D-GOZLUK,PR-69.html
  • 46d7000 nin bazı arkadaşlarca geri dönüşümü oluyormuş, aldıkları marketlere.özellikle alt panale yakın renk kaymaları..bu doğru mu ? bu sorundan dolayı değiştiren var mı?
  • quote:

46d7000 nin bazı arkadaşlarca geri dönüşümü oluyormuş, aldıkları marketlere.özellikle alt panale yakın renk kaymaları..bu doğru mu ? bu sorundan dolayı değiştiren var mı?

Alacaklar bilsin ki, tv cok problemli. Clouding, banding, bleeding, ışık sızması, ölü piksel çıkma olasılığı %99. bunlardan hiçbiri olmayanını görmedim daha ben. Bende yok diyen de bunları bilmiyordur kesin
  • hangisinde yokki? lg fpr da mı
  • bu nasıl iş anlamıyorum..........

sıfır televizyon alacağız......bir sürü para vereceğiz.......

birde Clouding, banding, bleeding, ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlarlamı uğraşacağız.......

bu sorunlar normal sorunlarmı ki üreteciler bu kusurlara rağmen ürünleri piyasaya sürüyorlar.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

quote:

46d7000 nin bazı arkadaşlarca geri dönüşümü oluyormuş, aldıkları marketlere.özellikle alt panale yakın renk kaymaları..bu doğru mu ? bu sorundan dolayı değiştiren var mı?

Alacaklar bilsin ki, tv cok problemli. Clouding, banding, bleeding, ışık sızması, ölü piksel çıkma olasılığı %99. bunlardan hiçbiri olmayanını görmedim daha ben. Bende yok diyen de bunları bilmiyordur kesin

%99 mu ? :)

fabrika kilit vursun istersen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

quote:

%99 mu ? :)

fabrika kilit vursun istersen ?

%100 de olabilir :) ismi lazım degil, bir elektronik store da yonetici olarak çalışıyorum. Belki 50 tane d7000 ve 8000 kapalı kutu acmisligim vardır. Ama birinde bile problemsizini görmedim malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

bu nasıl iş anlamıyorum..........

sıfır televizyon alacağız......bir sürü para vereceğiz.......

birde Clouding, banding, bleeding, ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlarlamı uğraşacağız.......

bu sorunlar normal sorunlarmı ki üreteciler bu kusurlara rağmen ürünleri piyasaya sürüyorlar.........

Bu sorunlar ledlerin genel sorunu, yalniz samsung bu kadar ince panel ürettiği icin malesef bu sorunlar diğer panellere göre cok daha fazla. Bence 2012 de Google tv yapAcagina bir sekilde buna care bulsun; yete bence :)
  • quote:

peki siz hangi televizyonu tavsiye edersiniz?
    sony hx 720 nasıldır?

bir de %99 gerçektende biraz büyük bir oran değil mi?
    hatasız d7000 tv yok gibi oluyor.
  • Türkiye böyle dürüst teknomarketlere hasret. " ....... marka tv satıyorum ama sakın almayın, hepsi sorunlu" diyen teknomarket kaldımı günümüzde
    vatanda bugün 55d8000 4.7, 55d7000 ise 4.5 civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

peki siz hangi televizyonu tavsiye edersiniz?
    sony hx 720 nasıldır?

bir de %99 gerçektende biraz büyük bir oran değil mi?
    hatasız d7000 tv yok gibi oluyor.

%99 gerçekten çok büyük bir oran. Ama benim demek istediğim tv bozuk değil ki. Normal şartlarda olmaması gereken problemler var. Tv izlerken siz zaten bunu göremiyorsunuz veya anca bazen ortamda ışık yokken siyah bir ekranda köşelerde beyaz ışıklar görebilirsiniz. Zaten bu tvyi kullananların çok büyük bir bölümü televizyonlarında bu sorunun olduğundan haberi bile yok.
    Hx720 gerçekten iyi bir televizyon, yalnız sonyde bunun klasmanındaki televizyon hx920; o da ne yazık ki uçuk rakamlardan satılıyor. Piyasada bu tvye alternatif olarak gösterilen tv panasonic vt30e; ama benim gibi parlak ve canlı renklere önem veriyorsanız plazmalardan uzak durmalısınız.
    Sonuç olarak samsung'ta karar kılarsanız; şansınız ve bahtınız bol olsun diyorum

• Arkadaşlar ,

Yeni Samsung 2011 D Serisi Modelleri; 3D LED TV [ANA KONU] :
    http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/tm.htm

D7000 ile ilgili sorunları merak ediyorsanız konu başlığına bakın. Sonuçta tvyi internetten satın alacaksanız ve 7 gün içinde Tüketici Kanuna göre Cayma Hakkınız var. Hiç sebep göstermeden iade edebilirsiniz. Hangi marka veya model olursa olsun ölü piksel ve bulutlanma-ışık sızması testini tvyi alınca evde yaparsınız ve sorun varsa iade edersiniz. Tvde şu sorun var demenize gerek yok, zaten demeyin de . Sadece "Tüketici Kanuna göre Cayma Hakkımı kullanmak istiyorum" deyin. 10 gün içerisinde paranızı geri vermek zorundalar. Eğer sorun olursa imzamdaki linkten Sanayi Bakanlığına ve Maliye Bakanlığına şikayet edersiniz.

Eğer riski göze almıyorsanız , mağazada kontrol etmenize izin vermedikleri sürece mağazadan tv almayın. Tvlerin kutusunu sadece kuruluma gelen servis açmalıdır. Eğer tv hasar görmüşse veya içinden çıkan gözlük, kumanda gibi aksesuarları eksik veya hasarlıysa rapor tutup değiştirirler veya yenisini temin ederler. Eğer tvnin kutusunu siz açarsanız ve aksesuarlarında eksiklik veya sorun olursa hak iddia edemezsiniz. Boş yere başınıza iş alırsınız.

Eğer mağazada kontrol için tvyi açtırısanız , kutunun içinden kumanda, pil , montaj ekipmanı, kullanma kılavuzu, gözlük gibi parçaları alıp yanınınzda taşının. Tv normal kolisi içinde güvenlidir ama açıldıktan sonra diğer parçalar mağazadan eve gelene kadar emniyetli bir şekilde taşınamayabilir , tvye veya birbilerine zarar verebilir , küçük parçalar kırılabilir. Bu yüzden kutuyu açtırınca aksesuarları yanınıza alın.

Mağazadan yapılan alışverişlerde 7 gün içinde iade hakkı yoktur. Sadece satıcı firmanın kabul edeceği bir sorun olmalıdır ki tv iade alınsın. Eğer tvde sorun çıkarsa ve firma değişime onay vermezse tüketici mahkemesi gibi 5-6 ay süren bir süreç sizi bekleyebilir. Bu yüzden internetten alışveriş yapmak daha az risklidir.

Yukardaki konu başlığında bazı arkaşlarımızın tvlerinde ölü piksel veya bulutlanma sorunu oldu ve tvlerini değiştirdiler. Hangi tvde ölü piksel olacağı veya bulutlanma-ışık sızması durumunun az ya da çok olacağı önceden belli değildir. Alırsınız sorun varsa değişim istersiniz. Bir modeldeki arıza veya değişim yüzdesini sadece üretici firma bilir. Şu markada şu kadar ölü piksel veya bulutlanma sorunu var gibi yazılar sadece "atmasyon" 'dur.

Bu başlık D7000 almak isteyenlerin toplandığı bir yer. Sizce, tv almayacak birisi tv hakkında neden karalayıcı yorum yazıyor? Lütfen bunu düşünün, önceki mesajları dikkatli okursanız olayı çözersiniz.

İyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Türkiye böyle dürüst teknomarketlere hasret. " ....... marka tv satıyorum ama sakın almayın, hepsi sorunlu" diyen teknomarket kaldımı günümüzde
    vatanda bugün 55d8000 4.7, 55d7000 ise 4.5 civarıydı.

55D8000 4.724 TL
    55D7000 4.575 TL

arada 149 lira var. Hep, "D8000 almaya değer mi arada 600 lira var" deniliyordu halbuki kampanya dönemlerinde aradaki fark 200-300 liraydı. Şimdi daha da düşmüş.

46D8000 3.863 TL
    46D7000 3.525 TL

arasında ise 338 lira fark var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.