hocam aynen şu yazıyor sms'te "tüm ürünlerde %20 indirim, 22 Aralık Sabah 08:00 de Vatanda bekliyoruz" haftasonu electrworldten de benzer sms geldi, gittik, indirimler inandırıcı gelmedi. o yüzden pek kaale almıyorum bu tür mesajları. ama ilgileneler bakabilir
mağazaya özel indirim gibi birşeydi heralde........
web mağazada gözükmüyor........
Vatan bugün web te haftasonu mağazada %25 başlatmış tekrar 3524 TL ye düşmüş 46d7000 250 TL ittiler iki günde...
ayıp diye birşey var bu kadarda yalancı olunmaz göz göre göre............. ne zaman 5559 tlmişki fiyat...........
yarın vatandan 46d7000 alabilirim........
öğrenmek istediğim birkaç şey var ama...........
teknosada axess karta %10 chip para kampanyası yarında olacakmı acaba........ en fazla 100 tl veriyordu......bu kampanyada devam ediyorsa 2499 tlye düşüyor fiyat....
vatancomputer biraz uzak kalıyor.......... eğer bu kampanya varsa teknosada daha uygun oluyor benim için.........
ama bunlardan hangisini tercih etmek lazım alışveriş için sizce.......vatan mı teknosa mı?
Vatan'ı aradım bugün iade edicektim bu kadar fiyat farkından dolayı... ancak 46d7000 de indirimleri göstermelikmiş ürün stoklarda yokmuş zaten...
netde var gözüküyor ama....... mağazaya bakmak lazım yinede.........
Arkadaşlar ,bugün Tenosa dan 46d7000 i aldım,turuncu indirimli fiyatı axess e 3 ay ertelemeli 12 ay taksitle 3.599TL,kısmetse servis pazartesi gelip kuracak...
ben bişi sormak istiyorum aldığımız tv yi (mesela samy 46d7000) kendimiz açıp kursak bu garantiye yada problemli çıkmasında ürünün samsung türkiye den değişimine bir etki yaparmı. Teşekkürler
diğer başlığa da yazdım ama belki buraya dikkat edenler vardır diye merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum:
bugün teknosada samsung 40d7000'in paneline elimle dokundum. Elimi yakacak kadar sıcaktı. Sony'nin 40nx720'yi elledim, sadece ılıktı.
Acaba çalışma saatiyle alakalı mı diye düşünüp gold'a gittiğimde de oradaki samsung 40d7000'lere de dokundum. ve yine hepsi elimi yakacak kadar sıcaktı. ancak oradaki sony'de yine ılıktı.
diğer başlığa da yazdım ama belki buraya dikkat edenler vardır diye merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum:
bugün teknosada samsung 40d7000'in paneline elimle dokundum. Elimi yakacak kadar sıcaktı. Sony'nin 40nx720'yi elledim, sadece ılıktı.
Acaba çalışma saatiyle alakalı mı diye düşünüp gold'a gittiğimde de oradaki samsung 40d7000'lere de dokundum. ve yine hepsi elimi yakacak kadar sıcaktı. ancak oradaki sony'de yine ılıktı.
bu kadar sıcak panel sorun çıkartmasın ilerde?
ilginç var mı bu konu da bilgisi olan arkadaş ?
bu arada 46d7000 i 3500 civarı olan arkadaşlara hayırlı olsun ben hala 3000 seviyesini beklemekteyim :)
Ben de dün turuncu indrimden LG 42LW5500 aldım 1.999 tl.12 taksit. Samsung olsaydı iyi olacaktı ama kısmet. Silin beni listeden.
46d7000 vatan bilgisayar %26 indirim ile 3477 TL ye şu an satışta.. World Axess 10 taksit imkanı mevcut. cumartesi için söylentiler var bakalım ne göreceğiz :)
kulaklık satılık .mavi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme