uzun tv araştırmalarım listeme en başından beri bir türlü giremeyen Samsung markası ile son buldu.46es6570 alarak umarım doğru bir karar vermişimdir.
aslında 46es6140 (teknosada oldukça pahalı satılan) modelini samsung tr garantili tek çekim 2133 tl.ye kargo dahil alıyordum.fakat yeni çıkan bu 6570 i görünce kararımı değiştirdim.es6140 modeline göre malumunuz uydu alıcı, micro dimming ve de 400 mhz farkları bildiğim kadarı ile.
tvyi hiperucuz.com sitesinden yine tek çekim kargo dahil 2278 tl ye satın aldım.ürün samsung tr değil teknoeksper garantili.bahse konu ithalatçı ankarada ben de aynı şehirde ikamet ettiğimden riskli de olsa göze aldım.biraz da hiperucuz(teknolojix) firmasına güveniyorum.daha önceki alışverişlerimden memnun kaldığım sağlam bir firma.
kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini beyan ederlerse sevinirim.
pazartesi öğlen verdiğim sipariş çarşamba sabahı evime teslim edildi.teslim sürecine kadar ve sonrasında hiperucuz müşteri temsilcilerinin ilgi ve alakaları üst düzeydeydi.zaten kendilerine güveniyordum.
televizyonun ithalatçısı esse grup forumda bayağı ismi geçiyor zaten.masaüstü kuruluma 35 tl duvar montajına 50 tl ücret istediler.ama kendimin de kurabileceğini ve garantisinin fatura tarihi itibari ile geçerli olacağını özellikle vurguladılar.bu durumda kendim kurdum zaten kuracak fazla birşey de yok.
tv ile ilgili ilk izlenimlerim gerçekten de başarılı.ekran mat ben çok parlak tercih etmiyorum kişisel olarak.uydu alıcı goldmaster 1090 sti işlemcili ve sd yayınlarda bu ikili oldukça başarılı oldu diyebilirim.3d performansını half sbs ile denedim, sanırım 3d yayının önemi oldukça fazla.
wifi sorunsuz evdeki ağı hemen gördü.media playerı mkvlerimi oynattı.yanlız half sbs indirdiğim imax'i oynatmadı.hertzi yeterli değil diye bir mesaj çıktı ekranda.ben de bilgisayarı hdmi ile bağladım onunla test ettim.
uydu alıcısını ve kanal geçiş hızını henüz test etmedim.
tvyi almayı düşünenlerden sorusu olan olursa cevaplayabilirim.
hayırlı olsun,bende es 7000 peşindeyım.pusuda bekliyorum.aslında 6800 veya 6700 de olabilir.baklım bekliyorum..
Merhaba, bende 6140 ile 6570 arasında kaldım. bir türlü karar veremiyorum. 6570 hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz.
Ürünü alalı yaklaşık 3 ay oldu. 3d filmleri yeni yeni deneme fırsatı buldum 400hz olması özellikle 3d filmlerde kendini gösterir demiştiler. Gerçektende öyle mükemmel bir görüntüsü var dün gece eşimle testere VII 3d filmini izledik muhteşemdi. D'smart'ım var onun hd sinema kanallarıylada film izleyebiliyorum. Pc'den indirirsem flashla yada direk pc'yi bağlayarakta izlemek güzel oluyor. LG 3d demo 1080p half sbs diye bir videoya denk geldim youtube'da Akvaryumdaki bir balık neredeyse tam burnunuzun önüne kadar geliyo muhteşem görüntüydü. 3d filmlerde bile böyle sahne olmaya biliyor. TEk kelimeyle mükemmel..