Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İorfo hocam ürün birçok yerde bulanabiliyor ve aynı fiyat. Ürünün hangi seri panele ait olduğunu nerden bilebilirim misal spva gibi. Nerden almamızı tavsiye edersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 22 Şubat 2014; 0:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

İorfo hocam ürün birçok yerde bulanabiliyor ve aynı fiyat. Ürünün hangi seri panele ait olduğunu nerden bilebilirim misal spva gibi. Nerden almamızı tavsiye edersin?

%100 kesin demiyorum ancak

tv nin arkasında versiyon nosu yazar
    orada "T" harfi ile başlayan seriler mesela TS01 TH02 gibileri büyük ihtimal samsung panel. Benim aldığım versiyonda U ile başlıyor UH05 bu da samsung(çok yeni bir seri nette hiç bilgisi yok malesef). teknomarketlerde gördüğüm tüm 6 serilerinde "T" gördüm. Slovak üretimi hepsi.
    Bugüne kadar aldığım bütün slovaklar samsung panel çıktı ama kesin demiyorum.
    Çöl kutup meselesi olmazsa sıkıntı olacağını zannetmem.
  • @iorfa ve diğer arkadaşlar 46F6340 ile benim ilgilendiğim 46F5570 modeli arasındaki tek fark 3d opsiyonu mudur ? Eğer sadece 3d farkı var ise 3d istemediğimden ötürü hemen alacağım. Bilgili olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

İlaveten 3d özelliği olmayan 46" samsung modeli var mıdır acaba özellikleri 46F6340 'a benzeyen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 24 Şubat 2014; 13:56:06 >
  • Bu listeye göre F6200, F6300, F4xxx ve F5xxx serilerinde 3D yok.
    Modellerin diğer özelliklerine de bu listeden bakabilirsiniz.
     SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @munans çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Bu listeye göre F6200, F6300, F4xxx ve F5xxx serilerinde 3D yok.
    Modellerin diğer özelliklerine de bu listeden bakabilirsiniz.
     SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl

o listeyi alıp çöpe atmanızı tavsiye ederim,
    bir bulgar forumunun sağdan soldan gelen kulanıcı bilgileriyle hazırladıkları bir liste. Hiç bir resmi kaynağı yok.
    6300 6400 e 50hz demiş yanlış. Zaten forumlarında da hatamız varsa bize iletin listeyi düzeltelim diyorlar .
    allsahre var soundshare var bluetooth var vs panelde %100 100hz .

6 serisinde 6200 dışında hepsi 100hz dir. Kaynak servis menüleri ve samsung. amazon.com a girin amerikan sitesine orada tv lerin marketing hz leri değil gerçek hz leri yazıyor 7-8 240hz 6 serisi 120hz.

f5 serisi 50hz dir. maç izlenecekse tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 24 Şubat 2014; 16:25:32 >

• merhaba.bende bu cihazdan satin aldim.baya bir arastirdim ama cok karisik bilgiler var.yrn kurulm yapilacak.en iyi goruntu icin ayarlari nasil yapmaliyim yardimci olabilirseniz cok sevinirim.birde indirmem gereken yada yapmam gereken bir guncelleme varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/samsung-46f6340-fhd-smart-3d-dvb-s-led-tv-2-gozluk/901905076

Arkadaşlar kliksada 250 Tl indirimle 1950 ye geliyor. 46" TV için iyi fiyat gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdersas

merhaba.bende bu cihazdan satin aldim.baya bir arastirdim ama cok karisik bilgiler var.yrn kurulm yapilacak.en iyi goruntu icin ayarlari nasil yapmaliyim yardimci olabilirseniz cok sevinirim.birde indirmem gereken yada yapmam gereken bir guncelleme varmidir

Bende almak istiyorum. Playstation, 3D ve HD film performansını paylaşırsan süper olur. Bir kaç resim yüklersen tadından yenmez. İnternet sitelerinde detaylı bilgilere ulaşamadım. Son olarak hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

http://www.kliksa.com/urun/samsung-46f6340-fhd-smart-3d-dvb-s-led-tv-2-gozluk/901905076

Arkadaşlar kliksada 250 Tl indirimle 1950 ye geliyor. 46" TV için iyi fiyat gibi.

+ 100 TL' de Word puan alınabiliyormu acaba ?
  • 5 nisan cumartesi mediamartk bostancı mağazasında samsung 46f6340 1899 TL olacak ve 20 adet stok varmış.
    işte bu fiyat kaçmaz ve bir daha da bulunmaz.
  • Yaw İzmirdede olsa keşke
  • Kliksa dan alan var mı ?
  • Ben Geçen hafta 6340 ın türevi olan Samsung’un 46f6470 modelini Bimeksten 2145 tl ye aldım.215 tl de hediye çeki verdiler. Led pusununa yatan arkadaşlarada yazmıştım. İlk 1 haftalık deneyimlerimi ilgilenecek arkadaşlar için sizlerle paylaşmak isterim.
    Öncelikle tv nin görüntüsü gayet güzel.HD yayınlar çok güzel.Kendi dahili uydusunu kullanmıyorum. Next 18500 hd uydu alıcısı ile kullanıyorum. SD performansı idare eder.(Ben daha iyi olacağını düşünüyordum açıkçası.Abimde 46 sony var. O daha iyi sanki)Görüntü ayarlarıyla oynayarak iyi olabilecek görüntüye ulaştım sayılır(Önerisi olanlar olursa iyi olur bu konuda)
    Smart özelliğini çok beğendim.Akıllı kumandası gayet başarılı. (Yazı yazmak biraz uğraştırıyor sadece) Wifi si gayet hızlı. Aynı odada modem var.Takılmadan kendi web browseri üzerinden dizi izledim.Ayrıca Digiplay ide açıyor. Bugün GS-FB maçını gayet iyi bir şekilde izledim. 3D sini henüz denemedim. İlk izlenimlerim iyi. Alacaklara tavsiye ederim. İyi yatışlar herkese….

• quote:

Orijinalden alıntı: nationalgeographic

Ben Geçen hafta 6340 ın türevi olan Samsung’un 46f6470 modelini Bimeksten 2145 tl ye aldım.215 tl de hediye çeki verdiler. Led pusununa yatan arkadaşlarada yazmıştım. İlk 1 haftalık deneyimlerimi ilgilenecek arkadaşlar için sizlerle paylaşmak isterim.
    Öncelikle tv nin görüntüsü gayet güzel.HD yayınlar çok güzel.Kendi dahili uydusunu kullanmıyorum. Next 18500 hd uydu alıcısı ile kullanıyorum. SD performansı idare eder.(Ben daha iyi olacağını düşünüyordum açıkçası.Abimde 46 sony var. O daha iyi sanki)Görüntü ayarlarıyla oynayarak iyi olabilecek görüntüye ulaştım sayılır(Önerisi olanlar olursa iyi olur bu konuda)
    Smart özelliğini çok beğendim.Akıllı kumandası gayet başarılı. (Yazı yazmak biraz uğraştırıyor sadece) Wifi si gayet hızlı. Aynı odada modem var.Takılmadan kendi web browseri üzerinden dizi izledim.Ayrıca Digiplay ide açıyor. Bugün GS-FB maçını gayet iyi bir şekilde izledim. 3D sini henüz denemedim. İlk izlenimlerim iyi. Alacaklara tavsiye ederim. İyi yatışlar herkese….

Hayırlısı olsun,

3D' si nasıl hocam ?

• arkadaşlar selamlar hayırlı akşamlar pazar günü teknosa mağazasından samsung 46f6340 modelini aldık işin enteresanlığı bugüne özel %50 indirim var diye yazmışlar 2800 liradan 2080 liraya indirmişler bizde aceleyle aldık eve geldiğimizde internetten tüm alışveriş sitelerine baktım hemen hemen her yerde 2000 ila 2300 lira yazıyor bu televizyonun gerçek fiyatı nedir demek istediğim bizim aldığımız fiyat normalmi televizyonu servis daha kurmadı benim sizlerden ricam televizyondan internete girmek için kumandadanmı yararlanıyoruz yada klavye ve mouse modellerinden hangisini tavsiye edersiniz(kablolu yada kablosuz) kablosuz klavyenin pilleri tahmini kaç gün gider arkadaşlar kısacası bu televizyonu kullanan arkadaşların yorumlarını rica edebilirmiyim şimdiden teşekkürlerimi sunarım hayırlı akşamlar
  • Mediamarkt'tan aldım bende.
    2099 TL. fiyatı vardı. Beğenince 100 TL. indirim yapıyodu. 1999 TL. ye 9 taksit aldım. Dün akşam verdim siparişi. Gelişmeleri paylaşırım.
  • arkadaşlar selamlar 46f6340 televizyonumuzu dün akşam teknik servis kurdu wifi üzerinden internete giriş interneti gayet hızlı ancak başıma bir problem geldi ,wifi üzerinden internet kurulumunu yaptıktan sonra bir kaç siteye girdim ve televizyonu kapattım tekrar televizyonu açtığımda internet bağlı olduğu halde hiç bir siteye giremedim daha doğrusu kumandan internet tuşuna bastığım zaman hazır olan uygulamalar pasif halde gözüküyor ancak interneti kontrol ediyorum bağlı gözüküyor kumandadan bir tuşu açmak yada kapatmakmı gerekiyor böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürlerimi sunarım kolay gelsin
  • kliksadan 250 tl indirim ve 100 tl wp hediyesi ile 1750 tl ye aldım bugün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmurphy_

kliksadan 250 tl indirim ve 100 tl wp hediyesi ile 1750 tl ye aldım bugün.

kliksada 2099 görünüyor 250tl indirimi nasıl aldınız.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.