Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonra bakmak için sepete atmıştım, ertesi gün aradılar bir sorun mu var yardımcı olalım diye. ben de facebookta %10 indirim kodu vardı, uygulamaya çakıştım olmadı dedim. hemen yardımcı olalım o tv ye 250 tl indirim yapabilirim alacaksanız dedi müşteri temsilcisi :) telefonla verdim siparişi ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi geceler 46F6340 modelindeki televizyonun internet uygulamalarına girmek için internet hızının en az 8 mb olması gerekli diye söyleniyor öyle bir şey varmı benim evime gelen internet hızı 7 mb olduğu için televizyonun internetini kullanamıyorum bu modeli kullanan arkadaşlar sizler internete girebiliyormusunuz internet mb hızınız 8 üstümü yardımcı olabilecek arkadaşların cevabını rica ediyorum şimdiden teşekkürlerimi sunarım hayırlı geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmurphy_

sonra bakmak için sepete atmıştım, ertesi gün aradılar bir sorun mu var yardımcı olalım diye. ben de facebookta %10 indirim kodu vardı, uygulamaya çakıştım olmadı dedim. hemen yardımcı olalım o tv ye 250 tl indirim yapabilirim alacaksanız dedi müşteri temsilcisi :) telefonla verdim siparişi ben de.

Hocam geldi mi tv?
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-46f6340-fhd-smart-3d-dvb-s-led-tv-gf-111416657

1899 tl 100 tl de puan veriyor 1800 Tl ye geliyor. Smart özelliğinde web browser flash destekliyormu acaba?
  • Desteklemesine destekliyo da bu firma güvenilir mi acep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/samsung-46f6340-fhd-smart-3d-dvb-s-led-tv-P22298133

1899 tl ayrıca 33 tl kupon + 111 tl axess chıp +avantajıx %2
    siparişimi verdim umarım sorunsuz ulaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

quote:

Orijinalden alıntı: mcmurphy_

sonra bakmak için sepete atmıştım, ertesi gün aradılar bir sorun mu var yardımcı olalım diye. ben de facebookta %10 indirim kodu vardı, uygulamaya çakıştım olmadı dedim. hemen yardımcı olalım o tv ye 250 tl indirim yapabilirim alacaksanız dedi müşteri temsilcisi :) telefonla verdim siparişi ben de.

Hocam geldi mi tv?

2 günde geldi ups ile gönderdiler.

• mecan22 M kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Hocam geldi mi cihaz?

gelmedi n11 sitesi kanyonshop firması adı altında kliksa nın ürününü satıyor.sorularıma cevap alamıyorum.n11 de her zamanki gibi
    ilgisiz kayıt oluşturuyoruz size döneceğiz deniliyor.Yarın akşama kadar deönmeseler iptal edeceğim. GG da 1899 tl + 100 tl bonus
    olmazsa siparişi buradan vereceğim.
    başka alabileceğim yer varsa bu fiyatlara yardımcı olursanız sevinirim,benzer modellerde olur
  • mecan22 M kullanıcısına yanıt
    Evet ben hafta içi mesaj attım döndüler ama dün attım dönmediler.Aynı cihaz kapalı kutu olarak sadece teknosa'larda var ve 2100 lira,bimekste ise 235 günlük teşhir vardı oda 1700 lira.Birde Carrefour'da 2100 lira'ya Lg 740S var ama paralel ithalat.
  • 20 Nisan 2014 Pazar Günü Bostancı Media Mark mağazasına özel kampanyalar...

Samsung 46F6340 1899 TL
    Samsung 32F5570 899 TL
  • n11 den samsung 46f6340 modeli hediye aldım.dün itibarıyle teslim edildi,
    bugun kuruldu izlenimim fiyat performans ürünü tavsiye ederim
    satıcı kliksa sanırım satış n11 de durdurulmuş.
    Kesinlikle ilgisiz mesalarıma 3 gün sonra cevap aldım.Kliksa firması n11
    üzerinden yaptığı satışı göremiyor bile, n11 desen kanyonshopa ( kliksaya ) 3 gün boyunca ulaşamadı.
    Tam siparişi iptal edecekken mesajlara cevap aldım üründe kargolanmış fakat kargo bilgilerini de çok geç girdiler.
    Önemli sorularımdan biri gözlük dahil miydi ? evet dahilmiş :)
  • Tv hakkında görüşleriniz nedir? F/P olarak nasıl?
  • mertali kullanıcısına yanıt
    MRB tv yi hediye aldın,babam inceledi o da yıllardır bu işi yaptı elektronik ve beyaz eşya ticareti , onun söyleminden
    de anladım fiyat ve performans açısından hakkını veren bir üründür.bende f8000 serisi var. 3d bence çok başarılı, görüntü daha parlak
    bazıları buna doğal değil diye bilir ama ben beğeniyorum tercihe bağlıdır. Çerçeve ve dış görünüş lg lere göre daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
    yine de bu konuda daha uzman arkadaşların yorumlaması daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Keko arkadaşım ben 6340 diyorum sen 6470den bahsediyorsun tvlerden çok anlamam ama modellere dikkat edersen senin tv ile benimki farklı.
    Ayrıca ben yukarıda belirttim, tvden direk izleyemediğimi; sadece d smart değil herhangi bir dijital alıcı şifresiz gösteriyor. Bunu biliyoruz 2000 tl verip bir de 500-600tl her neyse vermek bana abes geliyor.

İsmail arkadaşım daha öncede dediğim gibi ben çok araştırdım ve işin içinden çıkamadım o yüzden gözümü kapadım ve bi tane aldım. Benim tvleri karşılaştıracak kadar bilgim yok yalnız formu dolaştığında aklın allak bullak olacak.

Şunu belirtmeliyim ki ben de senin gibi tv den nete girerim hayalleri ile aldım çünkü öyle pazarlanıyor ki bu !mübarekleri! bizler tvlerin pc gibi olacaklarını sanıyoruz ama işin doğrusu öyle değil çok yavaş ama şu kablosuz klavye çok işe yarıyor onuda söyleyeyim.

Şimdi teknoloji mağazalarını gezersen göreceksin ki bütün tvlerin 6 serileri birbirine 7 serileri vs. birbirine benziyor (özellik olarak) ve bence öyle kafa karıştıracak kadar da farklar yok aralarında.

Ayrıca kanal geçişleri şöyle programdan aşağı yukarı yaptığında 3sn kadar ama diyelimki 5. kanala direk gitmek istediğinde yaklaşık 5 sn bekliyorsun.
    Diğer tvlerin geçişleri hakkında en ufak bir bilgim yok.
    Bence boş ver alınmış alınmıştır hayırlı uğurlu olsun...

bende 6370 modelinden aldım.

kablosuz mouseler çok takıla takıla çalışıyor nedenini bilemedim.

birde renkler mat, canlı renk seçsemde hep bir matlık var gibi ? bu konuda ne dersiniz.

• 6340 modelinde soundshare özelliği var mı? eğer varsa hem televizyonu hem de f450 soundbar'ı alacağım.
  • selamlar arkadaşlar samsung 46f6340 modeline ses sistemi bağlamak istiyorum televizyonun sesi çok düşük çıkıyor bil hassa internetten filim izlerken orta yollu 100 200 arası ev sinema sistemlerinden marka farketmez tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmıdır yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım
  • fbmehmet F kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun babamlara aldığım televizyondada var.
    Çözemedim hala, siz çözebildiniz mi?
  • bence 200 veya 400 hz olması çok önemli değil.ama 46-47 inc ten aşağısını tercih etme.önce evde büyük gibi görunuyor ama sonraları 47 inc bile küçükmüş diyor insan..
  • Babamda 40f6100 var, bende 46es5500 vardı
    İkisinin arasında hd yayın performansı dağlar kadar fark vardı
    O sebeple 200 hz tv almak istedim
    Yorumları okuyorum
    Kafam daha çok karıştı,

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.