Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef bir ismi var ise bile ben bilmiyorum. Yani bir ucu 3.5mm kulaklık çıkışı, diğer ucu stereo ikili bişi bişi konnektör olabilir :) eğer bu tv resmini gösterebilirseniz onlar anlarlar zaten dediğim gibi bimeks ve teknosalarda yardım alabilirsiniz

• bendede 46s6340 TV var performans 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Yani şunlar olabilir mi?
    http://www.teknosa.com/urunler/710270227/hama-78710-35mm-stereo-fis-2rca-fis-15m-ses-kablos

http://www.teknosa.com/urunler/110270539/hama-43412-2-rca-x-2-rca-2-mt-kablo

evet uygun gözüküyor

Eyvallah teşekkür ederim...

• Bu tv nin özelliklerine bakarsak edeceği max 1500 tldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keko2000 -- 22 Kasım 2013; 23:16:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keko2000

Bu tv nin özelliklerine bakarsak edeceği max 1500 tldir.

Hocam öyle bildiğin aynı özellikte 1500 tlye nerde ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Yani şunlar olabilir mi?
    http://www.teknosa.com/urunler/710270227/hama-78710-35mm-stereo-fis-2rca-fis-15m-ses-kablos

http://www.teknosa.com/urunler/110270539/hama-43412-2-rca-x-2-rca-2-mt-kablo

evet uygun gözüküyor

Valla hocam teknosadan aldım ama maalesef onlarda iş görmedi nasıl iş ben anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

F6470 kullanıyorum ve sd kanal performansı vasat. Bence sd görüntüde bu seviye tvlerde Lg daha iyi.

memnuniyetsizliğin tvden değilde yayının kalitesinden olduğunu düşünüyorum ,tv ne kadar büyürse yayın o kadar kalitesiz gelicektir pixelleşmeler olucaktır kare kareymiş gibi görüncektir sd de ..

zaten şu anda uydudaki hd yayınlar full hd değil 720p oldukları için fullhd kalitesinde değiller.. bundan dolayı hd de sana kötü gelebilir tavsiyem ekran ayarlarından netlik ayarını biraz düşürmeniz , daha soft bi görüntü elde edersin pixelleşmeninde önüne geçer

samsungun renkleri daha canlı ve kontrast oranı kesinlikle daha iyi ,bunu test etmiş biri olarak söylüyorum kırmızı mavi yeşil sarı gibi renklerde birebir test ettim ve samsungun ekranları daha gerçekçi ve doğru renk sonuçları veriyor

Boru değil sonuçta burada Applenin ve daha birsürü lcd tv/telefon/tablet/pc'nin ekran üreticisinden bahsediyoruz

samsung lg sharp dışında kendi ekranını üreten firma yoktur philips flan hep bunlardan satın alır..

Konu iyice fanboy konusuna dönmüş insanları yanlış yönlendiren mesajlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 8 Aralık 2013; 2:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

F6470 kullanıyorum ve sd kanal performansı vasat. Bence sd görüntüde bu seviye tvlerde Lg daha iyi.

memnuniyetsizliğin tvden değilde yayının kalitesinden olduğunu düşünüyorum ,tv ne kadar büyürse yayın o kadar kalitesiz gelicektir pixelleşmeler olucaktır kare kareymiş gibi görüncektir sd de ..

zaten şu anda uydudaki hd yayınlar full hd değil 720p oldukları için fullhd kalitesinde değiller.. bundan dolayı hd de sana kötü gelebilir tavsiyem ekran ayarlarından netlik ayarını biraz düşürmeniz , daha soft bi görüntü elde edersin pixelleşmeninde önüne geçer

samsungun renkleri daha canlı ve kontrast oranı kesinlikle daha iyi ,bunu test etmiş biri olarak söylüyorum kırmızı mavi yeşil sarı gibi renklerde birebir test ettim ve samsungun ekranları daha gerçekçi ve doğru renk sonuçları veriyor

Boru değil sonuçta burada Applenin ve daha birsürü lcd tv/telefon/tablet/pc'nin ekran üreticisinden bahsediyoruz

samsung lg sharp dışında kendi ekranını üreten firma yoktur philips flan hep bunlardan satın alır..

Konu iyice fanboy konusuna dönmüş insanları yanlış yönlendiren mesajlar var...

Tv'nin ayarları internetten bulduğum profesyonel cihazlarla yapılmış ayarlardadır ve gözlemlerime göre bu panelden alabileceğim en iyi görüntüyü alıyorum şu anda. Mesele de bu zaten; en iyi ayarlarda ve 10 GB'dan yüksek full hd filmlerde bile sonuç hiç iç açıcı değil bence. Görüntü silik diyebilirim aklıma gelen en yakın tabirle. Renklerin gerçekçi ve doğru olmasına birşey demiyorum zaten LG'yi de yapay renklerinden dolayı tercih etmedim en başta. Ama gene de panelin kalitesi beni tatmin etmedi açık söyleyeyim. Bir de yatay görüş açısı problemi var ki akıllara zarar. Birazcık yana kaydımı görüntü tümden silikleşmeye başlıyor, büyük problem bence. Ayrıca fanboy meselesinde muhatabınız ben değilim umarım.

• F6470 mantıklı olabilir incelemelisiniz
  • arkadaşlar bu telefonu en uygun nerden alabilirim? ya da tavsiye edeceğiniz baska tv var mi fiyat/performans?
  • quote:

Orijinalden alıntı: femmefatal

arkadaşlar bu telefonu en uygun nerden alabilirim? ya da tavsiye edeceğiniz baska tv var mi fiyat/performans?

Vatanda İnternet'e özel bugün 1899 TL. Ilk defa bu fiyata iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ey forum ahalisi hafta sonu tekno marketlerde 46f6340 samsung led 1899 a düşecek..... karar verme aşamasındayım almalımıyım ,,,almamalımıyım....forumdan takip ettiğim
    kadarıyla samsung ledler için olumsuz görüşler fazla gibi.....okadar kötü olabilirmi....bir el atıp bukonu hakkında fikirler bekliyorum....kulanan arkadaşlar gözleemlerini
    aktarırsa çok sevinirim...çekincelrimin başında ekranı kaplayabilen ışık sızmaları ayrıca bütçe bu.
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: difozi06

ey forum ahalisi hafta sonu tekno marketlerde 46f6340 samsung led 1899 a düşecek..... karar verme aşamasındayım almalımıyım ,,,almamalımıyım....forumdan takip ettiğim
    kadarıyla samsung ledler için olumsuz görüşler fazla gibi.....okadar kötü olabilirmi....bir el atıp bukonu hakkında fikirler bekliyorum....kulanan arkadaşlar gözleemlerini
    aktarırsa çok sevinirim...çekincelrimin başında ekranı kaplayabilen ışık sızmaları ayrıca bütçe bu.
    Paylaş

Nerede bu fiyata düşecek bir arkadaşa almayı düşünüyoruz da bu modeli
  • dostum bu gü n akşam saatlerinde batıkent teknosada eleman söyledi hafta sonu düşeck diye.zaten düşerse medya market yada bimek se gördüğün fiyatı söyleyip oradan da alabilirsin.bu model hakkında bilginiz varsa paylasın sevinirim
  • evet bu fiyata yani 1899 a düştü 100 tl de hediye çeki var ne dersiniz bu tv yi almalımıyım bu tv sd yayın hd yayaın ve internet tv için iyimidir
  • bu gün aldım 1899 pazartesi kuracaklar.inş. sorunsuz çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: difozi06

bu gün aldım 1899 pazartesi kuracaklar.inş. sorunsuz çıkar

Hocam hayırlısı olsun, nerden aldınız ?
  • sağolasın mediamarkt
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.