Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konu akıllı kumanda gibi o zaman bana sorarsan samsungda 46f6470 den aşağısına bakma. akıllı kumandalı modeli. ama lg 46'' samsung 46'' den en az 200-300 tl pahalı olur.www.tvuzmani.com diye bir site var. orada her modelin ve aksesuarlarının fotoğrafları var. oradan bakabilirsiniz.
  • ismailarslan79 İ kullanıcısına yanıt
    Aslında Akıllı kumanda çok önemli değil ama olursada fena olmaz :) Samsung un 46F6470 modeli hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ? SD kanallarda hangi Tv görüntü kalitesi açısından önde ? fiyat /performans olarak hangisini tercih etmeliyim bugün 46F660 S modeline baktım vatanbilgisayarda 2500 lira idi. Fiyat nasıl acaba ?
  • F6470 kullanıyorum ve sd kanal performansı vasat. Bence sd görüntüde bu seviye tvlerde Lg daha iyi.
  • keko keko K kullanıcısına yanıt
    lg 42la690s i bugün teslim aldım ve yorumda servis 35 tl alıyor deyince kendim yeni kurdum. 100tl maksipuanı düşer, 28 tl kargoyu eklersem bana 1727 tl ye mal oldu. haftsonu 2299 tl idi. internete girdim. güncellemesini yaptım. başka tv kullanmadığım için bana harika geliyor. '' ben daha iyisini alana kadar en iyisi bu'' 3d, ses, resim testleri çok süper. görünüşü harika. 46f6340 ın yanında biblo gibi. kararımı değiştirip onu iade ettiğim için çok memnunum. kocaman ekranda internet harika ama tv kısmını halledemedim. uydudan türksattan birçok kez aratmama rağmen kanal bulamadı. önce 10 tane buldu. içlerinde sadece sky tv gösteriyordu. diğer dokuzunun ekranın üstünde sadece program ve kanal ismi görünüyordu. sonra sky da gitti. şuan kapatıp eski tv yi açtım. tanıdığım bir tv tamircisi aynı zamanda servisiymiş haftasonu gelip bakacak ayarlayacak. ama o gelmeden ben kurcalar bulurum tahmini. akıllı kumanda çok güzel menüler türkçe ama türkiye seçilemiyor. bunu zaten biliyordum. kanal işini de çözdüm mü çok uygun olacak her yönüyle.

• Hayırlı olsun yeni tv'niz. Bundan sonra keyfini çıkartmaya bakın. Önemli bir sorunla karşılaşmadıkça ki inşallah karşılaşmazsınız, çok fazla takılmayın ufak tefek şeylere. Bir de tv'yi kurmuşsunuz artık ama servisi çağırıp garantisini falan onaylatmanız lazım diye biliyorum. Arayıp bir sorun isterseniz sonradan problem olmasın.
  • Arkadaşlar 46F6340 da Web Browser varmıdır acaba,varsa internet özelliği sizce yeterli mi
    hocam forumda kanal nasil eklenir videolu anlatim mevcut ayrica mkvod yuklemeyi unutmayin aksam size videolari yollarim. sorunuz oldugunda sorabilirsiniz hayirli olsun tvniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar 46F6340 da Web Browser varmıdır acaba,varsa internet özelliği sizce yeterli mi

Ben de F6470 var muhtemelen F6340 ile farkı yoktur sadece F6470'in yanında akıllı kumanda veriyorlar. Web browser var ve flash desteği de var. Yani "şunu izle bunu izle" sitelerindeki bildiğiniz dublajlı filmleri izleyebiliyorsunuz ve youtube çalışıyor. Ama internette surf yapayım, bir iki işim vardı halledeyim mail vs. diyorsanız pek performans alamazsınız. Akıllı telefonların 3-4 sene önceki hali gibi düşünün. Tv olduğunu düşünürsek filmi buluyorsunuz açıyorsunuz bu arada beklemeler oluyor tabi ama sonuçta film çalışıyor oturup rahatça sonuna kadar izliyorsunuz olay bu. Aslında işini yapıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar 46F6340 da Web Browser varmıdır acaba,varsa internet özelliği sizce yeterli mi

Ben de F6470 var muhtemelen F6340 ile farkı yoktur sadece F6470'in yanında akıllı kumanda veriyorlar. Web browser var ve flash desteği de var. Yani "şunu izle bunu izle" sitelerindeki bildiğiniz dublajlı filmleri izleyebiliyorsunuz ve youtube çalışıyor. Ama internette surf yapayım, bir iki işim vardı halledeyim mail vs. diyorsanız pek performans alamazsınız. Akıllı telefonların 3-4 sene önceki hali gibi düşünün. Tv olduğunu düşünürsek filmi buluyorsunuz açıyorsunuz bu arada beklemeler oluyor tabi ama sonuçta film çalışıyor oturup rahatça sonuna kadar izliyorsunuz olay bu. Aslında işini yapıyor yani.

Teşekkürler cevap için,genelde tv.den memnun musunuz

• Görüntü kalitesi beklediğimden düşük. Kötü değil ama beni tatmin etmedi açıkçası özellikle sd yayında. Onun dışında akıllı kumandası çok kaliteli mesela hayran kaldım. Media player olsun, uydu alıcısı olsun gayet iyi ve kullanışlı hatta dahili olduğunu düşünürsek çok iyi çalışıyorlar bence. Wifi bağlantısı iyi, samsung link programı ile de bilgisayardaki filmleri falan oynatabiliyor gayet güzel çalışıyor. Browser keza işini gayet iyi yapıyor bence. Yani tek problem görüntü ki başlıca mesele tv'lerde görüntü olduğu için vasat seviyede olmasını beklemiyordum açıkçası. Samsungdan enazından biraz daha kaliteli bir panel beklerdim. Ondan dolayı F6500-F6650 modelleri bütçenize uygunsa onlara bakmakta fayda var. Onların görüntü kalitesinin yeterli seviyede olduğunu okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

Görüntü kalitesi beklediğimden düşük. Kötü değil ama beni tatmin etmedi açıkçası özellikle sd yayında. Onun dışında akıllı kumandası çok kaliteli mesela hayran kaldım. Media player olsun, uydu alıcısı olsun gayet iyi ve kullanışlı hatta dahili olduğunu düşünürsek çok iyi çalışıyorlar bence. Wifi bağlantısı iyi, samsung link programı ile de bilgisayardaki filmleri falan oynatabiliyor gayet güzel çalışıyor. Browser keza işini gayet iyi yapıyor bence. Yani tek problem görüntü ki başlıca mesele tv'lerde görüntü olduğu için vasat seviyede olmasını beklemiyordum açıkçası. Samsungdan enazından biraz daha kaliteli bir panel beklerdim. Ondan dolayı F6500-F6650 modelleri bütçenize uygunsa onlara bakmakta fayda var. Onların görüntü kalitesinin yeterli seviyede olduğunu okudum.

şikayetiniz sd yayından anladığım kadarıyla, hd yayının kalitesinin ve browser ın iyi olması benim için yeterli olacak, tekrar teşekürler

• Hd'de de iyi değil ama sd'de daha çok göze batıyor haliyle. Yani genel olarak görüntü biraz sıkıntılı benim beğenime göre. Ben biraz takıntılıyım onu da söyleyeyim.
  • sn keko ve 3 yuq. öncelikle teşekkür ederim. inşallah daha iyisi herkesin olsun. önce dediğim gibi, biraz kurcaladım en son ülke olarak italya ve uydu olarak da türksat seçip arattım. kanallar geldi. 40 a kadar sıraladım. sonra devam edeceğim. sıralama işlemi biraz uzun sürüyor. yada kısa yolunu ben bilmiyorum neyse. firmayı aradım kurulum ücreti 35tl, kendiniz kurup garanti ve faturayı saklayın garanti sorun olmaz dediler. hafta sonu ölü piksel testi yapmayı düşünüyorum. tv den int.e bağlanıyorum testi aratıyorum ama test program olduğu için tv kabul etmiyor. iş yerinden bağlantı kablosu getirip tv yi bilgisayara bağlayıp yapacağım. daha kısa yol bilen varsa söylerse müteşekkir olurum. sn. 3yuq mailiniz geldi ama geç ve yorgun geldiğimden ilgilenemedim. onu da h.sonuna bıraktım. herşey için hepinize teşekkür ederim. son olarak uydu, ülke(tr hariç), frekans seçimi konusunda bilginiz var mı? farklı bir bilgi verirseniz değerlendireyim.

• Rica ederiz geri dönüşünüzden dolayı biz teşekkür ederiz. Test için full siyah full beyaz falan resimler var forumda da vardı bulabilirseniz veya google resim olarak arattırın çıkar. Tv'den de açabilirsiniz yada usb flash belleğe kaydedip o şekilde yapabilirsiniz testleri.
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam. hafta sonumun neredeyse tamamı tv yi ayarlamakla geçti. fab. ayarlarına getirmez olaydım. servis kapalı, tv tamircisi de telefonunu kapatmış. kanal yüklemeyi tekrar bulana kadar canım çıktı. en az 10 kere tv yi resetledim. videodan biraz farklı ayarlarla neyse hallettim şükür. kanal sıralama için video çok iyi oldu teşekkür ederim.

bendeki flaş pek iyi değildi. ölü pixel taraması için bu akşam işten yeni 8gb flashdisk getirdim. bilgi işlemdeki arkadaş o flaşa farklı renklerde resimler attı. flaşı takınca resimlere ulaşamadım. aynı usb yuvasına kablosuz klavye soketini taktım. çalıştı. yuva sağlam. arkadaşı aradım. o da birkaç resimle dene dedi. pc den birkaç resim ekleyip usb yi tekrar denedim. resimleri açtı.
    bahsettiğiniz 172727.rar dosyasının takılı olduğu usb pc ye takınca önce sarı renkli Drive1 diye bir klasör çıkıyor. ona basınca da mavi renkli Üst Klasör diye bir dosya çıkıyor ama daha ileriye gitmiyor. ne kadar seçersen seç önce sarı sonra mavi sonra sarı sonra mavi... klasörler çıkıyor ve programı yüklemiyor. ekranın fotosunu çektim. ekleyebilirsem aşağıya koyacağım.

tv den alacağımı bahsettiğiniz koda ayarların içinden ulaşabiliyorum. program sadece koda ulaşmak içinse kodu bulurum. ama galiba sadece koda ulaşmak yetmez. programın yüklenmesi de gerek değil mi?

foto yükleyemiyorum. aynen dediğim gibi oluyor. yardım lütfen...

pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok pardon... düzeltmeler aşağıdadır.

bahsettiğiniz 172727.rar dosyasının takılı olduğu usb tvye takınca önce sarı renkli adı Drive1 olan bir klasör çıkıyor. ona basınca da üzerinde üste doğru ok olan mavi renkli adı Üst Klasör olan bir klasör çıkıyor ama daha ileriye gitmiyor. ne kadar seçersen seç önce sarı sonra mavi sonra sarı sonra mavi... klasörler çıkıyor ve programı yüklemiyor. ekranın fotosunu çektim. ekleyebilirsem aşağıya koyacağım.
  • Arkadaşlar bende 6340 var bilgisayarı dvi den bağlıyorum ses iletmiyor. Sesi de tvye veremedim var mı bir çaresi yardım edin...
  • 1) Zaten dvi ses iletmez o yüzden ses alamamanız normal.

2) Bilgisayarınızın ses çıkışının 3.5 mm tek stereo çıkış olduğunu varsayıyorum ( bu arada bilgisayar mı laptop mu yani herhangi bir OPTİK ÇIKIŞA sahip bir ses kartı olmadığını varsayıyorum )

bilgisayarınızdan çıkan bu 3.5mm lik tek jackı aşağıda sarı yuvarlak içine aldığım ikili audio L & R yere bağlamanız gerekmektedir. Bunun için kablolar teknosa bimeks ve diğer elektronikçilerde mevcuttur. Uzunluklarına göre fiyatı değişir ama maks 20 tl diye biliyorum.

Bu bağlama çeşidi ile sadece stereo yani 2 kanal ses alabilirsiniz herhangi bir film de 5+1 kanal ses almak isterseniz o zaman ya hdmi ya da sesi optik çıkış kanalı ile tv ye yollamanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 14 Kasım 2013; 10:09:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

1) Zaten dvi ses iletmez o yüzden ses alamamanız normal.

2) Bilgisayarınızın ses çıkışının 3.5 mm tek stereo çıkış olduğunu varsayıyorum ( bu arada bilgisayar mı laptop mu yani herhangi bir OPTİK ÇIKIŞA sahip bir ses kartı olmadığını varsayıyorum )

bilgisayarınızdan çıkan bu 3.5mm lik tek jackı aşağıda sarı yuvarlak içine aldığım ikili audio L & R yere bağlamanız gerekmektedir. Bunun için kablolar teknosa bimeks ve diğer elektronikçilerde mevcuttur. Uzunluklarına göre fiyatı değişir ama maks 20 tl diye biliyorum.

Bu bağlama çeşidi ile sadece stereo yani 2 kanal ses alabilirsiniz herhangi bir film de 5+1 kanal ses almak isterseniz o zaman ya hdmi ya da sesi optik çıkış kanalı ile tv ye yollamanız gerekmektedir.

Cevap için teşekkür ederim.
    Bilgisayarım taşınabilir 3.5 mm kulaklık çıkışı var diğer uç ikili olacak anladım ama bir sorum daha olacak kablonun özel bir adı var mı? Yoksa herhangi biri olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.