Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ms ekranin goruntuyu isleyip tvye aktarma suresi diye biliyorum hocam. bir cok pc monitoru 5ms yani gozunuzle ayirt edemezsiniz ancak ps falan oynarken input lag denen bir gecikme var buna neden olur. bu dedigim modellerde input lag sorunu yoktur youtube dan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    pek oyuna merakım yok. ama tvyi internette ne kadar kullanırım bilmem. dediğim gibi oda olsun bu da olsun deyip bisürü para vericem. ama özellikleri kullanmasam belki daha da üzülecem.
  • soldaki LG
    Bu arada videodaki samsung'un fiyatı 5199 ₺ Lg'nin fiyatı 5550 ₺ birbirlerine yakın ve üst düzey tvler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 29 Ekim 2013; 1:15:11 >
  • Çok saçma bir video olmuş. 3d görüntü kalitesiyle hiç alakası yok. Tamamen kameradan kaynaklanan bir durum. Kendi gözünüzle görseniz aynı LG'deki gibi çift görüntü görürsünüz. Aktif teknolojisinde bir sol göze bir sağ göze olan kareyi gösterdiği için kameranın kayıt kalitesinden kaynaklı bir eksiklikten dolayı çok alakasız bir görüntü çıkmış ortaya. Normalde o görüntüyü ancak ağır çekimde izlerseniz görebilirsiniz.
  • 860v iyi geldi gözüme kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaş varsa duymak isterim birşeyler tv ile ilgili.
  • keko keko K kullanıcısına yanıt
    zaten amac 3d gormek degil 3d videoyu nasil oynatiyor onu gormek samsungun durum icler acisi 5000 lira ver 3D kalitesine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

zaten amac 3d gormek degil 3d videoyu nasil oynatiyor onu gormek samsungun durum icler acisi 5000 lira ver 3D kalitesine bak

3d videoyu nasıl oynatıyor gidin gözlerinizle görün. Ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Benim amacım kimseyi savunmak değil ama bu şekilde yanıltıcı içerikle insanların kafasını karıştırmanıza razı olamam. Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.
    bu video hic de yaniltici degil bence siz at gozlugunu cikarin oyle bakin etrafiniza. Ben de lm660s kuzenimde es8000 var birisi aktif birisi pasif gozluk diger kuzenimde phlips 6877 var. Lm660s deki derinlik hosuna gittigi icin 3D tv almisti. Samsung daha kaliteli diye 6340 aldi ancak sonuc fiyasko 3d goruntu ayni videodaki gibi hemen kliksaya 7 gun dolmadan geri iade ettik paraya acimadi es8000 aldi. o zman 3.200 liraya. suan bizim 1800luk lm660s ile 3d arasind hicbir fark yok izleme keyfi acisindan hatta es8000 aktif gozluk oldugndan bas donmesi yapiyor 20 30 dakika sonra. Ustune es8000 de isik sizmasi hat safhada tekrar iade islemleriyle ugrasmamak icin iade etmedik. Siz gidin bi magzada inceleyin bence bu kadar marka yalakasi olmayin

• Seni terbiyesizliğinle başbaşa bırakıyorum. İnsanlara da gidip kendi gözleriyle görmelerini tavsiye ediyorum.
    ben de seni cahillignle bas basa birakiyorum hocam. Kendi kullandiginiz markayi millete onermek aldirmak yerine objektif olun az. Ben kendim Lg kullanmama ragmen arkadasa Samsung F7000 onerdim fiyati cok geldi. Philps in gorntu kalitesinin daha iyi oldugunu da belirttm. Objektif olamiyorsaniz millete tavsiyede bulunmayin

• Arkadaşım hakaret ve karalama olmazsa fikir alışverişi yaparız tabiki sonuçta bu platform onun için var. Ben de kimseye illaki samsung alın başkası alınmaz demiyorum ve hiç bir markayı da karalamıyorum. Tamamen kendi bildiklerimi, gördüklerimi, tercihlerimi paylaşıyorum. Çoğu zaman gidin kendi gözünüzle görün hangisi hoşunuza giderse onu alın diyorum. Ayrıyeten monitörüm LG'dir pasif 3d ondan da gayet memnunum. Siz de samsungu gözünüzle görmüşsünüz. O videodaki gibi bir görüntü var mı Allah için?
    7 ve 8 serilerinde gormedim ancak 6... serilerinde var malesef(kuzenimn 6340 rezaletti gercekten). samsung aliniyorsa en az f7000 alinmali yoksa lg ya da philps dusuk fiyatina gore daha iyi performans sunuyor.

• Ben de 55F6470 var kesinlikle öyle bir görüntü yok çünkü saniyede 50/60 kare dahi olsa görüntüyü çift görürsünüz aktifte de aynı pasifteki gibi. Eğer öyle bir görüntü varsa o panel arızalıdır büyük ihtimalle ve gözlükle de izleyemezseniz 3d'yi. Philips ve LG konusunda bir diyeceğim yok bir nevi size katılıyorum ama gene de tercih meselesi olduğunu da belirtmek isterim.
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi? lütfen kırıcı olmayalım. ayrıca aşağıdaki likin güvenilirliği hakkında ne dersiniz? normalde en ucuz elektroworlde 1999tl ama burada daha ucuz hem de extra maxipuanlı...

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la690s-fullhd-3d-smart-ultra-ince-led-tv-96803738?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0

• Paralel ithalat olabilir yani garantisi Lg Türkiye olmayabilir konu hakkında bilgi göremedim.
  • paralel ithalat ne demek? garanti 18-24 ay yazıyor o zaman kim veriyor ki bu garantiyi?
  • Paralel ithalat Lg Türkiye'den bağımsız bir ithalatçı firmanın kendisi ithal edip satmasıdır. Lg Türkiye garantisi olması için yetkili yani Lg Türkiye ile anlaşmalı ithalatçılardan alınması gerekir. Bu da ürünün garanti bilgisinde belirtilir genelde. Eğer belirtilmiyorsa büyük ihtimalle paralel ithalattır. Yada satıcıya sorup bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailarslan79

amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi? lütfen kırıcı olmayalım. ayrıca aşağıdaki likin güvenilirliği hakkında ne dersiniz? normalde en ucuz elektroworlde 1999tl ama burada daha ucuz hem de extra maxipuanlı...

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la690s-fullhd-3d-smart-ultra-ince-led-tv-96803738?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0

ilgili ürün için satıcıya ''merhaba. normalde kampanyalı 2000 tl civarı olan ürün sizde nasıl oluyor da 1800tl? garantiyi kim veriyor? siz mi lg türkiye mi? ürünü siz kendiniz mi ithal ediyorsunuz? ürünü kurup çalıştırdıktan sonra ürün problemli çıkarsa iade edebilir miyiz? iade de hangi şatlar geçerli?'' mesajını attım. 444 6543 lg hattını da aradım. çıkan bayan kendi garantilerinde olmazsa servis ve tamir desteği vermeyeceklerini söyledi. işin garip tarafı satıcıya yapılan yorumların %99u iyi. ama yine insan çelişkide kalıyor.

• ismailarslan79 İ kullanıcısına yanıt
    yorumlardan biri ''hızlı teslimat ,kargo 21TL, kurulum 35tl, distribitör garantisi altında Türkiye LG ürünü tanımıyor.inşallah garantilik bir durum olmaz ürün çok iyi.'' sizce burdan alınırmı?

http://www.electroworld.com.tr/p/lg-42la690-3d-smart-led-tv/?ref=akakce&v=1.84.6 elektroworld bile aynı şartlarda satıyor... ama 2000tl
  • Hiç tavsiye etmem. Bir aksilik çıkarsa muhatap bulamayabilirsiniz. Hoş ülkemizde yetkili servislerde iyi durumda değil ama paralel ithalata göre öp de başına koy.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.