Şimdi Ara

SAMSUNG 46F6340 Fiyat/performans değerlendirmesi? -2000tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
26.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısınız 200tl indirim için 2000tl lik tvden olmayalım
  • 6340 ın panel hızı 50hz ve bütün tvlerde şu anda öyle olmak zorunda çünkü Türkiyedeki yayın hızı bu istersen 3500 hz al panel hızı hep aynı.
    6340 ın görüntü hızı 200 hz, sanırım bu pc den falan film izlerken ve oyunlar oynarken işe yarıyor.
    Ayrıca belirtmeliyim ki sakın kutuyu siz açmayın mutlaka servis gelip açacak yoksa herhangi bir sorun da sorumlu siz olursunuz.. Bilginize...
    1 haftadır kullanıyorum görüntü gayet iyi sd yayınlar bile. Ve izleme mesafem yaklaşık 3.5 m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

zaten amac 3d gormek degil 3d videoyu nasil oynatiyor onu gormek samsungun durum icler acisi 5000 lira ver 3D kalitesine bak

3d videoyu nasıl oynatıyor gidin gözlerinizle görün. Ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Benim amacım kimseyi savunmak değil ama bu şekilde yanıltıcı içerikle insanların kafasını karıştırmanıza razı olamam. Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

peki arkadaşım samsung 3d sıne bu kadar guvenıyortda bu sene 3d demoyu neden tamemn bıtırdu hangı magazada 3d demo yapılıyor bildiğin yasaklandı samsungta 3d demo

• feryad80 F kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar benim anlamadığım bu 3d ye neden herkesin bu kadar taktığı. Allah aşkına gerçekten 3d için çekilmiş kaç tane film ya da vs. varda bu kadar tartışılmaya değiyor. Yani siz sinema da dahi izlediğiniz 3d leeden keyif alıyor musunuz? da tvlerden de bunu bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Ya arkadaşlar benim anlamadığım bu 3d ye neden herkesin bu kadar taktığı. Allah aşkına gerçekten 3d için çekilmiş kaç tane film ya da vs. varda bu kadar tartışılmaya değiyor. Yani siz sinema da dahi izlediğiniz 3d leeden keyif alıyor musunuz? da tvlerden de bunu bekliyorsunuz?

Şuana kadar annem babam arkadaşlarımla beraber 15 den fazla 1080p HalfSBS 3D Film belgesel vs izledik. Herkes hayran kalıyor resmen gerçekten süper bir teknoloji. Arkadaşlarım akrabalarım uğradığında bize 3D film yok mu diye soruyorlar ileriki zamanlara söz alıyorlar. Sinemada izlenen 3D hikaye perdenin aydınlatması yetersiz olduğundan yeteri kadar tatmin etmiyor. Tv'deki kadar keyif vermiyor bir de 3D kullanmayacaksak neden 3D tv alalım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 30 Ekim 2013; 21:19:24 >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Hocam şunlardan bir kaç isim ver de bende bakayım yoksa 3d, bizde yeni film çıkana kadar bir işe yaramayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryad80

quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

quote:

zaten amac 3d gormek degil 3d videoyu nasil oynatiyor onu gormek samsungun durum icler acisi 5000 lira ver 3D kalitesine bak

3d videoyu nasıl oynatıyor gidin gözlerinizle görün. Ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz anlamadım. Benim amacım kimseyi savunmak değil ama bu şekilde yanıltıcı içerikle insanların kafasını karıştırmanıza razı olamam. Daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

peki arkadaşım samsung 3d sıne bu kadar guvenıyortda bu sene 3d demoyu neden tamemn bıtırdu hangı magazada 3d demo yapılıyor bildiğin yasaklandı samsungta 3d demo

Ben samsungun müdürü müyüm? Sadece yanılltıcı bir içeriği düzeltmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatik_1903

Hocam şunlardan bir kaç isim ver de bende bakayım yoksa 3d, bizde yeni film çıkana kadar bir işe yaramayacak...

pm attım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 30 Ekim 2013; 22:19:07 >
  • bunda bellek hatası var mı acaba? es serilerinde net üstünden dizi falan seyrederken bellek hatası veriyordu tv ler..
  • valla kararımı verdim. cumartesi 46f6340 ı iade edip. 42la690s alacam. hanımın beğendiği kadar var. ikisini de dün vatanda yanyana gördüm. gerçekten lg samsungun yanında aksesuar gibi. birde konya sokakta (ankaralılar bilir ankaranın elektronikçiler sokağıdır) bir iki elektronikçiye sordum. marka soruma cevap lg oldu. hz soruma cevap ''tvde kalite demek hz demek'' dedi. ayrıca bahsettiğim firmayla da görüştüm. oradan alıcam tvyi. inşallah çok uyguna gelecek bana. hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailarslan79

valla kararımı verdim. cumartesi 46f6340 ı iade edip. 42la690s alacam. hanımın beğendiği kadar var. ikisini de dün vatanda yanyana gördüm. gerçekten lg samsungun yanında aksesuar gibi. birde konya sokakta (ankaralılar bilir ankaranın elektronikçiler sokağıdır) bir iki elektronikçiye sordum. marka soruma cevap lg oldu. hz soruma cevap ''tvde kalite demek hz demek'' dedi. ayrıca bahsettiğim firmayla da görüştüm. oradan alıcam tvyi. inşallah çok uyguna gelecek bana. hadi hayırlısı...

gerçekten lg samsungun yanında aksesuar gibi. derken

birde kaça gelecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana maliyeti:1799 tl + 100tl maksipuan-kargo ücreti olacak...
  • pardon hesap yanlış oldu: 1799tl-100tl maksipuan+kargo ücreti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

valla kararımı verdim. cumartesi 46f6340 ı iade edip. 42la690s alacam. hanımın beğendiği kadar var. ikisini de dün vatanda yanyana gördüm. gerçekten lg samsungun yanında aksesuar gibi. birde konya sokakta (ankaralılar bilir ankaranın elektronikçiler sokağıdır) bir iki elektronikçiye sordum. marka soruma cevap lg oldu. hz soruma cevap ''tvde kalite demek hz demek'' dedi. ayrıca bahsettiğim firmayla da görüştüm. oradan alıcam tvyi. inşallah çok uyguna gelecek bana. hadi hayırlısı...

birde kaça gelecek?

ikisini yanyana gördüm. 6340 için konuşuyorum. 690s in yanında çok kaba duruyor. 690s de neredeyse çerçeve yok gibi. 6340 da ise zaten kalın olan çerçevenin dışına bir de şeffaf yarım daire şeklinde şerit dolanmışlar ve daha da kaba göstermiş. dediğim gibi ayağını beğenmeyerek almıştım. zaten büyüklüğüne aldanarak almıştım ve şu soruyu soruyordum kendime '' samsung 46'' 200hz 2000tl / lg42'' 400hz 2000tl acaba hangisi?'' diye. samsungu kötülemek istemiyorum. daha fazla rakamlara çok iyi tvleri var ama bende o para yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

birde kaça gelecek?

ikisini yanyana gördüm. 6340 için konuşuyorum. 690s in yanında çok kaba duruyor. 690s de neredeyse çerçeve yok gibi. 6340 da ise zaten kalın olan çerçevenin dışına bir de şeffaf yarım daire şeklinde şerit dolanmışlar ve daha da kaba göstermiş. dediğim gibi ayağını beğenmeyerek almıştım. zaten büyüklüğüne aldanarak almıştım ve şu soruyu soruyordum kendime '' samsung 46'' 200hz 2000tl / lg42'' 400hz 2000tl acaba hangisi?'' diye. samsungu kötülemek istemiyorum. daha fazla rakamlara çok iyi tvleri var ama bende o para yok...

Hakikaten güzel tv parasıda fena değil hani ama daha öncede belirttiğim gibi panel hızı bütün tvlerde 50 hz. Dikkat edin GÖRÜNTÜ hızı 400 hz diyor.
    Panel ve görüntü hızı arasında fark var sanırım...

• bugün tv yi iade ettim. sağ olsunlar çok sorun çıkamadılar. önce çek tavsiye ettiler ama kabul etmedim. satış şefi arkadaşa kadar gelip ilgilendiler ve yeni ürün almam durumunda yine yardımcı olabileceklerini söylediler. ben de haftasonu kampanyası ile uygun fiyat verirlerse 690s almak istediğimi, şu an pahalı olacağını söyledim. başka yerde bizden ucuz olursa yine o fiyata veririz. gerekirse fiyat kırarız dedi. ne yalan söyleyeyim ilgi iyiydi. neyse gözümün önündeki koca kutu yok oldu ya çok şükür. şimdi 690s alanlardan yorum bekliyorum. lg tr garantisini geçtim. türkçe kullanma kılavuzu ve menü var mı diye. ayrıca uygulama indirilebiliyor mu diye? kafayı taktım 690s alıp kurtlacağım. aslında bekledik bekledik yıl başında alsak 2013 modeller daha da düşer o zaman bu fiyata 47'' alabilir miyiz acaba?
  • ismailarslan79 İ kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun kurtulmussunuz. ben de gecen sene yilbasi kampanyasndan yararlanip 200 lira ucuza almistim yilbasina dogru gercekten cok kampanya oluyor. Acileyetiniz.yoksa beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 46'' led tv almak istiyorum açıkcası 3D ye pek önem vermiyorum bu yüzden Samsung 46F6270 modelini düşündüm ancak daha sonra LG nin 46'' 660 modelini önerdiler kumandası internette dolaşması çok zevkli geldi sizce hangi modeli tercih etmeliyim 46F6340 da bu kıyaslamaya dahil
  • bmurat07 kullanıcısına yanıt
    samsung aliyorsan en az F7000 LG aliyorsan en az LA640S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam hayirli olsun kurtulmussunuz. ben de gecen sene yilbasi kampanyasndan yararlanip 200 lira ucuza almistim yilbasina dogru gercekten cok kampanya oluyor. Acileyetiniz.yoksa beklemekte fayda var.

teşekkür ederim. çok şükür verdik kurtulduk. aslında beklemek işime gelir ama kampanya çok cazip. daha önce de bahsettiğim ve aşağıda linkini yazdığım ürünü yine oradan alırım galiba. inşallah sorunsuz ve çok uygun olur... evde ha bozuldu ha bozulacak bir 37 ekran var. yazın aramam ama kışın tv aranıyor . siteden alışveriş yapan çok kişiye memnuniyetlerini ve türkçe menü-uygulama-yükleme durumlarını sordum. cevaplar gelmeye başladı. zaten yarın ankarada olacağım. hayırlısı...

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42la690s-fullhd-3d-smart-ultra-ince-led-tv-96803738

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.