Şimdi Ara

samsung 46f7000 3200tl ye alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosada samsunglarda indirim var fiyat 3700tl 500 tl de indirim çeki var ne dersiniz bu fiyat uygunmu sizce

• Yeni model, smart, goruntu kalitesi, 3d, herseyiyle basarili bir tv. Suan tv alcak olsam teknosadan alir lg la 860v, samsung f 7000 veya philips 6198 den birini secerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu televizyon birkaç aya kadar 3200 lere düşer sanırım.çeki eğer kullanabiliyorsan mantıklı bir ürünle o zaman boşuna fiyatın düşmesini beklemeye değmez.
  • elimde kutusu dahi açılmamış samsung 55es7000 var.distribitör garantilidir.nakitte 3500 e bırakabilirim.düşünürseniz tabiki.
  • yorumlar için teşekkürler; bende philips 47pfl6198 le samsung 46f700 arasında kaldım, karar veremedim hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazoors

yorumlar için teşekkürler; bende philips 47pfl6198 le samsung 46f700 arasında kaldım, karar veremedim hala..

Smart tv vs fazla kullanmayacaksanız 6198 alın. Arada şuan 600 TL fark var. Aldıktan sonra üç beş fotoğraf inceleme vb yaparsanız karar veremeyenler açısından bir fikir olur
  • Vatan bilgisayarda 55es7000 3449 tl hem de taksitli. Birçok mağazada stok görünüyor. Ben bunu alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

Vatan bilgisayarda 55es7000 3449 tl hem de taksitli. Birçok mağazada stok görünüyor. Ben bunu alırdım.

malesef stok görünen mağazalardaki ürünler teşhir.hatta 55es8000 e bakarsanız onun fiyatı daha uygun.ama o da malesef teşhir ürünleri.
  • alınmaz
    1 - ses kalitesi yurt dışı sitelerde çok kötü olduğundan bahsetmişler
    2 - led tv değil

2200 - 2300 tl ye alınır ama 3200 kesinlikle verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Haziran 2013; 21:39:55 >
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    samsungun bu trend hangi televiztonu o fiyata düştü acaba sizi lg reyonumuza alalım biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 16 Haziran 2013; 21:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

samsungun bu trend hangi televiztonu o fiyata düştü acaba sizi lg reyonumuza alalım biz

yeni çıktığı için fiyatı yüksek bende düşünüyordum panel LED değil eski tip, ses kalitesi F8000 serisinin yanından geçmiyormuş

farkı anlaman için

LED dizüstü ile florasan dizüstüne bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Haziran 2013; 22:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

yeni çıktığı için fiyatı yüksek bende düşünüyordum panel LED değil eski tip, ses kalitesi F8000 serisinin yanından geçmiyormuş

farkı anlaman için

valla ben mış muşlar ile değil gözümün gördüğüne inanırım.
    magzadan 100 e yakın tv var hepsi sıralı ama gerek sd gerek hd gerekse diğer açılardan bu televizyon hepsine fark attı.abisi f8000 daha iyi haliyle.. birde 960v lg serisi bundan daha iyiydi.

• quote:

quote:

quote:

farkı anlaman için

magzadan 100 e yakın tv var hepsi sıralı ama gerek sd gerek hd gerekse diğer açılardan bu televizyon hepsine fark attı.abisi f8000 daha iyi haliyle.. birde 960v lg serisi bundan daha iyiydi.

mağazadaki görüntüye bakarsan sana geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

farkı anlaman için

mağazadaki görüntüye bakarsan sana geçmiş olsun

bana degil bu televizyonun 2300 lere düşecegine inananlara geçmiş olsun asıl..

• quote:

alınmaz
    2 - led tv değil

Hocam f7000 led değil mi? Halbuki ürün açıklamasında led diyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

alınmaz
    2 - led tv değil

Varmı kaynak falan neye dayanarak söylüyorsun bunu? samsungun kendi müşteri hizmetlerini aradım güldü adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.