Şimdi Ara

samsung 46F71B'yi pahalıya mı aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün artık canıma tak etti sony tv beklemekten, teknosada bu tv'yi görünce aldım ama sonra internetten 7000YTL gibi fiyatlar görünce moralim bozuldu biraz. 8100liraya aldım ben peşin. ne dersiniz fiyata ve TV'ye?

sony 46w2000 bekliyodum ben istanbul bilişimden ama gelmedi tabi 1 aydır. bugün de hala akibeti belli diil dediler, ben de başımın çaresine baktım.
    46F71B 'nin görünürde 46W2000'den eksiği karasal yayın kabul etmiyor oluşu.

• boşver ya canın saolsun kafana takma 7000 veren 8000 de verir boşver...
  • ordan yaklaşırsak gidip 52X2000 alırdım :)
    ama öyle olmuyo, koyuyo insana fazla verince.
    gerçi fiyat gördüğüm sitelerden biri daha önce adını bile duymadığım bi online alışveriş sitesi, biri de istanbul bilişim. istanbul bilişimin elinde zaten tv falan yok, sadece internet sitesinden fiyat kırıyo :)
    diğer siteden de güvenip almazdım zaten.
  • Aynı ürün bugün İstanbul Bilişim'de 6.312 peşin fiyatla görünüyor. Peki bu Firmadan neden almadınız? Eğer gerçekten ellerinde tv yoksa, biz de bilelim ve bu Siteye güvenip arkadaşlarımıza önermeyelim.
    Hayırlı olsun.
  • Aslında o paraya Amblight özellikli Philips LCD alabilirdiniz. İade etme şansınız varsa iade edin derim
  • philips ilk baktığım tvlerdendi. tv üzerine 1080p diye koca sticker yapıştırdıkları için az kalsın alıyodum. neyseki sonradan 1080i olduğunu öğrendim de almaktan vazgeçtim.

istanbul bilişimin elinde şu an hiç bi tv yok. 96 tane tv gümrükte bekliyo diyolar. ben 2 haftadır gümrükten çekicekler diye bekliyorum ama çekemiyorlar. demekki bi problemleri var ithalatla ilgili. önec sharp aliim dedim. sharp uzun sürer dediler, sony düşünmezmisiniz dediler. iyi sony olsun dedim. sonra o da gelmedi. bugün aradım samsung aliim o var mı dedim. o da gümrükte dediler. bi de tüm piyasa istanbul bilişime kin kusuyo. istanbul bilişimden şu fiyatı aldım diyorum, millet gülerek "ellerinde tv var mı ki onların" diyo.
  • esoylemez tv ın hayırlı olsun cok mantıklı bır secım yapmıssın ınternettekı fıatları bosver fıat yazıyorlar almaya kalkınca elımızde kalamadı beklemenız lazım dıyorlar samsung su anda garantılı olarak 12taksıtlı fıatı 8999ytl nakıt 8100 bence gayet ıyı fıat

2hafta evvel dogubankta 3 adet vardı fırmanın kendı garantısınde 7000ytl ye verdıler bılgın olsun tekrara edıyorum anadolu elektronık guvencesıyle ve garantısıyle aldıysan bence ıyı fıata almıssın selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aldıgınız fiyat uygun ve Teknosa dan aldıgınız icinde Samsung TV lerin distributoru Anadolu Elektronik garantisindedir. Bence istanbulbilisim den almayarak en iyisini yapmıssınız. Bu kadar para verildikten sonra insan firmanın kendi verdiği garantiyi degil, yetkili satıcısının garantisini ister(tamamiyle sahsi goruslerimdir). Kısaca TV alırken istanbulbilisim in fiyatları kıstas alınmamalı. Fiyat konusunu artık dusunmeyın, TV nin keyfini cıkartın ve izlenimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Size yardımcı olabilecegini düşündüğüm AVforums linkini de göz gezdirin.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=403913&highlight=F71

• çok saol eros33. içimi rahatlattın valla :)
    ya doğubankın hakkaten bazı dükkanları bazı tv modellerini istanbulbilisim fiyatına veriyor ama ben en son dün yine gittim doğubanka ve ordan bi alışveriş yapmama kararımı bir kez daha yineledim :)
    bir arıza halinde düşeceğim durumu düşünemiyorum. satarken bile tavırları beni rahatsız ediyo, bide sattıktan sonrasını düşünemiyorum. ki bunun yanında benim seneler önce bir amfi alıp da sorun yaşamışlığım da var. o zaman daha çocuktum da fazla bi tepki gösterememiştim. adam bana sattığı amfinin kumandasını bulamayıp "öyle kullan artık napalım" demişti ve beni yollamıştı.
  • teşekkür ederim dublanc. tv yarın akşam geliyo. en kısa zamanda görüşlerimi yazıcam. netten 1080p film indirip ps3'te oynatmak istiyorum ama daha tam nası yapıcaz çözemedim. çekilen videoları önce ps3'ün oynatacağı bi formata çevirmek gerekiyor. onun için bi program buldum ama çoğu büyük dosyayı fail ediyo çevirirken. bide ps3 4gb üstü dosyaları tanımıyo malesef. 1080p'yi kullanıcak bişeyler bulmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esoylemez

teşekkür ederim dublanc. tv yarın akşam geliyo. en kısa zamanda görüşlerimi yazıcam. netten 1080p film indirip ps3'te oynatmak istiyorum ama daha tam nası yapıcaz çözemedim. çekilen videoları önce ps3'ün oynatacağı bi formata çevirmek gerekiyor. onun için bi program buldum ama çoğu büyük dosyayı fail ediyo çevirirken. bide ps3 4gb üstü dosyaları tanımıyo malesef. 1080p'yi kullanıcak bişeyler bulmak lazım.

PC bağlantısı ile seyredebilirsiniz hem kocaman monitörünüz olur
  • yaw benim ne laptop, ne pc, ne de mac 1080p görüntüyü takılmadan oynatamıyor ki.
    artık nası bi işlemci lazımsa..
    bugün teşhirde tv'yi incelerken üzerinde usb port'u gördüm. bu port'tan fotoğraf gösterimi yapmak için falan yararlanabiliriz heralde bir tek dimi?
    yoksa heralde harddisk bağlayıp da hd movie oynatma imkanı falan yoktur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

TV niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aldıgınız fiyat uygun ve Teknosa dan aldıgınız icinde Samsung TV lerin distributoru Anadolu Elektronik garantisindedir. Bence istanbulbilisim den almayarak en iyisini yapmıssınız. Bu kadar para verildikten sonra insan firmanın kendi verdiği garantiyi degil, yetkili satıcısının garantisini ister(tamamiyle sahsi goruslerimdir). Kısaca TV alırken istanbulbilisim in fiyatları kıstas alınmamalı. Fiyat konusunu artık dusunmeyın, TV nin keyfini cıkartın ve izlenimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

+1,,,

hayırlısı olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: strangerinthenight

+1,,,

hayırlısı olsun ...

teşekkür ederimmm
  • öncelikle paneliniz hayırlısı olsun,bencede fiyat pahalı değil... özellikle ist.bilişim ve doğubanktan almamakla en iyisini yapmışsınız.. yetkili firma garantisiyle almak en mantıklısı,bend eyaklaşık 1 ay önce 40 samsung aldım ve 10 gün içinde arıza yaptı ve aynen iade ettim yenisini aldım... ist bilişim veya doğubanktan alsaydım heralde hala uğraşıyor olurdum,bende dublanc arkadaşıma katılıyorum ve bu kadar para verdiğimiz panellerin garantili olması gerektiğini düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH17

öncelikle paneliniz hayırlısı olsun,bencede fiyat pahalı değil... özellikle ist.bilişim ve doğubanktan almamakla en iyisini yapmışsınız.. yetkili firma garantisiyle almak en mantıklısı,bend eyaklaşık 1 ay önce 40 samsung aldım ve 10 gün içinde arıza yaptı ve aynen iade ettim yenisini aldım... ist bilişim veya doğubanktan alsaydım heralde hala uğraşıyor olurdum,bende dublanc arkadaşıma katılıyorum ve bu kadar para verdiğimiz panellerin garantili olması gerektiğini düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH17

öncelikle paneliniz hayırlısı olsun,bencede fiyat pahalı değil... özellikle ist.bilişim ve doğubanktan almamakla en iyisini yapmışsınız.. yetkili firma garantisiyle almak en mantıklısı,bend eyaklaşık 1 ay önce 40 samsung aldım ve 10 gün içinde arıza yaptı ve aynen iade ettim yenisini aldım... ist bilişim veya doğubanktan alsaydım heralde hala uğraşıyor olurdum,bende dublanc arkadaşıma katılıyorum ve bu kadar para verdiğimiz panellerin garantili olması gerektiğini düşünüyorum...

teşekkürler.

ya zaten doğubank ve istanbul bilişim verdikleri sınırsız garanti şartlarından ballandıra ballandıra bahsediyolar ama durum şu ki TV'yi satın almak istediğinde bile haftalarca yada aylarca oyalıyolar çünkü cihazları ithal edemiyorlar. Satış yapacakken bile cihazı temin edemiyorlar, bi de arıza halinde ücretsiz değişim yapılması halinde ne yaparlar ne ederler de bedava sıfır cihaz verirler tahmin bile edemiyorum.

• oncelikle hayirli olsun. 46F71B yi bende almayi planliyorum,suan icin hala arastirma asamasindayim, biraz pahaliya almissiniz galiba ben profilo dan pesin fiyati 7300ytl fiyat verdiler. tv yi biraz bahsedermisiniz? yani yorumlariniz nedir memnunmusunuz? eksik gordugunuz bi yani varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maymuncuk -- 28 Şubat 2007; 10:21:58 >
  • profiloda neresi satıyorki samsung tv'yi?

orda bildiğim kadarıyla teknosa ve toshiba shop var bitek.

tv bugün teslim edilecek. henüz gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esoylemez

yaw benim ne laptop, ne pc, ne de mac 1080p görüntüyü takılmadan oynatamıyor ki.
    artık nası bi işlemci lazımsa..
    bugün teşhirde tv'yi incelerken üzerinde usb port'u gördüm. bu port'tan fotoğraf gösterimi yapmak için falan yararlanabiliriz heralde bir tek dimi?
    yoksa heralde harddisk bağlayıp da hd movie oynatma imkanı falan yoktur?

PC nizin özelliklerini bilmiyorum ama zaman içerisinde belki ufak tefek takviyelerle 1080p hd clipleri oynatabilir duruma getirebilirsiniz. Özellikle yeni nesil ekran kartları, hd medyaların oynatımında işlem yükünün büyük çoğunluğunu kendi üstlerine alıcak şekilde donanım ve yazılım desteği veriyorlar. USb porta baglanabilen cihazlar, kullanıcı kılavuzunda ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir diye düşünüyorum. TV hayırlısı ile kurulsun da, ondan sonrası kolay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.