Şimdi Ara

Samsung 48h6470 servis kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 48h6470 led tv aldım. Bu ürünün garantisi olması için galiba yetkili servisin kurulum yapması gerekiyormuş. Ben tv sehpası üstüne değilde hareketli bir askı aparatına koymayı düşünüyorum. Öncelikle işimi görecek ve de kaliteli,güvenilir uygun fiyatlı bir öneriniz varmı? Bu askı aparatına kurulumu servis yapıyor mu yoksa biz mi yapmalıyız biz yaparsak garanti zarar görür mü acaba?

• bilgisi olan yok mu
  • almış olduğunuz aparat vesa standardında ise servis kurulum yapıyor vesa standardında değilse servis sizi uyarıyor siz illaki bu aparat derseniz servis sizin bu aparatı istediğinizi kaşeleyerek size imzalatıyor . Almış olduğunuz aparatın kalitesine bakın ucuz hareketli aparat almayın 48 inç için döküm aparat tavsiye ederim arka tarafı yani duvara gelecek tarafı geniş olmalıki dubeller salma yapmasın.
  • model öneriniz var mı peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argentina -- 6 Aralık 2014; 11:12:50 >
  • Kastettiğin sağa sola dönmesi ise kendi sehbası üzerinde cihaz sağa sola dönebiliyor, tavsiye ederim müthiş cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.