Şimdi Ara

samsung 48H6870 vs sony KDL 50W805B arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta bir tv almayı düşünüyorum, samsung UE-48H6870 veya sony KDL 50W805B modelinden birini alacağım.

her ikisinin de kısaca özellikleri:

samsung: 48' 600Hz (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D CURVED LED TV
    sony: 50" WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D EDGE LED TV

samsung'un modeli daha yeni bir model sony'e göre ancak; yurtdışındaki rating'lere baktığımda sony'nin bu modelinde oldukça iyi yorumlar var.

türkiye'yi düşünürsek sony'nin bir altyazı sorunu olduğunu okudum ancak çözülemeyecek bir sorun değil gibi duruyor. üstelik ps3 performansı da olumlu diyorlar.

fiyat olarak ikisi de birbirine yakın, samsung'un HyperReal Engine teknolojisi de aklımı çeliyor. sonuç olarak bu iki model arasında kaldım, eğer iki tv'den birini kullanan ve öncelik sırasına göre:

1. bilgisayar'ı hdmi ile tv'ye bağlayarak veya usb'den film izlemek için (iki yöntem arasında görüntü kalitesi farkı doğuyor mu)
    2. maç izleme
    3. ps3

kullanım amacıyla yorumlayabilenler olursa çok mutlu olurum.

teşekkürler.

• Samsung 6870'i geçen hafta pazartesi Vatan Bilgisayar'dan aldım. 5 Taksit 2700 tl ( gözlük yok ) . İnanılmaz bir tv, görüntü kalitesi müthiş.

3d'si hoşuma gitmedi, gözlüğü taktığım halde görüntü bana bulanık geldi. Ayrıca gözlüğü takınca film koyulaşıyor. 1 saat film izledim pil zayıfladı. 3 d benim için önemli değildi zaten.

Kavisli olmasını ilk günler yadırgadım çok tuhafıma gitmişti ekranı ; fakat kullandıkça nasıl bir derinlik kattığını filmlerde gördüm. Adeta film izlemiyorsun filmin içinde oluyorsun. 720p filmleri izlerken olaylar sanki odanın karşısındaymış hissi veriyor. Tv çok hızlı, ( 4 çekirdek yüzünden ) tv yaklaşık 4 saniyede açılıyor.

Dahili uydusu var, SD kanallar berbat.Hd kanalların bazıları mükemmel ötesi görüntü veriyor. 8 yıldır tv izlemeyen ben tv izlemeye başladım bu tv yüzünden.
    Gözün kapalı alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 2 Şubat 2015; 1:16:52 >

• karasoy kullanıcısına yanıt
    yanıtınız için teşekkürler, peki filmleri usb'den mi yoksa hdmi ile bilgisayar'dan mı izliyorsunuz? bu bir fark yaratıyor mu?
    açıkçası benim de 3d'de gözüm yok, çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.
    peki oyun veya maçlarda nasıl performansı?

teşekkürler,
  • Hocam ben 805 diyorum gerçekten cok iyi televizyon hatta 55w805 1999 liraya düştü mediamarkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Hocam ben 805 diyorum gerçekten cok iyi televizyon hatta 55w805 1999 liraya düştü mediamarkta

Media markette Sony KDL-55W805 bulamadım. emin misiniz bu fiyata düştüğüne. Link atarmısınız
  • @CAPTAIN@ @ kullanıcısına yanıt
    O fiayata düşmüş olması pek mantıklı gelmedi, gerçi o tarihte düşmüş olabilir. Ben dün akşam Sony 50w805b modelini aldım ama henüz kurulum yapılmadı. Konuyu açmandan bugüne zaman geçmiş belkide tv almışsındır ama sony'i incelyeyip detaylı bir incelemeyi başlık altında açacağım
  • Samsung alıp paranı çöpe atma... Yoruma gerek yok resimlere bak yeter.
     samsung 48H6870 vs sony KDL 50W805B arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? samsung 48H6870 vs sony KDL 50W805B arasında kaldım, hangisini önerirsiniz? samsung 48H6870 vs sony KDL 50W805B arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47LA660S almalı mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • caliptraone C kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun bende sony aldım, bende de alt tarafta ışık sızması var ancak sizinki kadar çok değil.Ayarlarla en aza indirmeyi başardım şuanda pek söze batmıyor. Bu konuda malesef bütün servisler normal diyor , hatta sony kendi sitesinde normaldir , sorun olarak kabul edilmez diye yazmış.Tüketici haklarına başvurmanızda fayda var.Siz aydınlık ortamda çektiniz sanırım fotoğrafı , aydınlıkken böyleyse karanlıkta daha kötüdür.
  • İl Tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum sonucu paylaşacağım.

• Ben 6870 aldım ve şuan pc de online oyun oynuyorum, pc yi tv ye bağlayıp öyle oynamak istiyorum sıkıntı yaşarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

O fiayata düşmüş olması pek mantıklı gelmedi, gerçi o tarihte düşmüş olabilir. Ben dün akşam Sony 50w805b modelini aldım ama henüz kurulum yapılmadı. Konuyu açmandan bugüne zaman geçmiş belkide tv almışsındır ama sony'i incelyeyip detaylı bir incelemeyi başlık altında açacağım

Memnunmusunuz hocam bizde dusunuyoruzda bu modeli.

• Kardeş memnunum şu anda bir sıkıntı yok. 1080p videolar oynattım harici Disk ile ve sıkıntısız oynattı. İleri geri sarmada da hiç sıkıntı yaşamıyor kasmıyor. Kendi uydu alıcısını kullanmadım. Gigablue hd800 se plus model uydu alıcımla kullanıyorum. Sd yayınlar bu ikiliye çok kaliteli oluyor. Hd yayınları tartışmaya bile gerek yok. Sormak istediğiniz sorular varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum

• samsung un kendi mağazasından UE-48H6870 aldım almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tabi güvenilir yerden çünkü elektronik aletler şansa bırakılmaz artıları ve eksilerini anlatıyım artıları ses çıkış mükemmel video formatlarının nerdeyse tamamını oynatıyor görüntü hd yayınlarda mükemmel ötesi bir belgesel izledim böyle bir seyir zevki yaşamadım sd yayınlarda mükemmel dahili uydu alıcısında kanal geçiş hızlı diğer modellere göre tatminkar açıkçası corived televizyon almadan önce kuşkularım vardı bombeli televizyon diye ama iyiki almışım düz ekrana göre yayının daha içinde hissettiriyor kendisini eksilerinede gelince çok hafif ışık sızması mevcut televizyonda oda zifir karanlıkta tevizyona bakınca karanlık sahnelerde azcık belli ediyor ama oda nazar boncuğu olsun diyelim beni hiç rahatsız etmiyor birde paket içeriğinde 3d gözlük yok ama bence bu görüntü kalitesiyle 3d ye de gerek yok :-) 4 televizyonla kıyaslama şansı buldum bununla mukayese bile edilemez smart özelliği hakkında bilgim yok cünki bağlanacak ağım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06derbeder06 -- 13 Nisan 2015; 15:38:49 >

• SAMSUNGDAN UZAK DURULMALI...
     samsung 48H6870 vs sony KDL 50W805B arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.