Şimdi Ara

Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI 4699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI 4699 TL
    izmir agora Teknosadan alındı sadece 2 gün toplamda 36 saat kullanıldı. Samsung Türkiye distiribitör garantisi devam ediyor, piyasafdaki gibi ithalatçı filma garantili değil, Bilgisayarda ekran ve TV olarak kullanma amacıyla alındı. Ancak bilgisayar kullanmak için 1 metre gibi yakın mesafede fazla büyük geliyor alışamadım. Yerine 40 inch alıp bunu tekrardan satışa çıkarıyorum. 2 yıl garantili itina ile fabrika kalitesinde tekrar paketlenerek kutulandi. açarken sanki ilk siz aciyormussunuz gibi gelebilir. Eksik gedik hasar kusur yok. Tüm testleri yapıldı kusursuz sıfırdan farkı 36 saat kullanılması. İzmir içi elden teslim. Yada şehir dışı kargo yapılabilir. Kargo olacaksa konuşulur. Hatta kutu üstüne bir daha ekstra sağlamlaştırdı pkaetlemede yapabilirim. Garanti olsun taşıma sırasında sorun çıkmasın diye. Zaten internette araştırın qled üst segment bir TV kontrast ve panel kalitesi zirveye oynuyor. Gidip büyük magazalarda aynı tvyi görün inceleyin muhteşem. Bilgisayar kullanımı için büyük gelmese hiç satmam. Çok beğendim, sattigimada uzuluyorum. Soru yada daha çok bilgi için mesaj atın cevaplarım.

Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TLSamsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TLSamsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TL
    Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TLSamsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TLSamsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TL
    Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TLSamsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Samsung 49Q60R UHD 4K TV SIFIR AYARINDA 36 SAAT KULLANILDI  4699 TL

Başa oynama komik olmuş.50hz panel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 metre bu ekran icin cok cok az. En az 2 metreden bakılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    aynen hocam haklısın zaten bakarken biraz sonra ekranın ortası bombeleşiyormuş gibi görmeye başlıyor insan. olmadı mecbur kaldırdım kutusuna...
  • sahibinden de 4700 e satıldı. tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.