Bildirim
SAMSUNG 4K DA TRT 4K AYARI (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam şuan TV nin yaninda değilim ama kullanılamıyor olması garip gerçekten. Başlangıç da kurulum yaparken uydu seçilmesi lazımdı zaten. Ki kanallari izleyebiliyorsunuz gördüğüm adlarıyla. Ayarlarıkurcalayin oolmadı fabrika ayarlarına donup gubcellemeyide yapmayı deneyip öyle arama yapın. Zaten Uydu alıcısı illaki vardır onun. Hem siz servise kurulum yaptirmadiniz mi ? Onların Uyarlaması lazımdı ?
Ayrıca bende mikrofonu çalıştıramadım. O kumanda dan egitselleri de takip ettim ama yok. Ses dinleme çıkıyor ama hareket olmuyor. Acaba mic mi bozuk anlayamadım. Kumanda normal çalışıyor oysa ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 3 Haziran 2015; 13:35:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue28
Hocam şuan TV nin ya inşa değilim ama kullanılamıyor olması garip gerçekten. Uydu alıcısı illaki vardır onun. Siz servise kurulum yaptirmadiniz mi ? Onların Uyarlaması lazımdı ?
Ayrıca bende mikrofonu çalıştıramadım. O kumanda dan egitselleri de takip ettim ama yok. Ses dinleme çıkıyor ama hareket olmuyor. Acaba mic mi bozuk anlayamadım. Kumanda normal çalışıyor oysa ki
ilginç valla servis geldi televizyonu açtı digiturkü taktı bu kadar mıydı dedim evet dedi ne yapması gerekiyordu ki -
Dijiyi taktiysa ayrı tabi. TV te uydu bulmamıştır haliyle.
abi sen memnunmusun samsung ju6470 serisinden bende almayı düşünüyorum.
ne dersin tavsiye edermisin bu kadar kullanımdan sonra.
dahili uydu destekliyormu 4k yayını? -
benimki 40ju6470 tavsiye ederim 4k yayını alıyor kanal arama çok hızlı 3 dk bile sürmüyo -
48ju6570 trt 4k frekansı giriyorum bulmuyor dahili uydu alıcı uyumlu normalde güncellemeyi yaptı yeni bir güncelleme bulmuyor nerede yanlış yapıyorum arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar tarama yapıp trt 4k yı buluyorum kaydedip izliyorum. Tv kapanıp tekrar açıldıktan sonra trt4k sinyal yok diyor.Neden olabilir yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: mmysterious
quote:
Orijinalden alıntı: delta84
arkadaşlar samsung 4k tvde trt 4k nın frekanslarını girdiğimizde türksat 4k adı altında çıkıyo ama görüntü yok ses var. tvnin uydu alıcısının 4k yı desteklediğine eminim. neden çıkmıyor acaba?
Hocam bildiğimden değilde sadece mantık yürüterek soruyorum. Tvniz 4k bir tv olsada acaba uydusu sadece HD mi yoksa 4k mı?
Misal benim cihaz full HD ama kendi uydusu SD olduğu için ayrı bir uydu kullanıyorum. Sizde de böyle bir durum Söz konusu olabilir.
Cihazınızın öyle bir özelliği vardır ama kendi başına göstereceği donanımı olmayabilir
4K televizyona SD uydu mu koymuşlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: marmarali_55
quote:
Orijinalden alıntı: mmysterious
quote:
Orijinalden alıntı: delta84
arkadaşlar samsung 4k tvde trt 4k nın frekanslarını girdiğimizde türksat 4k adı altında çıkıyo ama görüntü yok ses var. tvnin uydu alıcısının 4k yı desteklediğine eminim. neden çıkmıyor acaba?
Hocam bildiğimden değilde sadece mantık yürüterek soruyorum. Tvniz 4k bir tv olsada acaba uydusu sadece HD mi yoksa 4k mı?
Misal benim cihaz full HD ama kendi uydusu SD olduğu için ayrı bir uydu kullanıyorum. Sizde de böyle bir durum Söz konusu olabilir.
Cihazınızın öyle bir özelliği vardır ama kendi başına göstereceği donanımı olmayabilir
4K televizyona SD uydu mu koymuşlar
40ju6070 ve erilerinde gerçek 4k 60p desteği vardır.sorunsuzca 4k izleyebilirsiniz.sd uydu yoktur.o tv de gerçek 4k panel ve 4k uydu alıcısı vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar samsung es7000 tvi var yazılımınıda güncelledim ses var kanalda görüntü yok tv 3d hd 4ksı yok sanırım desteklemiyor mu bilen var mı -
Samsung 48JU6070 televizyonumda aylardır TRT 4K izlerken, bugün EURO 2016 için TRT 4K'yı açtığımda gördüm ki ses var görüntü yok... Sorun nedir, yardımcı olabilecek varmı?
(televizyondaki dahili uydu alıcısı 60p destekliyor bildiğim kadarıyla) -
-
Hocam euro 2016 var benim bildiğim, sizde galatasaray maçı mı çıkyıor? -
-
Aynı seri tvlerimiz, benimkide JU serisi ama olmuyor çok hayalkırıklığına uğradım şu an, avrupa şampiyonasını izlemek istiyordum 4K olarak.
Son 1 ay içinde farklı bir ayar falan yaptınız mı hocam 4k için? Yada mevcut ayarlar nedir biliyormusunuz 4K alabilmek için? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
Aynı seri tvlerimiz, benimkide JU serisi ama olmuyor çok hayalkırıklığına uğradım şu an, avrupa şampiyonasını izlemek istiyordum 4K olarak.
Son 1 ay içinde farklı bir ayar falan yaptınız mı hocam 4k için? Yada mevcut ayarlar nedir biliyormusunuz 4K alabilmek için?
Hocam cikar sorun yok bakın soyle yapın
Frekans 12615
Sembol 12500
H yatay
Bunları girin manuel olarak sebeke aramayı acık yapın %100 sinyal gelir çabuk girin Mac Başlıyor :)
-
Olmuyor hocam sadece ses var, görüntü hiç yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım kafayı yiycem -
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
Olmuyor hocam sadece ses var, görüntü hiç yok. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım kafayı yiycem
Hayda hocam imkansız ayni model kullanıyoruz ? Sinyali 100 mu buldu ?? Frekansı girince ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X