Şimdi Ara

SAMSUNG 4K DA TRT 4K AYARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet sinyal 100, kanalıda buluyo bi problem yok. Sadece görüntü gelmiyor, spikeri sesleri falan duyuyorum. TRT 4k facebook sayfasına yazdım, orada görevlimi yetkilimi herkimse eleman diyorki TV'niz 50p'yi desteklemiyor... E destekliyor işte Tv biliyoruz, bundan bikaç hafta öncesine kadar da sorunsuz izliyordum TRT 4K, şimdi birden açınca nedense sadece görüntü yok ses var.

sebebini bulamadığım zaman acayip sinirleniyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

evet sinyal 100, kanalıda buluyo bi problem yok. Sadece görüntü gelmiyor, spikeri sesleri falan duyuyorum. TRT 4k facebook sayfasına yazdım, orada görevlimi yetkilimi herkimse eleman diyorki TV'niz 50p'yi desteklemiyor... E destekliyor işte Tv biliyoruz, bundan bikaç hafta öncesine kadar da sorunsuz izliyordum TRT 4K, şimdi birden açınca nedense sadece görüntü yok ses var.

sebebini bulamadığım zaman acayip sinirleniyorum ya

Evet hocam 50p olması Lazım ama bizim tv ler ayni model destekliyor Suan sorunsuz izliyorum sizinki de sorunsuz olması Lazım . Bence Yarin ilk is servisi arayın 4k tv alıyoruz çekmiyor boyle bisey olmaz değişim isteyin hemen hocam .. Hala anlamış Değilim ayni model nâsım görüntü yok ses oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung js9000 serisiyle izleyemiyorum, sakın ola biri 30 fps demesinn 😞😞😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruvi62 -- 11 Haziran 2016; 0:56:18 >
  • Arkadaslar bu ju serisinde manual nasil kanal ekliyorsunuz acaba bulamadim bir turlu 4k icin

• Arkadaşlar hayırlı pazarlar, söylenen bütün frekans bilgilerini de girdim fakat sinyal kalitesi 0 olarak görünüyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG 4K DA TRT 4K AYARI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek, bilgi sahibi yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 40ju6470 modeli için 2 sıkıntım var.

trt spor hd kanal listesinde var ama kanala girince cı modülü soruyor, başka bi arkadaşta samsung 48ju6570 modeli var o izleyebiliyorum diyor. tvlerin özelliklerine baktım uydu alıcı destekledikleri özellikler hep aynı.

ikinci sorun da trt 4k arama yapınca çıkmıyor da manuel giriyorsak, manuel ayar nasıl giriliyor nette bir türlü bulamadım.
  • Bende en yeni frekansları giriyorum ama trt 4 yı bulmuyor.tv ku7000 çanak merkezi
  • Degerleri bende giriyorum ama sinyal sıfır gözükmekte ve kanal bulamıyor

Uydu kendime ait

Turksat 42 de arama yapmaktayım

• delta84 D kullanıcısına yanıt
    Tvin 30p dir

• slm arkadaslar 4K TRT normal clasisiyor ama mac zamani yayin yok sifre mi girmek gerekiyor samsung qled 80t var ne yapmam alzim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboy_hoze -- 20 Haziran 2021; 19:31:2 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.