Şimdi Ara

SAMSUNG 4K DA TRT 4K AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar samsung 4k tvde trt 4k nın frekanslarını girdiğimizde türksat 4k adı altında çıkıyo ama görüntü yok ses var. tvnin uydu alıcısının 4k yı desteklediğine eminim. neden çıkmıyor acaba?

• bu şekilde
  • Modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta84

arkadaşlar samsung 4k tvde trt 4k nın frekanslarını girdiğimizde türksat 4k adı altında çıkıyo ama görüntü yok ses var. tvnin uydu alıcısının 4k yı desteklediğine eminim. neden çıkmıyor acaba?

Hocam bildiğimden değilde sadece mantık yürüterek soruyorum. Tvniz 4k bir tv olsada acaba uydusu sadece HD mi yoksa 4k mı?
    Misal benim cihaz full HD ama kendi uydusu SD olduğu için ayrı bir uydu kullanıyorum. Sizde de böyle bir durum Söz konusu olabilir.
    Cihazınızın öyle bir özelliği vardır ama kendi başına göstereceği donanımı olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ya ozellikle sorduk. samsunglarin butun 4klari lg lerin de 850v ve ustu aciyor diye de ogrendim burdaki forumdan. Guncelleme falan mi gerekli acaba onu bilemedim. Tv 2015 modeli diye hazir guncelidir diye düşünmüştüm. Evi yeni açıyoruz internette bagli degil guncelleme yapamadık

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Modeli nedir ?

48JU6570 hocam.

• ✓ Dolby Digital Plus
    Dolby MS11
    ✓ DTS Premim Sound 5.1
    H.264/AVC (4K/30p)
    H.265/HEVC (4K/60p) HDMI
    H.265/HEVC (4K/60p) USB
    H.265/HEVC (4K/60p) Uydu

Yukarıdaki onayların dışında diğer özellikleri mağlesef desteklemiyor.
  • Ciddi olamazsin :(

• quote:

✓ Dolby Digital Plus
    Dolby MS11
    ✓ DTS Premim Sound 5.1
    H.264/AVC (4K/30p)
    H.265/HEVC (4K/60p) HDMI
    H.265/HEVC (4K/60p) USB
    H.265/HEVC (4K/60p) Uydu

Yukarıdaki onayların dışında diğer özellikleri mağlesef desteklemiyor.

Nerden baktiniz hocam?

• delta84 D kullanıcısına yanıt
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25521-25862/samsung-ue48ju6570_samsung-ue48ju6410u/

Karşılaştırma özelliklerinde var.
  • quote:

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25521-25862/samsung-ue48ju6570_samsung-ue48ju6410u/

Karşılaştırma özelliklerinde var.

Kandirildik mi yani.. Samsungun hepsi aciyor deniyor heryerde bu mu ayri kalmis yani bitek.. Off

• delta84 D kullanıcısına yanıt
    Hepsi açıyor derken 1300 TL' yede 4K adı altında satılan TV' ler var. Listede yazdığına göre uydu alıcısının 4K desteği yok. Panel çözünürlüğü 4K ama uydusu değil. Siz yinede Samsung Müşteri Hizmetlerini arayıp bir sorun derim.
  • Evet bunlari bende arastirmistim ama bunda destekliyor diye biliyordum..

• Servisin de biseyden haberi yok ki..

• Kendim.sordum kendim cvp vereyim guncelleme yapinca kanal geldi cok da super oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: delta84

Kendim.sordum kendim cvp vereyim guncelleme yapinca kanal geldi cok da super oldu :)

hocam yeni 48ju6470 aldım bu trt 4kyı nerden bulucam nasıl açıcam bi yardım eder misin
  • unforg1ven U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende 55u7000 kullanmaya başladım ve normal taramada çıkmasa da netten frekans bilgilerini bulup tartinca çıktı.

Sonra açtığında arkadaşın ekranı gibi geldi. Güncellemesi hemen yapınca son resimdeki gibi oldu ve artik izleniyor. Sinyal biraz düşük sanırım bazen kırılma yapabiliyor özellikle kanal geçişleri gibi.

Sizde bu adımları deneyerek cozebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Hayırlı olsun. Bende 55u7000 kullanmaya başladım ve normal taramada çıkmasa da netten frekans bilgilerini bulup tartinca çıktı.

Sonra açtığında arkadaşın ekranı gibi geldi. Güncellemesi hemen yapınca son resimdeki gibi oldu ve artik izleniyor. Sinyal biraz düşük sanırım bazen kırılma yapabiliyor özellikle kanal geçişleri gibi.

otomatik taramada çıkmıyor, frekans bilgilerini nereye yazıyoruz bulamadım onu da ve güncellemeyi nereden yapıyoruz bulamadım :(
  • unforg1ven U kullanıcısına yanıt
    Hocam eski TV niz tüplü felanmiydi ? Uydu alıcısı gibi çok fark yok. Benim model farklı olsugundan yerleri değişiktir ama uydu (çanakresmi olan) yerden yapıyorsunuz. Kanal arama yada manüel arama vs vardır. Netten frekansını bulun TRT4k nin. 12123 gibi birşey olması lazim.

Guncellemeyi de, sistem yada ayarlar kısmında yazılım güncelleme isimli yerden yapıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforg1ven

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

otomatik taramada çıkmıyor, frekans bilgilerini nereye yazıyoruz bulamadım onu da ve güncellemeyi nereden yapıyoruz bulamadım :(

Frekans: 12123 MHz
    Polarizasyon: Yatay (H)
    Sembol Oranı: 15000

Frekans girilen yerin en altinda yeni diye bir sekme.var ordan girmen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta84 -- 3 Haziran 2015; 0:02:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.