Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 1 Günlük Sıfır Sayılır Satın Al 30 Ocak 2021 16:59 1 1 Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 1 Günlük Sıfır Sayılır SATILDI.Ürünü dün aldım vatan bilgisayar şubesinden sadece eski ssdmindekinleri yükledim o kadar..testlerini yaptım vatan bilgisayar faturası ile beraber gönderilecek sıfır nasıl alıyorsanız o şekil.Ürünün kutusunu actığım için mecbur iade edemiyorum.Zararına satış yapıyorum.570 Lira tek fiyat pazarlık ve takas yok saat 15.00'e kadar ödeme geçerseniz ptt kargo ile veririm ya da istediğiniz kargo firması ile.Test sonuçları:Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech S120 Sıfır Kutusunda Deneme Amaçlı Açıldı Yarı Fiyatına.. Siyah renk Corsair 4000D Airflow RGB Kutusunda Artıları İle.. ID-COOLING ZERO M15 m.2 NVME SSD Soğutucu Sınıfının En İyisi Uygun Fiyat.. Seagate Skyhawk ST6000VX009 3.5 6 Tb 2 Aylık Sıfır Gibi Düştü Dip Fiyat!