Şimdi Ara

Samsung 50ku7000 Nasıldır ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
50.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sorunun cevabını merakla bekliyorum ancak hiçkimse foruma girip bakmamış bile,buna göre TV Alacağım:)
  • Arkadaşlar şu anda 50ku7000 gidiyor da 2619 tl yüzde beş indirim + 100 cip para çooook iyi 100 cip para+% 5 indirim ile 2.388 e geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horoz71 -- 30 Eylül 2016; 15:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan 2700 liraya alındı bugün mağazaya özeldi sanırım
  • teknosanın kendi sitesinde 2900 ve 290 tl para veriyor... gittigidiyor daki teknosa mağazasında da 2603 tlye satılıyor. ayrıca 15 ekime kadar bonus kartada 50 tl bonus veriyor.. 2550 ye geliyor. almak isteyenler değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

mediamarkt tan 2799 liraya aldım bende. bakalım nasıl olacak..

İkinci televizyonum 50lf650v 4k harici çokta bir artı görmedim..

50lf650v bende kullanıyorum DırectLED,VA panel native 100Hz ve 3d ıso filmleri çok iyi çöz. ve derinlikte izliyorum siyahı çok iyi led panele göre ,ku 7000 ile arasında fark yok demişsiniz şimdi şöyle karanlık ortamda kanal değişirkenki ekranın homojeni nasıl ? + contrast ve parlaklık olarak özellikle beyazlarda iki paneli canlı denermisiniz ?
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    hocam benim görüş biraz acemice. Yani öyle aman aman bir incelemedim ki kurulumda ölü pixeller ve ekranda dikey 2 tane çizgi çıktı k7000u da servis kurulum raporu tuttu ve 2 gün sonra mediamartk geri iade aldı tvyi. onun yerine 3200 liraya 49uh770v verdiler onu aldık. samsungun siyahları daha bir derin gibi geliyor. tizen webos 3.0 a göre akıyor tabiri caiz ise. fazlada bir özelliklerini karıştırmadım.
  • Samsung 50ku7000 i lg 50uh635v ile kiyaslayan oldu mu ? Yada 2.800 tl altında ne onerebilirsiniz?

• Arkadaşlar yarın bu tv.yi almaya gidecem. Sony 805c ile sd yayın görüntüsü arasında ki fark nedir onunla karşılaştırdigimizda 4kdan başka farkı var mi ? Yani bu tv %96 uydu yayınları için kullanılacak.

• 2599 lira su an mediamarktta

• Samsung olmasın da..
    Yaklaşık 5 ay evvel j6270 aldım. Bir tv'nin altyazı desteği bu kadar mı berbat olur?!
    Şimdiye dek 4 farklı marka kullandım, 10 yaşındaki en yakın RAKİP markada olan renk, boyut, pozisyon vb. seçeneklerinin hiçbiri yok..!
    Arka plan rengi siyahın haricinde bir renkse altyazı kayıp..! Çünkü altyazılar incecik ve beyaz fontun etrafında olması gereken siyah çerçeve dahi yok..!
    Müşteri hizmetleri ise tam bir facia..! Yukarıda ki sorunu anlaması bir 15dk, bir yerlere bağlanıp bana dönmesi 10dk sürdü..! Sonuç "bilmiyoruz"
  • üstad Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam onun ayarı var. Video izlerken Tools tuşuna bassan olacaktı. Eleştirmeden bir sorsan bu problemi çözümü nedir diye forumda bulurusn :)
    Pazarda bu noktada tek koötüleyebileceğin marka Samsung'tur. İstersen buradan hemen arkadaşlar yorum atsın görelim.
  • Arkadaslar gecen sene kasimda 65ju7500 aldim. 2 kere olu pikselden 1 kerede kasadaki acikliktan degisimi saglandi. İnat ettim samsungdan devam ettim,para iadesi teklif ettiler almadim. Su anda az biraz bulutlanma var. Geneli itibariyle memnunum. Bugun ben isteyken 50ku7000 i bir baska odaya kurdurdum. Ozelliklede tembihledim. Tum testler yapilsin ve onceki magduriyeti yaşamayayim diye. Eve geldim youtube piksel testini actim. Ne gorsem begenirsiniz! 6 tane kafam kadar olu piksel var. Sansimimi opeyim gozumumu seveyim bilemedim. Ayni surece yarin itibariyle yine giriyoruz. Her iki televizyonu da Atasehir servis Yalcin kurdu. Samsungda ustuste bu kadar talihsizlik yasamam sanstan ote! Piksel ole gozardi edilebilecek birsey degil. Ikisine 10.000 tl verince insan birseyler yolunda gitsin istiyor. Servis elemanina guvenmeden kendi testinizi kendiniz yapin derim. Yine inat edip dogrusu gelene kadar devam. Onlar dusunsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 1 Kasım 2016; 22:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxxixxax

Hocam onun ayarı var. Video izlerken Tools tuşuna bassan olacaktı. Eleştirmeden bir sorsan bu problemi çözümü nedir diye forumda bulurusn :)
    Pazarda bu noktada tek koötüleyebileceğin marka Samsung'tur. İstersen buradan hemen arkadaşlar yorum atsın görelim.

"tools" tuşu herkesin ilk denediği yer merak etmeyin...
    büyük, orta, küçük dışında bir ayar yok. ve samsung bu konuda piyasanın en kötüsü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Bu televizyonu playstation 4 ile deneme fırsatınız oldu mu ? Oyun modunda güzel sonuçlar aldınız mı merak ediyorum . Tepkime süresi başarılı duruyor . HDR ve 4k seçeneği sunduğundan ps4 pro için uygun tv diye düşündüm .

Ps4 proda sonuc nasil hocam gecikme vs görüntüde titreme var mi?duz mu curved mi alsam siz ne tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Hocam,bu Tv'yi Ps4 ve oturma odası için alıcam fakat konsolum salonda,pstv var demişiniz bunu anlamadım salondaki ps4'ü açıp oturma odasından nasıl oynayabiliyormusunuz ve son olarak fifa görüntüleri,akıcılığı nasıl,hala memnunmusunuz aldığınız için,tavsiye edermisiniz,bütcem 2500 max.3000 ve 50 ekran arıyorum,teşekkürler:)

Bende ps4 icin alacağım bir tek fifa oynuyirum.
    Ps4 proda sonuc nasil hocam gecikme vs görüntüde titreme var mi?duz mu curved mi alsam siz ne tavsiye edersiniz.

• Ku7000 7500 ks8500 ve üstü modeller tepkime süresi olarak çok iyi .

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Hocam,bu Tv'yi Ps4 ve oturma odası için alıcam fakat konsolum salonda,pstv var demişiniz bunu anlamadım salondaki ps4'ü açıp oturma odasından nasıl oynayabiliyormusunuz ve son olarak fifa görüntüleri,akıcılığı nasıl,hala memnunmusunuz aldığınız için,tavsiye edermisiniz,bütcem 2500 max.3000 ve 50 ekran arıyorum,teşekkürler:)

Bende ps4 icin alacağım bir tek fifa oynuyirum.

Maalesef bende sorduğum soruya cevap alamadığım için erteledim..

• Bende 50ku7000 var. ps4 yok ama kullanan arkadaşlar çok memnun. Oyun moduna alınca sıkıntı olmuyormuş.
  • YETKİLİ SAMSUNG BAYİSİYİZ..İSTANBUL İÇİ AVM'LERDE BAYİLERİMİZ MEVCUTTUR...TÜRKİYENİN HERYERİNE SEVK ÜCRETSİZDİR...MODELLER İÇİN PM DEN FİYAT İSTEYİNİZ...TŞKKRLER.

BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
  • bende samsung 50 js 7200 49 pus 6581 philips ile yaşadıgım kötü tecrübe sonrasında 50 ku 7000 e yöneldim bugün 2650 tl den aldım televizyonu tv 100 hz degil evet philips 100 hz idi fakat aynı yazılar gene takılarak gidiyordu ayrıca tv gerçek modeli 50 ku 6300 ku 7000 farklı bir model. bunca deneme ve mahkeme süreçlerinden sonra anladım bu sene bu fiyatlara alınabilecek en iyi tv bu.ayrıca tv de banding yok denecek kadar az.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.