Şimdi Ara

Samsung 50ku7000 Nasıldır ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
50.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Berbattır. 29/09/2016 tarihinde Samsung 50ku70000 aldım görntü gidip gelme sorunu yaşıyorum tv yi değişim yada iade talep ettim ikisini de kabul etmediler hakem heyetinden gelecek sonucu bekliyorum.
  • Konu biraz hortlamış gibi olacak ama bu televizyonumu almak mantıklı yoksa SONY KDL55W805C ANDROİD 139 cm Ekran Full HD 3D SMART LED TV mi?
  • Açıkcası yazılanları okuyunca almaktan vazgeçtim bu devirde 50hz led alınmaz diye düşünüyorum eski ledim bile 100hz iyiki burayı okumuşum teknosa ucuzluk yapmış demekki bu yüzdenmiş.
  • Samsung 50KU7000 almaya karar vermiştim ama buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı.

50hz muhabbeti ve bir sonuca varılamaması biri diyor hiçbiryerde manuelinde bile 50hz yazmıyor, diğeri 100hz diyorlar ama aslında 50hz miş. Hangisi gerçek hangisi rivayet anlamış değilim.

Alternatif bir önerisi olan varsa söylesin kafalar iyice bulansın.

Sonuçta samsung tizen işletim sistemi lg ve diğerlerine göre daha hızlı ve daha akıcı doğru mudur?

Görüntü kalitesi karşılaştırmalarında diğerlerinden daha üstün müdür?

50hz? 100hz? hangisi doğrudur?

Ayrıca 100hz olsa da bunun farkını gözle görülebilir ölçüde anlayabilir miyiz?

Alanların çoğu memnun gözüküyor fakat sorun yaşayanlar da yok değil.

Doğruları bilen arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum.

Bu tv alınır mı, yoksa başka alternatif var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clawuz -- 7 Nisan 2017; 11:35:26 >
  • Tvyi bugün aldık umarım güzeldir.
    lg 49uh770v almamamın tek sebebi her türlü film dosyası uzantısını açıp açamaycağını kestirememek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q0o -- 10 Nisan 2017; 3:30:31 >
  • merhaba arkadaşlar

50inç modelini almak istiyorum SD kalite yayın izlicem yani düşük kalite.Usbdendende yüksek kalite film

Şimdi sd kalite izlerken takılma donma titreme vb bişiler oluyormu. Olanlar var dediler ama dogrumu
  • Bu modeli ben de almayı düşünüyordum. Vatan'da yakından inceledim. Ama 50hz olduğunu duyunca direkt vazgeçtim. Satıcı falan da hiç söylemiyor 50hz olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Bu modeli ben de almayı düşünüyordum. Vatan'da yakından inceledim. Ama 50hz olduğunu duyunca direkt vazgeçtim. Satıcı falan da hiç söylemiyor 50hz olduğunu.

Hocam bu fiyat aralığında 100 hz tv yok ben de bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknt

quote:

Bu modeli ben de almayı düşünüyordum. Vatan'da yakından inceledim. Ama 50hz olduğunu duyunca direkt vazgeçtim. Satıcı falan da hiç söylemiyor 50hz olduğunu.

Evet öyle gözüküyor. KS8500 var ama o da 4bin TL'den başlıyor en ucuzu.

Ama 2-3 bin verip de bu devirde 50hz yeni tv almak da hiç mantıklı gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 21 Nisan 2017; 20:11:40 >
  • Beyler herkese merhabalar, ben bu TV den almak istiyorum. Şu an için en uygun bulduğum fiyat hpesiburada da Samsungİzmir diye bir tedarikçi var ve 2938 TL . Sizce daha uyguna bulunabilir mi piyasası nasıl TV nin çok bilmiyorum?
  • mrhusnu kullanıcısına yanıt
    Dün gece 2799 du vatanda hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aknt

quote:

Evet öyle gözüküyor. KS8500 var ama o da 4bin TL'den başlıyor en ucuzu.

Ama 2-3 bin verip de bu devirde 50hz yeni tv almak da hiç mantıklı gelmiyor bana.

Ben de sizi gibi düşünüyorum. O fiyatta gördüğüm bir tek philips ve LG var 100 hz onlarında fiyatı 3500 civarı.

• Bende vatandan 2799 tl aldım tv.. Bence fiyatı çok iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo42

Bende vatandan 2799 tl aldım tv.. Bence fiyatı çok iyi..

Şu an 3299 TL, düne özel miydi acaba kaçırmışız desenize ?
  • Beyler aslında benim ihtiyacım 43 inç bir TV , 43KU7000 43''UHD TV,Smart (Tizen) bu model konudaki 50 inç modelin aynı serisinden mi ?
  • 50ku7000 2016 geçen sene oldugu gibi,haziran 2017 de olmamıza ragmen halen 2.800 tl den satılıyor.50 inc ile 55ku7000 arasında ne fark var.birde 50ku7000 50 hz 8 bit edge led, LG 55uh615v 3.100 tl 10 bit direct led hangisini tercih etmeliyim sizce
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/50599-54969/lg-55uh615v_samsung-50ku7000/
  • Güncel... :) Son yorumlar nasıl acaba bu tv ile ilgili..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.