Bildirim
Samsung 50ku7000 Nasıldır ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
Arkadaşım fotolar için çok teşekkürler. Görüntü gayet iyi, dahili uydu alıcı hakkında endişelenmeye gerek yokmuş. Son olarak özellikle filmlerde standart yeterli geliyormu, dinamiktemi izliyorsun? Kontrast hakkında yorum yaparsan sevinirim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun resimler icin. Gayet iyi gözüküyor resimler
quote:
Orijinalden alıntı: megaforce77
Arkadaşım fotolar için çok teşekkürler. Görüntü gayet iyi, dahili uydu alıcı hakkında endişelenmeye gerek yokmuş. Son olarak özellikle filmlerde standart yeterli geliyormu, dinamiktemi izliyorsun? Kontrast hakkında yorum yaparsan sevinirim. Teşekkürler.
Aslına bakarsan bu tam tercih meselesi. Dinamik modda renkler daha canlı ve siyah daha siyah ama, karanlık sahnelerde detay standartda daha iyi. Ben standartta izlemeyi tercih ediyorum
Arkadaşım, 50KU7000'in panel üreticisini buldum
model no: 50D6AU0VK
50:ekran boyutu
D : panel üreticisi (A = Samsung, D = CMO; L = AUO; I = CPT)
6: panel hızı (6 = 50/60 Hz; 1 = 100/120 Hz; 2 = 200/240 Hz)
A : panel tipi (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
U: çözünürlük (F = Full HD; H = HD; U = UHD)
Buna göre 50KU7000 CMO antiglare 50hz panel. Eğer 55"in detayını da bulursan karşılaştırabilirsin
Slm. Bende yeni aldim tv yi... 2800 tl.. kanal gecisleri tv kumanda tepkisi guzel bekleme yapmiyor.. gereksiz ozellikleri kaldirmislar 3d vs.... fiyatlari biraz daha inmis 50 inc 127cm ebatindaki bi tv icin gayet guzel... mutlaka eksileri var ama bu tv yi yerden yere vurmaya asagilamaya kotulemeye kafa karistirmaya da gerek yok.... A si b si c si d si bilmem nesi tv bu arkadaslar goruntu gayet guzel 4k sadece 1 kanal var sirf 4k icin alinacaksa fhd almanizi daha ucuza tavsiye ederim 4k gereksiz bence suan ben ebati icin tercih ettim... alt yazi kayarken cidden eski tv gibi akici degil hizli goruntulerde ayni ama kafaya takilacak kadar da kotu degil kumanda yari akilli kullanisli en azindan duraksama yapmadan hizlica is goruyor genel olarak suan sikinti yok her sey parasina gore daha iyisini isteyen 5000 6000 ini gozden cikarmasi lazim gerek varmi.....
yurtdışı karşılığı ku6300 olduğuna eminmisiniz?
ku6300 aydınlatma direk led gözüküyo buda öylemi acaba?
http://www.displayspecifications.com/en/model/b219477 -
gençler psikolojim bozuldu,ses sistemini tv ye bagliyamiyorum,bu kodumun tv sinde kulaklik girisi yok mu?
HDMI giriş sayısını 4'ten 3'e, USB soketlerini de 3'ten 2'ye kırptıklarını biliyorduk ama 1 sent tasarruf peşinde kulaklık çıkışını da gerçekten uçurdularsa helal olsun Samsung'a diyeceğim.
Bende bu TV yok ama manuelini indirdim, kulaklık çıkışından söz etmiyor, ses çıkışı olarak ta digital (optik) çıkışı işaret ediyor. -
Arkadaşlar Merhaba;
Bu tv ile ses sistemini bağlayabilmek amacıyla;3.5mm ses kablosunu kullanabilmek için televizyonun hdmi 1.4 ünü( stb/dvi) cıkısını kullanmayı dusunuyorum,bu amacla linkteki dönüştürücüyü almayı planlıyorum,işimi görür mü,uygun mudur,hdmi1.4 yazmıyor donusturucude,yardımcı olabılırmısınız? -
-
-
-
Hocam input lag testi CRT, tuplu ekranlara gore yapilmasi en sagliklisi. Cunku gecikmeleri 0, laptoptaki ekran da LCD oldugundan gecikmesi CRT ye gore epey yuksek olacaktir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyonda kulaklık çıkışı yokmuş hocam. -
Evet öyleymiş kılavuzuna baktım Biri component görüntü diğeri AV analog giriş...
Philips bluetooth adaptör alıp tv yi kablosuz olarak bu adaptöre bağlayıp ses sistemine ses yollamak mümkün olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X