Şimdi Ara

Samsung 51E551 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
13.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: camokan

quote:

Orijinalden alıntı: route666

beyler bu tv'de true motion özelliği var mı?

ayrıca samsung'un hangi gözlükleri uyumlu bu tvde?

hemen hemen hepsi uyumludur gözlük uyumu tv nin üretim tarihi ile alakalı bu tv 2012 model yani 2012 öncesi çıkmış gözlüklerin hepsiyle uyumludur.

true motion hiç dikkatimi çekmemişti ne kadar ince eleyip sık dokuyorsunuz

merak edip baktım da hızlı sahnelerdeki karelenmeyi önlemeye yarayan bir özellikmiş sanırım film izlerken benim gözüme çarpan bir karelenme olmadı şimdiye kadar.

rakibi olan lg 6800 de vardı bence bu tv'de de olmalıydı

geçen mediamarkta kampanya sepetlerinde samsung gözükleri vardı ucuza alsam mı bilemedim normalde 140 civarı birşey sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

gözlükler zormu çalışıyor ya ? deli oldum çalıştırcam diye pili tak çıkar tekrar tak felan yapıyorum

Pili tekrar cikarmana gerek yok uste dugmesi var kirmizi yanarsa kapanir kapamasa.nda kendi kapanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

gözlükler zormu çalışıyor ya ? deli oldum çalıştırcam diye pili tak çıkar tekrar tak felan yapıyorum

Pili tekrar cikarmana gerek yok uste dugmesi var kirmizi yanarsa kapanir kapamasa.nda kendi kapanir

o kadarı biliyorum hocam ya kapanınca açılmıyordu teknosaya götürdüm arızalı diye geri aldılar
  • benim tv bugün geldi kurdum. çok yakından bakınca tvnin ekranın heryerinde karıncalanma oluyor sizde de aynı mı yoksa benim ki bozuk mu çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

benim tv bugün geldi kurdum. çok yakından bakınca tvnin ekranın heryerinde karıncalanma oluyor sizde de aynı mı yoksa benim ki bozuk mu çıktı.

en az 4 metreden izlemeniz gerektiğini düşünüyorum ve hd kanallarda yakın dan dahi izleseniz oyle bir problem olmaması gerekiyor...
  • bilmiyorum eski lcd de böyle bir sorun yoktu. bunda 1 metreden bakınca bütün ekranda siyah zemin üzerinde renkli renkli karıncalanmalar var

• quote:

bilmiyorum eski lcd de böyle bir sorun yoktu. bunda 1 metreden bakınca bütün ekranda siyah zemin üzerinde renkli renkli karıncalanmalar var

Bence geri verin onemli olabilir

• quote:

bilmiyorum eski lcd de böyle bir sorun yoktu. bunda 1 metreden bakınca bütün ekranda siyah zemin üzerinde renkli renkli karıncalanmalar var

bir problem var sanırım plazmanız da....
    bende boyle bir problem kesinlikle yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK-BATU

quote:

Sorun yayından kaynaklanıyor sanırım USB den film izlerken sorun yok.
    Ayrıca bu tvde 3D film çok keyifli...
  • quote:

quote:

quote:

Uydu alıcısıyla tv arasındaki kablonun girişlerini değiştirin, bizde de aynı problem oldu başta. Hd yayınlarda bile kırmızı dalgalanmalar, noktalar oluşuyordu şimdi düzelttik.

• quote:

Orijinalden alıntı: BirAlexDeğilim

quote:

quote:

quote:

Uydu alıcısıyla tv arasındaki kablonun girişlerini değiştirin, bizde de aynı problem oldu başta. Hd yayınlarda bile kırmızı dalgalanmalar, noktalar oluşuyordu şimdi düzelttik.

benim uydu alıcı hdmı ile tvye bağlı. eve geçince kabloyu değiştirip bir de öyle deneyeyim.

• tv nin kumandası geç algılıyor ya da hiç algılamıyor sizce neden olabilir? panelden power tuşuna basınca da kapanmıyor hemen
  • quote:

tv nin kumandası geç algılıyor ya da hiç algılamıyor sizce neden olabilir? panelden power tuşuna basınca da kapanmıyor hemen

Klasik olacak ama pillerini kontrol edin. Power tuşundan kapanmıyorsa cihazda sorun vardır servisi arayın.
  • quote:

quote:

tv nin kumandası geç algılıyor ya da hiç algılamıyor sizce neden olabilir? panelden power tuşuna basınca da kapanmıyor hemen

Klasik olacak ama pillerini kontrol edin. Power tuşundan kapanmıyorsa cihazda sorun vardır servisi arayın.

değiştirdim pillerini birşey farketmedi. ilk başlarda sadece kumandadaki açma kapama tuşu geç algılıyordu ama şimdi tüm kumanda gitti. acaba sitesinden firmware yüklesem mi tüm hafta sonum zehir olucak pff. servisi aradım ama kim bilir ne zaman gelirler
  • quote:

tv nin kumanda algılayıcısı bozuk olabilir veya önunde engel olabilir
  • Ya ürünün ayarlamasını tam olarak yapamadım. Rodaj süresi deniyor. Hangi ayarlarda kullanmalıyım. Bir de 3d ayarlaması kaçta olmalıdır? Gözlükler de bi tuhaf zaten. Ama görüntü sd yayında bile beklentimin üstünde. 3d si de smarttaki explorerdaki görüntülere göre çok iyi. Yarın tam sürüm 3 boyutlu film almaya gideceğim. Umarım çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanulas67 -- 27 Ocak 2013; 1:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

Ya ürünün ayarlamasını tam olarak yapamadım. Rodaj süresi deniyor. Hangi ayarlarda kullanmalıyım. Bir de 3d ayarlaması kaçta olmalıdır? Gözlükler de bi tuhaf zaten. Ama görüntü sd yayında bile beklentimin üstünde. 3d si de smarttaki explorerdaki görüntülere göre çok iyi. Yarın tam sürüm 3 boyutlu film almaya gideceğim. Umarım çok iyi olur

merhaba pm de atmışsın buraya yazmak daha iyi , bu arada adım okan değil nickname ile alakası yok zaten

ben standart ayarda kullanıyorum ilk aldığımdan beri böyle expert bir ayar yapmadım standart ayar üzerinden biraz kontrast ve parlaklık ile oynadım göz zevkime göre rodaj denilen olay bu işi bilen yada bazen bildiğini farzeden kişilerin plazma ekranlar ile ilgili bir koruma tedbiri bunun için menu-sistem-ekran yanması koruması sekmesi üzerinden piksel kaymasını aktif hale getirmen gerek ilk 200 saat buna dikkat etmek gerekiyor bunun dışında yine ilk 200 için aynı kanalı sürekli izlememe gerek falan deniyor ben uyguladım bunları ama uygulamayanlar olduğunu ve başlarına bir şey gelmediğini biliyorum gözlüklerle ilgili özel bir şey yapmana gerek yok ilk pili takdığın zaman açmak gerekir sonrasında sürekli aç-kapa yapmaya gerek yok kumandadan 3D tuşuna basıp aktif hale geldiği zaman gözlük otomatik devreye girer 3D den çıktığın anda gözlükler kapanır

yine aklınıza bir şey takılırsa sorabilirsiniz.

• Kullanan arkadaşlar genel olarak memnumn görümüyor ama olumsuz yanları neler acaba?
  • İki aydan fazladır kullanıyorum. Teknosadan 1400 tlye aldım. Görüntü ve ses kalitesi tatmin edici. 3D ise harika. Tavsiye ederim.
  • 3Dsi aktif gözlük olduğu için çok karanlık. Adam gibi görüntü ayarı yok, true motion yok..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.