Şimdi Ara

Samsung 51E551 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
13.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu plazma için kampanya bekliyorum. 1500 civarına gelince alacağım şimdilik en ucuz teknosa 1699 tl..
  • 1699a aldık bugün abime.teknosadan.
  • alan arkadaslara sesleniyorum. elektrik sarfiyatı nedeniyle aylık faturaya etkisi ne oluyor yani ne kadar değişim oldu faturanızda. bir de ben eski uydu alıcımla scart tan baglayıp izleyeceğim. Yani normal turksat kanalları ne dersiniz bu konuda tecrubesi olan var mı. ya da bir hd uydu alıcı alsak mesela neta6140 dı sanırım bir değişim olur mu turksat kanallarını izlerken. bir de bu yansıma olayı nasıldır acaba cok abartı bir durum var mı yani gunduz ısıklı bir odada izlenmeyecek kadar abartılı mı. eski plazmalarda durum boyleydi ama bu yeni nesilde nasıl acaba. cevap verebilirsenz sevinirim birkac gune tv yi alacagım. simdiden tesekkurler. herkese hayırlı cumalar
  • Cihazın içinde zaten gömülü hd reciver var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urenhay

Cihazın içinde zaten gömülü hd reciver var

var mı ?
  • emin misin hocam HD receiver olduguna hiç öyle birsey yazmıyor ya da ben mi goremedim onu
  • Hd gömülü cihaz yokmuş az önce kurulum bitti sd ve hd yayınlar bence çok hoş digiturk üyesiyim gayet güzel görüntü

• quote:

Hd gömülü cihaz yokmuş az önce kurulum bitti sd ve hd yayınlar bence çok hoş digiturk üyesiyim gayet güzel görüntü

eyvallah hoam hayırlı olsun su gunduz yansıma olayını bir de senin degerlendirmeni almak isterim yılbaindan sonra alicam bende muhtemelen.
  • quote:

Cihazın içinde zaten gömülü hd reciver var

Selam. HD gömülü cihaz E551 de yok. Sizin bahsettiğiniz HDtuner kablolu yayın dijital DVB-C tuner değilmi.. Teknik detayda DVB-C tuner Hazır yazıyor. Siz HD recevier deyince, uydu alıcısı olarak yalnış anlaşılabiliyor.Netür bir HD recevier tuner türünü belirtirseniz Kablolu - StalliteUydu - Teressial(karasaldijital).
  • Kablolu yayın uyumlu reciver var ki ben zaten samsung servisle yaptığım görüşmede kablolu tv modülü çalışır dedi ci+ desteği var ama kablolu yayın için gündüz yansıması konusunda cihaz bence iyi sorun yok yarın daha detaylı yazarım gün boyu izleyeceğim.ama şunu söyleyim led tv filan hikaye plasmanin yanında görüntü mükemmel biraz ayarları kisdim yinede mükemmel netlik derinlik süper smart tv uygulama si çok yavaş kablolu bağladım paye nazaran vokallerin zayıf yani şunu söyleyim böyle smart konusu zayıf bilseydim 51e490 alırdım ama onunla bu makine smart dışında aynimi bilmiyorum eğer aynı ise smart dışında alacak arkadaşlara 51e490 tavsiye ederim daha ucuz panel aynı ise yalnız.smart tv için bu alınmaz.

• Alacak arkadaşlara tavsiye tekno 1399 düştü fiyat 2gün için

• quote:

Kablolu yayın uyumlu reciver var ki ben zaten samsung servisle yaptığım görüşmede kablolu tv modülü çalışır dedi ci+ desteği var ama kablolu yayın için gündüz yansıması konusunda cihaz bence iyi sorun yok yarın daha detaylı yazarım gün boyu izleyeceğim.ama şunu söyleyim led tv filan hikaye plasmanin yanında görüntü mükemmel biraz ayarları kisdim yinede mükemmel netlik derinlik süper smart tv uygulama si çok yavaş kablolu bağladım paye nazaran vokallerin zayıf yani şunu söyleyim böyle smart konusu zayıf bilseydim 51e490 alırdım ama onunla bu makine smart dışında aynimi bilmiyorum eğer aynı ise smart dışında alacak arkadaşlara 51e490 tavsiye ederim daha ucuz panel aynı ise yalnız.smart tv için bu alınmaz.

490 hd ready

• Bu konu için forumdan üyelik aldım. Bahsedilen (televizyonu+ 2 3d gözlük) bugün 1399TL ye teknosadan aldık. Teknik bilgim çok yeterli değil ama bize yeteceğini düşündük. Servis gelip kurduğu zaman, hakkında edindiğim bilgileri ve fotoğrafları detaylı paylaşacağım.
  • Televizyon fiyat performans ürünü bence.Güzel bir televizyona benziyor kağıt üstünde.
  • Bu tv 3 gündür teknosa sepetimde. Dün akşam ödeme yapacaktım sabah olsun hayr olsun dedim almadım. Sabah uyandığımda telefondan foruma göz attım Urenhay arkadaşın mesajını gördüm. Tv 1399 TL'ye düşmüştü ben 1500 beklerken. Ödemeyi demin yaptım haber veren arkadaşa çok teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 30 Aralık 2012; 12:30:22 >
  • 1399 tl ye alan arkadaşları tebrik ederim ben 300 tl pahalıya almış oldum cumartesi yanı dun teslim oladu bana tv valla ne bilim performans cok ıyı smart tv özelliği cok yavaş film filan izlenmiyor. ama görüntü netlik filan mukemmel.
  • ben de alıp almama konusunda kararsızım..
    ne dersiniz arkadaslar alınır mı bu ürün?
    enerji tüketimi cok fazla olur diyorlar plazmaların..
  • quote:

1399 tl ye alan arkadaşları tebrik ederim ben 300 tl pahalıya almış oldum cumartesi yanı dun teslim oladu bana tv valla ne bilim performans cok ıyı smart tv özelliği cok yavaş film filan izlenmiyor. ama görüntü netlik filan mukemmel.

Az çok bi şeyler duydum ama smart tv özelliğini tam olarak anlatır mısın? Nedir ne işe yarar?
  • quote:

1399 tl ye alan arkadaşları tebrik ederim ben 300 tl pahalıya almış oldum cumartesi yanı dun teslim oladu bana tv valla ne bilim performans cok ıyı smart tv özelliği cok yavaş film filan izlenmiyor. ama görüntü netlik filan mukemmel.

hocam çok şansısmışsınız bende bugün teknosadan siparşit etmeyi düşünüyorum ama sorun şu bu tv kaç ekran konsollar için iyidir demi birde teknosadan alanlar için digitürk 2 aylık hdiye kampanyasından yaralananlar oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xms

ben de alıp almama konusunda kararsızım..
    ne dersiniz arkadaslar alınır mı bu ürün?
    enerji tüketimi cok fazla olur diyorlar plazmaların..

Ortalama kullanımda faturada 3-5 tl gibi bir fark yaratacağını söylediler bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.