Şimdi Ara

Samsung 51E551 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
13.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nisanlıma tv yi gosterdim haberimiz yoktu indirimden bayadır da areastırıodum bikac model gosterdim bence bunu alalım dedi aynı anda fiyata bi baktım inanamadım dun 1700 du lan bu dedim adama dedim sar sarmala alıoz bunu aldık cıktık honda civic sıgmadı eyi mi:) yarın yollayacaklar eve.
  • aslında lg 50pm6800 almayı düşünüyordum ama fiyattan dolayı tercihim bu tv oldu. yorumları okuyunca acaba hata mı ettim diye düşünmeye başladım. 2 ocak ta teslim edecekler acaba değiştirsem mi?

bu arada 2 aylık digiturk hediyesi nasıl oluyor tam? 2D den 3D ye çevirme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: BirAlexDeğilim

quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

quote:

Orijinalden alıntı: Urenhay

1399 tl ye alan arkadaşları tebrik ederim ben 300 tl pahalıya almış oldum cumartesi yanı dun teslim oladu bana tv valla ne bilim performans cok ıyı smart tv özelliği cok yavaş film filan izlenmiyor. ama görüntü netlik filan mukemmel.

hocam çok şansısmışsınız bende bugün teknosadan siparşit etmeyi düşünüyorum ama sorun şu bu tv kaç ekran konsollar için iyidir demi birde teknosadan alanlar için digitürk 2 aylık hdiye kampanyasından yaralananlar oldumu

51 inc. 128 cm :) Vw Golf'e sığmadı kutusu, taksi tutup getirdik :)

Hayirli olsun ben 51e 6500 u c3 e sigdirmistm

Teşekkür ederim, Teknosa 10 da açılıyor malum biz 8:30 da gittik bitmesin diye 1-2 tane varmış. Belki biz becerememişizdir artık. :)

• alan arkadaşlar rodaj süresinden bahsediyor nedir bu rodaj süresi neler yapılmalı...
  • lg6800 alacaktım bende mediamarkt ta karşılaştırdım renk ayarları ile de oynadım ama lgnin görüntüsü samsung kadar canlı olamıyordu ve lg kasa tasarımı daha eski görünüyordu. o yüzden samsung tercih ettim. normal uydudan görüntü kullandım görüntü gayet güzeldi.daha önce de dediğim gibi alınacak bir tv. gün gectikce ucuzlayacak aldığınızda 1 hafta sonra fiyatı düşecek, bir başka modeli daha özellikli olacak vs vs bunlara alıştırın kendinizi. yansıma olayına gelince led de yansıma yapıyor daha öncede bahsettim. yansıma olmasın plazma olsun diyorsanız panasonic'te oyle plazmalar var şu an özellik adını hatırlayamadım ama fiyatı 3000 küsürlerde. evde internet kullanıcısı değilim cokta bağımlılığım yok ama özelliktir kullanıma ihtiyac olur diye smart aldım.
    bu tvnin 600HZ olduğunuda unutmayın. 46 ledlerle fiyat kıyaslaması yaparsınız ama onlar 100 yada 200hz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Az önce teknosada gittim baktım.Ekran pixelleri aynı 51e490 gibi.Uzaktan nerdeyse sayılıyor.Pek hoşuma gitmedi.

51e551 i almadan once salonda 40d6500 kullanıyordum 3d ve 2d den 3d ye goruntu olarak hicbir fark yok
    ayrıca pixeller sayılıyor falan demişsin bence 40d6500 den cok daha kaliteli bi goruntusu var benim izleme mesafem 4.5 m bazı kotu yayını olan kanallar hariç pixel falan soz konusu degil renklerin doğallığı falan mukemmel bir televizyon ben 51d551 modelini aylarca inceleyip alamamıştım o gecen yılki modelde bile goruntu anlamında hiç şikayet yoktu bu fiyata bu ebatta bu ozelliklerde bi tv için cok basarılı oldugunu dusunuyorum eger aklında soru işareti olan arkadaslar varsa şiddetle öneririm parasını sonuna kadar hakeden bir ürün bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK-BATU

51e551 i almadan once salonda 40d6500 kullanıyordum 3d ve 2d den 3d ye goruntu olarak hicbir fark yok
    ayrıca pixeller sayılıyor falan demişsin bence 40d6500 den cok daha kaliteli bi goruntusu var benim izleme mesafem 4.5 m bazı kotu yayını olan kanallar hariç pixel falan soz konusu degil renklerin doğallığı falan mukemmel bir televizyon ben 51d551 modelini aylarca inceleyip alamamıştım o gecen yılki modelde bile goruntu anlamında hiç şikayet yoktu bu fiyata bu ebatta bu ozelliklerde bi tv için cok basarılı oldugunu dusunuyorum eger aklında soru işareti olan arkadaslar varsa şiddetle öneririm parasını sonuna kadar hakeden bir ürün bence...

Doğrudur hocam.Ama yinede ben ısınamadım.Geçen seneki 51d550 nin ekranı bunun gibi değildi.Sanki 51e551 daha üst gibi duruyor ama ben öyle düşünmüyorum.Ya da gözlerim bozulmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

Orijinalden alıntı: KSK-BATU

Doğrudur hocam.Ama yinede ben ısınamadım.Geçen seneki 51d550 nin ekranı bunun gibi değildi.Sanki 51e551 daha üst gibi duruyor ama ben öyle düşünmüyorum.Ya da gözlerim bozulmuş :)

tabiki herkeze gore değişebilir ben şunu belirtmek istedim ben 37ekran show tv den buna geçiş yapıpta urun hakkında bilgi vermedim iyi forumlar dilerim...

• Kurulum yapıldı, üründen yana hiçbir sıkıntı yok. Smart tv muhabbeti de sıkıntısız gibi,3d gözlüğü kullanma fırsatımız da oldu genel olarak memnunuz.
  • merhaba,
    bu tv Teledünya için Conax modül destekler mi acaba?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^stark^^

merhaba,
    bu tv Teledünya için Conax modül destekler mi acaba?

Teşekkürler

kablo tv modül olarak destekler arkadaşım
  • bende eski bir 51d550 kullanıcısı olarak ayın 30'unda gittim aldım teknosadan 51d550 modelin smart versiyonu parasına göre tam bir f/p ürünü ilk gittiğim teknosa kalmamıştı teşhir ürününe bile göz dikmiştim elemanın başka bir teknosa'ya yönlendirmesiyle kapalı kutu son ürünü buldum aldım sonrasında stok falan kalmamıştı kurulum işini kendim hallettim piksellerinde sorun yok

aklınıza takılan konular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokan

bende eski bir 51d550 kullanıcısı olarak ayın 30'unda gittim aldım teknosadan 51d550 modelin smart versiyonu parasına göre tam bir f/p ürünü ilk gittiğim teknosa kalmamıştı teşhir ürününe bile göz dikmiştim elemanın başka bir teknosa'ya yönlendirmesiyle kapalı kutu son ürünü buldum aldım sonrasında stok falan kalmamıştı kurulum işini kendim hallettim piksellerinde sorun yok

aklınıza takılan konular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Camokan 3D film izlediniz mi?Görüntü ve gözlük kalitesi nasıl? Tv'nin Ethernet girişinden modeme bağlayıp internetten yararlanabiliyor muyuz? Bu arada ürünün kontrast oranı hiçbir yerde yazmıyor. Acaba kutusunda veya özelliklerinde yazıyor mu? Gerçi genelde 3.000.000 olur.Ben de aldım fakat şehirdışında olduğumdan dolayı inceleyemedim. 22 gün daha beklemem gerekecek.O yüzden bu sorular :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

Camokan 3D film izlediniz mi?Görüntü ve gözlük kalitesi nasıl? Tv'nin Ethernet girişinden modeme bağlayıp internetten yararlanabiliyor muyuz? Bu arada ürünün kontrast oranı hiçbir yerde yazmıyor. Acaba kutusunda veya özelliklerinde yazıyor mu? Gerçi genelde 3.000.000 olur.Ben de aldım fakat şehirdışında olduğumdan dolayı inceleyemedim. 22 gün daha beklemem gerekecek.O yüzden bu sorular :)

3d film izledim tabiki elimde gayet geniş bir arşiv var görüntü kalitesi gayet iyi gözlükler benim daha önceki tv'den dolayı kullandığım 3100 model gibi pratik değil ama ona göre son derece hafif kulaklıkları açılıp kapanmıyor hafif olduğu için bana daha rahat geldi kontrast değerlerine bende dikkat etmedim akşam bakarım smart özelliği dediğiniz gibi ya ethernet girişi üzerinden yada wi-fi dongle ile mümkün şimdilik kullanmadım

edit: gözlük modelini yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokan -- 4 Ocak 2013; 21:31:19 >

• 3d teknolojisi daha gelismedi bu teknoloji ile 20/30 dakikalik filimler izlenir ben oyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu tv'de true motion özelliği var mı?

ayrıca samsung'un hangi gözlükleri uyumlu bu tvde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 4 Ocak 2013; 19:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

beyler bu tv'de true motion özelliği var mı?

hemen hemen hepsi uyumludur gözlük uyumu tv nin üretim tarihi ile alakalı bu tv 2012 model yani 2012 öncesi çıkmış gözlüklerin hepsiyle uyumludur.

true motion hiç dikkatimi çekmemişti ne kadar ince eleyip sık dokuyorsunuz

merak edip baktım da hızlı sahnelerdeki karelenmeyi önlemeye yarayan bir özellikmiş sanırım film izlerken benim gözüme çarpan bir karelenme olmadı şimdiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

beyler bu tv'de true motion özelliği var mı?

o özelik 6 .cı serilerden itibaren mevcut
  • şu an televizyon olivium zeytinburnunda mevcut 1699 tl
  • gözlükler zormu çalışıyor ya ? deli oldum çalıştırcam diye pili tak çıkar tekrar tak felan yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.