Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu laptopu kullananlar acaba alet sarja takiliyken fan sesine bakabilir mi?
    cunku aleti taktigim anda fan calismaya basliyor ta ki prizden cikarana dek..
    ayrica gecen hafta eksenden 1950 ye aldigim aleti su an vatan da 1800 e gormek uzdu birazcik : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Mart 2012; 0:34:25 >
  • fişe taktığınızda tam performansta kullandığı için fanın biraz hızlı çalışması gayet doğal sıkıntı yok
  • bu hafta içinde Alah'ın izniyle alıyorum. İncelemeleri de yaparım inşallah
  • Ben bu ulturabook u alsam gta4 olsun çıkacak olan gta5 i rahatca oynayabilirmiyim?
  • hd 7550m orta ve yüksek ayarda oyunları oynatır.
  • arkadaş buna ultrabook denmez demiş ama bu incelikte ve bu performansta bunun yarı performansında bir üründe yok ultrabook olarak bana kalırsa bu tam ultrabook olmuşş
  • Arkadaşlar bilgisayarı aldım. Recovery yapıyorum şuan. İşim bitince izlenimlerimi paylaşıcam fotoğraflarla. Bu arada cd yazılması+full fan olmasına rağmen çok sessiz.
  • Evet recovery işlemim tamamlandı.
    Normal yedek için 4, sistem için 1 disk gerekiyor. Toplam 5.
    İsterseniz windows ortamında(önermem) isterseniz boot edildikten sonra recovery solution programı açılıp windows ortamına girmeden yapılıyor bu daha iyi yazdırma ve daha kaliteli bir işlem. windows ortamında sistem sürekli değiştiği için yapacağımız işlem değişkenlere uğruyor. Neyse bunların dışında. Bilgisayar tam yükteyken bile olabildiğince sessiz. Normal şuan yazarken laptopun çalıştığını duymuyorum. İlk boot edişimde power tuşuna bastığımdan emin bile değildim gerçekten çok sessiz. Şuan sistem soğumaya başladı iyice ve 15 dk önceki sıcaklıkla şuanki sıcaklık hızlıca giderilmiş. Normal kullanımda(internet veya ofis gibi) kasa ısınmıyor. Boot programı hızlandırma ayarını yapmadan bile çok hızlı açılış sağlıyor. Klavye rahat ve sade. Alışmanız kısa sürecektir. Gözünüzü alacak gereksiz ışıklandırmalar yok. Power tuşu ışıksız güzel. sadece ekrana odaklanabiliyorsunuz. Ekranın mat olması çok önemli bir avantaj sağlamış. Çok canlandırmış renkleri. Şuan pili boşaltıp. Cihaz kapalı bir şekilde dolumunu yapacağım ki performansı üst düzey olsun pilin. Ses kalitesi tatmin edici. Kasa da gayet kaliteli mat. Unibody tarzında yapılmış metal bir kasa. Kısacası 4 başı mamur bir bilgisayar. Recoverydan 10 dk sonraki sıcaklık 50 derece gibiydi çekirdeklerin. Hdd 40 gibi. Şuan en yüksek sıcaklık 42

• bu güzel bilgisayarı kullanan pek yok sanırsam forumda. :)
  • inceleme ürün fotosu eklense züper olur aslında alan birilerinden ??
  • ben bugün eklerim dostum kutusuyla filan
  • Hem inceliği hem pil ömrüyle ilgili çok övüyorlar. Bu ara araştırıyorum da özellikleri çalışan birinin kullanabileceğinden çok üst seviyede. Şimdilik çoğu sitede 2000tl kadar fiyatı. Bu kadar para verilir mi size? Gerçi bir sitede 1799tl'ye düşmüş fiyatı. Değer mi sizce?
  •  Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ
     Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar makineyi kullanan baska birileri var mia acaba ?
    su an makinenin ssd yi kllanmadigina eminim cunku ssd li masautsum ile karsilastirdigimda bariz dagla kadar fark var erisim surelerinde..
    ssd yi aktif etmek icin illa yeni kurulum mu yapmak lazim ?
    ve yaparken extra ayar gerekiyor mu acaba ?

NP530U4B-S02TR modelinde bulunan 16GB entegre SSD ile amaçlanan şey üzerinde yalnızca HDD bulunan cihazlara göre iSSD'nin otomatik ön belleğe alma özelliği sayesinde önyüklemelerin daha kısa sürede gerçekleşmesi ve sık kullanılan programlar daha hızlı açılmasıdır.

yani ssd disk windows yüklemek için değil sadece önyükleme için peki bu durum açılış hızını vs. ne kadar etkiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar makineyi kullanan baska birileri var mia acaba ?
    su an makinenin ssd yi kllanmadigina eminim cunku ssd li masautsum ile karsilastirdigimda bariz dagla kadar fark var erisim surelerinde..
    ssd yi aktif etmek icin illa yeni kurulum mu yapmak lazim ?
    ve yaparken extra ayar gerekiyor mu acaba ?

NP530U4B-S02TR modelinde bulunan 16GB entegre SSD ile amaçlanan şey üzerinde yalnızca HDD bulunan cihazlara göre iSSD'nin otomatik ön belleğe alma özelliği sayesinde önyüklemelerin daha kısa sürede gerçekleşmesi ve sık kullanılan programlar daha hızlı açılmasıdır.

yani ssd disk windows yüklemek için değil sadece önyükleme için peki bu durum açılış hızını vs. ne kadar etkiliyor?

incelememde açılışı test ettim bakabilirsiniz

• arkadaşlar

harici ekran kartı radeon kesinlikle devrye girmiyor... oyunlar inanılmaz yavaş... direct x diag kesinlikle radeonu görmüyor...pes kesinilikle görmüyor... yüksek performans ataması yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor...

böyle bir sorun yaşayan yok mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakas

arkadaşlar

harici ekran kartı radeon kesinlikle devrye girmiyor... oyunlar inanılmaz yavaş... direct x diag kesinlikle radeonu görmüyor...pes kesinilikle görmüyor... yüksek performans ataması yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor...

böyle bir sorun yaşayan yok mu hiç?

oyundayken nasil gormez masaustunde sag tiklayip ati yi atadiniz mi oyunlara tek tek ?
    nasil anliyorsunuz girmedigini
    genelde oyunda direk gorurken masa ustune gectiginde direk intel gpu yu kullaniyor.
  • Aslında bu sorun bende de var. Aida64 kartın olduğunu doğruluyor lakin kart geçişi istediğimde böyle bir seçenek yok. Oyun hiç kurmadım daha.
  • arkadaşlar...örneğin pes 2012 nin settingsine giriyorum... orada ekran kartı için intel gözüküyor... ve yanında kötü yazıyor... settingsi de pes i de sağ tıklayarak yüksek performans atıyorum...oyun cok yavaş...

kesinlike daha düşük ekran kartı olan laptoplarda daha hızlı oyun...

1080 p videolarda atlama yapıyor zaman zaman donuyor...

Direct x kurup bakmayı denediniz mi? dx diagda kesinilikle radeonu goremiyorum

bir sürü bench mark programı kurdum...hiçbiri radeonu görümüyor ...sağ tıkla atamamma rağmen bench mark programalarını da
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakas

arkadaşlar...örneğin pes 2012 nin settingsine giriyorum... orada ekran kartı için intel gözüküyor... ve yanında kötü yazıyor... settingsi de pes i de sağ tıklayarak yüksek performans atıyorum...oyun cok yavaş...

kesinlike daha düşük ekran kartı olan laptoplarda daha hızlı oyun...

1080 p videolarda atlama yapıyor zaman zaman donuyor...

Direct x kurup bakmayı denediniz mi? dx diagda kesinilikle radeonu goremiyorum

bir sürü bench mark programı kurdum...hiçbiri radeonu görümüyor ...sağ tıkla atamamma rağmen bench mark programalarını da

everest yani aida64 ultimate kur. Benim orda gözüküyor dxdiagı denerim bugün. İntel de ati d gözüküyor. Sizin modelin bu olduguna emınmısınız cunku 13lük modeli sadece inteldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.