Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır açmadım çünkü %80e kadar dolduruyormuş pili o özellik, o da bana yetmez, ilk aldığımda tam şarz ettim, zaten sürekli hareket ettiğim için yüklemeden sonra pili tamamen bitirdim, ekran parlaklığını falan düşürdüm güç ayarlarından ama pek bir etkisi olmadı gibi
  • ultrabook şarjdayken, güç modunu samsung en iyi duruma getirilmiş modu seçip film fln izliyorum böyle yapmak bataryaya zarar verir mi yani pilin ömrünü bitirir mi? daha önce kullandığım dell i 2006da almıştım 2 senede pilin ömrü bitti sonra bataryası pahalıydı,bataryanın fiyatı bilgisayarın fiyatından pahalıydı :)batarya fln almamıştım dell e.bu ultrabooku alana kadar msaüstü gibi hep prizden kullandım o yüzden soruyorum aynı şeyin olmaması için bunda dikkat edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 28 Nisan 2012; 23:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

hayır açmadım çünkü %80e kadar dolduruyormuş pili o özellik, o da bana yetmez, ilk aldığımda tam şarz ettim, zaten sürekli hareket ettiğim için yüklemeden sonra pili tamamen bitirdim, ekran parlaklığını falan düşürdüm güç ayarlarından ama pek bir etkisi olmadı gibi

@tellibrahim ilk şarjı bilgisayar kapalı yaptınız mı? Ben yüzde80le 5-6 saat götrüyorum önceki mesajlarımda belirttiğim gibi pc 8 saat gördü..

@punıısher pili içine entgre oldugundan normal çıkarılabilir pillere göre daha ucuz olması lazım. İlk şarj nasıl yaptnız? Umarım ikiniz de kapalı 6 saat yapmışsınızdır.
  • Ben de dün aldım bimeks'ten ve gayet güzel bir ürün.

Bir arkadaşımız DDRIII 4 gb ram takmıştı. Bu konuda hangi marka ram kullandı (fiyat ve marka verirseniz) ve fark edilen bir performans artışı oldumu?

Video da ram değişiminde uygulaması gösterilen ultrabook sanıyorum 13" olan modeldi 14" olanların da arka kapağını açınca video daki gibi bir slot kolay gözüküyor mu?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

Ben de dün aldım bimeks'ten ve gayet güzel bir ürün.

Bir arkadaşımız DDRIII 4 gb ram takmıştı. Bu konuda hangi marka ram kullandı (fiyat ve marka verirseniz) ve fark edilen bir performans artışı oldumu?

Video da ram değişiminde uygulaması gösterilen ultrabook sanıyorum 13" olan modeldi 14" olanların da arka kapağını açınca video daki gibi bir slot kolay gözüküyor mu?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun.
    Ram olarak ddr3 1333mhz herhangi bir marka alabilirsiniz. Bilinen marka olması yeterli.
  • @Dying Fetus
    evet ilk şarzı kapalı olarak yaptım. Ancak bir arkadaş içindeki windowsu silip kendi windowsumu yüklediğim için olabileceğini söyledi. Sanırım içinde gelen windows bu cihaz için optimize edilmiş, ben düz ultimate kurduğum için pili fazla harcıyor belki de neyse idare edecez artık. Bir de 3g modemin ciddi pil yediğini söyleyenler oldu.
    Bir sorum olcak anakart 8 gb rami destekliyor mu cihazın içini açtım bir adet ram slotu var boş olarak 4 içinde var 4 de ben alıp takmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 29 Nisan 2012; 15:37:22 >
  • quote:

@Dying Fetus
    evet ilk şarzı kapalı olarak yaptım. Ancak bir arkadaş içindeki windowsu silip kendi windowsumu yüklediğim için olabileceğini söyledi. Sanırım içinde gelen windows bu cihaz için optimize edilmiş, ben düz ultimate kurduğum için pili fazla harcıyor belki de neyse idare edecez artık. Bir de 3g modemin ciddi pil yediğini söyleyenler oldu.
    Bir sorum olcak anakart 8 gb rami destekliyor mu cihazın içini açtım bir adet ram slotu var boş olarak 4 içinde var 4 de ben alıp takmak istiyorum

evet 8 yapabilirsiniz. Bi tane 4gb ddr3 1333mhz ram alıp takın. Dediğiniz gibi modemler şarj yer. Nasıl telefonoarda internete girersek o kadar yiyorsa aynısı pc için de geçerli. Optimize edilmiş windows zaten windows dosyalarından belli oluyor :)

• teşekkürler, üzerinde ultimate veya pro gelseydi silmeyecektim ama home premium koymuşlar birçok işlevi eksik, sonuçta iş için de kullanacağım mecburen sildim artık kendi imkanlarımla optimize edeceğim. Bu arada üzerindeki hdd yi 1tb yapmayı düşündüm ama o kadar ince ki hdd elimdeki hiçbir hdd uymadı cihaza, herhalde özel üretmişler
    bir de bu cihaz çok ısınıyor ya 50 dereceden aşağı düşmüyor işlemci tam yükte 90a yaklaşıyor, ben masaüstünde 50yi bulunca gidip yeni soğutucu alıyordum, normal mi bu kadar ısınma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 29 Nisan 2012; 20:02:17 >
  • quote:

teşekkürler, üzerinde ultimate veya pro gelseydi silmeyecektim ama home premium koymuşlar birçok işlevi eksik, sonuçta iş için de kullanacağım mecburen sildim artık kendi imkanlarımla optimize edeceğim. Bu arada üzerindeki hdd yi 1tb yapmayı düşündüm ama o kadar ince ki hdd elimdeki hiçbir hdd uymadı cihaza, herhalde özel üretmişler
    bir de bu cihaz çok ısınıyor ya 50 dereceden aşağı düşmüyor işlemci tam yükte 90a yaklaşıyor, ben masaüstünde 50yi bulunca gidip yeni soğutucu alıyordum, normal mi bu kadar ısınma?

sizdeki model 530u4b veya u3b mi? cihazın sıcaklığı maksimum 77 derece.. boştayken 38 derece, internetteyken 42 derece işlemci.. üzerinde zaten 1 tb var? siz ne iş için kullanıyorsunuz? programlama php vs için mi? yani server var gibi kullanıp kodları web sayfası üzerinden mi denemek istiyordunuz? bu özellik var zaten home pre.'de.

• evet bendeki u3b modeli, hwmonitor bende sıcaklıkları bu şekilde göseriyor. Ben genelde numerik hesap yapmada kullanıyorum ancak home premium da bitlocker ve uzak masaüstü bağlantısı gibi en çok kullandığım özellikleri bulamayınca ultimate yükledim. Bunun dışında sürekli seyahat ettiğim için 3g ile internete bağlanmada kullanıyorum. 14" modelini büyük olduğu için tercih etmemiştim. Belki de onun pili daha uzun gidiyordur. Ben tam tersi düşünerek almıştım asında
  • cihazı şu an en uygun nereden temin edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray156

cihazı şu an en uygun nereden temin edebiliriz?

her mağazada hemen hemen aynı
  • quote:

cihazı şu an en uygun nereden temin edebiliriz?

en uygun bimekste oluyor.tabi kampayasını yakarlarsan.bende cuma gnü aldım normalde 2000 tl fln ben 1876 tl ye aldım.
  • Pcdepo da 18xx fiyata peşin havale ile felan taksitli olunca coşuyor .
  • hafta sonu bimekste 1700 dü. onu görünce şimdi yüksek geliyor.
  • quote:

hafta sonu bimekste 1700 dü. onu görünce şimdi yüksek geliyor.

14" olan mı 1700 dü yoksa 13.3" olan mı? Ben 13.3"i 1700e aldım da
  • 14" olanı
  • iyiymiş, peşin fiyatına mı yoksa taksitli mi
  • Bimeks hafta sonu indirimli Peşin fiyatı 1706TL gibi, Ben de 12 taksit ile 1762TL'ye satın aldım. Bugün salı fakat ürün hala kargoya verilmemiş bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Bimeks hafta sonu indirimli Peşin fiyatı 1706TL gibi, Ben de 12 taksit ile 1762TL'ye satın aldım. Bugün salı fakat ürün hala kargoya verilmemiş bekliyoruz :)

bayram günü kargo olmaz endişelenme :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.