Şimdi Ara

Samsung 55' Q60R 4K QLED Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung 55" Q60R 4K QLED Televizyon

Samsung QE55Q60RATXTK 55" Q60R 4K QLED Televizyon

9 temmuz 2020’de Amazon tr den aldim. Faturasi, kutusu, garanti belgesi, montaj aparatları hepsi mevcut. Alindiginda kutusu samsung servisi tarafindan acilip duvara montaji ve tv kurulumu yine samsung servisince yapildi. 6 aydir kullaniyorum, tv'nin kendisinden, performansindan gayet memnunum. 

Neden satıyorum? Hayata bakış açım değişti hocamlar. 3 hafta kadar önce evdeki cep telefonu, laptop ve kindle'ım harıç tüm elektronik eşyaları satmaya karar verdim. Bunların arasında tv'ye bağlı samsung harman/kadron q70r soundbar+subwoofer (dolby atmos destekler), xbox one x cyberpunk le, Bose NC700 kafaüstü kulaklık, dji osmo mobile3 combo gimbal, Rode VideoMic ME-L mikrofon, Akai LPD8midi pad, JBL Clip3 bluetooth hoparlör, Ibanez s521 bbs elektronik gitar ve Marshall MG50FX combo amfi de var, hepsini 2020 Temmuz ayından itibaren almaya başladım, garantileri devam ediyor ve içinde 1 yaşını dolduran yok. ilgilenen olursa toplu alımlarda yardımcı olurum.

Tv'nin hicbir sorunu yok. Yalnız yaşıyorum, evde çocuk, evcil hayvan, rutubet vs yok. samsung servisi kurulum yaptigi gibi arkama yaslanıp kumandayla kontrol ettim :) ekranına bez bile dokunmadı. Tv almayı düşünüp titiz olan, ikinci elden çekinen olur belki diye bu detayları aktarıyorum. İsteyen gelip görüp istediği testi yapıp tv'yi deneyebilir. Yer İstanbul Rumeli hisarüstü. 

Herkese hayırlı forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul, Sarıyer Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayata bakış açınız epey çılgınca değişmiş :)

• tv - satıldı

jbl clip3 - satıldı

soundbar - satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecofield -- 6 Şubat 2021; 19:21:9 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.