Şimdi Ara

Samsung 55B7000 İzlenimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O dediğin sıkıntılar "genel" bir durumdur(olmaması gerekir ama) ancak bu olay Samy lerde biraz fazladır! F/W leri takip edeceksin artık,olay Makineyle ilgilidir++
    Ayarlardan ise yine dikkat ediyorsun;

A-"Picture Options" tan>>>FILM MODE>>OFF/Auto1/Auto2 bunlarla oyna(deneme yap)>>bu arada bahsettiğin olay Spor/FILM/Oyunlarda olur/olabilir,sende nerede oluyor bunlar??yoksa bütün fast-motion
    lardamı oluyor??
    B-"Picture Options" tan>>>""100Hz MotionPlus""(Samy ve Phil lerde bütün olayı bozanda bu meretin bir türlü stabil çalışamaması!!) burada çeşitli konumlar vardır;

OFF/Clear/Standard/Smooth/Costum seçenekleri olmak üzere;

Şimdi FILM MODE tan OFF/Auto1 ve 2 konumlarını tek-tek deniyorsun;daha sonrada 100Hz OFF olarak başlıyorsun,bakalım ne oluyor???
    daha sonra Clear e alıyorsun(Minimum seviyedir bu hızlandırmada) ve sırasıyla Standard/Smooth deniyorsun OK+
    Baktın düzelmiyor o zaman çalışmaya devam ediyorsun!! Custom a konumuna geçiyorsun(Kulanıcı modu manual seçeneğidir bu)>>orada asıl Samy lerdeki sorunu
    çözen>> Bluring/Juddering seçenekleri vardır,bunlarlada oynama yapıyorsun!!!

valla kardeşim yazmak bile beni hasta etti bu ne yaw elli tane konum var ama hikaye,adam gibi hızlı makine yapamıyorlar,adamı çok ciddi uğraştırıyorlar!!
    bu arada her makinede aynı stabilitede çalışmadığı için(örneğin bir başkasının panelinde bu sorunlar min.iken sende çok daha fazla olabiliyor gibi!!)

Kullanıcı Film mi izleyecek(yada herhangi bir özellikle fast-motion lu sahneler) yoksa eline kumandayı alıp habire ayarmı çekecek

Kısaca durum budur,dolayısıyla ya bu şekilde kafaya takmadan kullanıp;görmezden geleceksin bazı şeyleri yada çalışmaya devam edeceksin!

Bendeki ZF de,kontağı çeviriyorum gaza basıyorum aynen köklüyorum gazı ama makine yağ gibi gidiyor,ne ayar ne herhangi bir şey yapıyorum,sadece
    FILM izlerken Movie Mode a alıyorum,kısaca tek vitesli benim makine

Daha öncede yazdım/yazıyorum>>LED olmakla hiç bir şey değişmedi;Genel İşletim sistemi olarak,sadece renk/contrast v.s gibi LED in artıları var ama Makine
    bildiğimiz aynı makinedir!!!

F/W leri takip edip,bunları yükleyeceksin gerekirse.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sn.magesuko;

Panel işinde "Bir sene" artık günümüz için oldukça uzun bir süredir!!

A-XS1/X45x alacaksan LED olarak OK dir

B-Bana şahsen soruyorsan;LED alınırmı diye;ben hem fiyatından hemde benim açımdan fazla bir değişen olmadığı için almam vede beklerim!

++

• slm efebb; albani'nin dedigi gibi bayagi bir kombinasyonu denemek gerekiyor.

yalniz burada ekleyecegim tek nokta, bu bahsettiginiz durumun (ben buna trailing dendigini dusunuyordum - hareketli objelerin etrafinda, panelde yapilan islemler sonucunda olusabilecek pixel karmasasi/distortion olarak tanimlanabilir) kanaldan kanala degistigi. yani ayni ayarlarda, farkli kanallar arasi farkli durumlar olusabiliyor.

kendi deneyimimde, 100hz'i acip kapamanin veya modlarini (clear, stansard, vs) degistirmenin kendi panelimde cok faydasi olmadigini gordum bu sorun icin.

yani son soz, elinizden gelebilen en optimum ayari yaptiktan sonra gerisini gormezden gelmek gibi... :)

--L
  • levent dostum pes etme ben senden cok umutluyum,bir şeyler bulacaksın led tv sorunları hakında,yada f/w leri yakın takibe alıp bızlere haber vereceğini ümit ediyorum. saygılarımla.
  • Albani hocam söylediğiniz paneller sanırım araba fiyatına o yüzden onları eliyorum direk ama ilerisi için 46" veya üstü bir tv alma planım var ama ben alana kadar hangi teknoloji piyasaya hakim olur bilinmez tabi.
  • yazılanların okudum

yani led mi alalım yoksa sony 200 hz mi alalım karar veremiyorum .

yoksa bekleyelim led biraz daha otursun mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Albani hocam söylediğiniz paneller sanırım araba fiyatına o yüzden onları eliyorum direk ama ilerisi için 46" veya üstü bir tv alma planım var ama ben alana kadar hangi teknoloji piyasaya hakim olur bilinmez tabi.
  • Bu işin sonu olmadığını kaç kere yazdım!

Bekleyerek pek bir şey elde edilemiyor maalesef!

Paran varsa gidip alacaksın,nasılsa 2/3 sene sonra yine gidip yeni bir şeyler alacaksın,bu panel işleri böyledir!

++
  • quote:

yazılanların okudum

Bence Led alın. Hem siyah seviyesinin daha iyi olması, hem daha az güç tüketmesi hemde daha ince yapısından dolayı ben olsam led alırım. 200Hz'i gözle görüp görüntüdede çok büyük fark yaratacağına inancım düşük. Zaten LEdler 100hz. Bu da işinizi görecektir kanımca.
  • TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ için

ben de ağırlıklı olarak sizin gibi düşünüyorum.
    teknosa da hd de o filmi seyrettikten sonra iyice led alayım diye düşünüyorum.

albani arakdaşa katılıyorum .

ama alırken syrederken içine sinmesi de önemli

tabiki bu işin sonu yok .

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

yazılanların okudum

Bence Led alın. Hem siyah seviyesinin daha iyi olması, hem daha az güç tüketmesi hemde daha ince yapısından dolayı ben olsam led alırım. 200Hz'i gözle görüp görüntüdede çok büyük fark yaratacağına inancım düşük. Zaten LEdler 100hz. Bu da işinizi görecektir kanımca.

• Bu arada LED içinde yazdım;benim için çok erken ve almam!

Sadece X45x olursa düşünürüm ama onunda fiyatı oldukça yüksek

2/3 senede bir panel alınacak bu panel aleminde,bir dünya para vermekte ne derece doğru acep!!

Elbette panel almak isteyenlerin beklentisi bir çok konuda farklı;örneğin günümüzde MKV oynatıyor
    diye X marka panel alan bile var

Veya Siyahlar çok iyi diyede panel alan var!!! siyah bir kriter ama olayın içinde sadece bir oyuncu Siyahlar!!

Başka kriterleride var insanların,dolayısıyla herkes bir şeyler alacaktır elbette,LED ler birinci nesillerini
    sürdürüyorlar(benim için çok erken demem bundandır!)

"Engine" da hiç bir gelişme yok(özellikle Phil/Samy lerde)!!
    Judder/Bluring konuşulan bir LED ben istemem!

Bir dünya setting olupta,panelin hala adam gibi set edilememeside ayrı bir sorun,kaldıki Processor eksi bildiğimiz makine yani

Benim LED tercih etmemem işte bu yüzdendir,kısaca Processor yağ gibi akacakki,adam gibi görüntü izlensin!
    F/W ile bu işlerin gitmediğide ortada(Samy/Phil için)

Pixel aydınlanmasının;sorunlu çalışması ise başlıbaşına bir sorundur!(X45x lerde bu sorun yok>>Samy/Phil deki hatalı pixel basma olayı yok Sony de)
    "Local-dimming" doğru çalışmıyor ve kısaca LED in pixel çalıştırması OK ama,üreticiler bu konuda daha bayağı bir çalışacaklardır!!

Sony/Sharp bu işi ilk nesilde halletti,sadece Processor olarak rötuşlar gelebilir+Local-dimming(Sharp buluşu) her iki TV de çok başarılı çalılıyor v.s v.s

Bu arada LED bakacaklar Phil ilede ilgilenebilirler,Test notlarında Samy nin biraz önündedir Phil ler(fiyatını bilmiyorum ama)
    Sharp Modül kullanıyor Phil bu serilerinde,ancak in-put LAG(hassas olanlar için)sorunu biraz vardır,ancak geneli itibarıyla renk üretim,pixel
    aydınlanması çalışması,ColorManagement+Setting v.s Samy den daha iyidir++

• albanez ustam peki senin icin ledler cok yeni eyvallah bunu soyluyorsun ama sende senin deyiminle ferrari gibi hizli bir tos var. tut ki olmasaydi ve bu gun bir panel almaya karar verseidin ne alirdin elindeki tosun sifirini bulmata zor bildigim kadari ile

xs1 diye kacamak cevap verme ama alinabilinecek pannellerden birini soyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 20 Haziran 2009; 18:29:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintlaure

albanez ustam peki senin icin ledler cok yeni eyvallah bunu soyluyorsun ama sende senin deyiminle ferrari gibi hizli bir tos var. tut ki olmasaydi ve bu gun bir panel almaya karar verseidin ne alirdin elindeki tosun sifirini bulmata zor bildigim kadari ile

Hocam "on-puanlık" çok zor bir soru sordun şimdi

-Bak sana samimi bir itiraf,ben hala panel filan almazdım!evdekiler vıdı-vıdı yapmasaydı

Panel işinde artılar/eksiler vardır! her panelde bunlarla geliyor!

----
    Senin soruna gelirsek; zaten kafamda hep Pio vardı ama benim aldığım tarihlerde rakam çom yüksekti!
    Bugün yine rakam yüksek!! ama 5090 alırdım elbette
    Ben başka panel almam bugün için,LED ise hiç almam! Pio OK++
    6 kağıt bulmak lazım bu seferde

++

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: saintlaure

albanez ustam peki senin icin ledler cok yeni eyvallah bunu soyluyorsun ama sende senin deyiminle ferrari gibi hizli bir tos var. tut ki olmasaydi ve bu gun bir panel almaya karar verseidin ne alirdin elindeki tosun sifirini bulmata zor bildigim kadari ile

Hocam "on-puanlık" çok zor bir soru sordun şimdi

-Bak sana samimi bir itiraf,ben hala panel filan almazdım!evdekiler vıdı-vıdı yapmasaydı

Panel işinde artılar/eksiler vardır! her panelde bunlarla geliyor!

----
    Senin soruna gelirsek; zaten kafamda hep Pio vardı ama benim aldığım tarihlerde rakam çom yüksekti!
    Bugün yine rakam yüksek!! ama 5090 alırdım elbette
    Ben başka panel almam bugün için,LED ise hiç almam! Pio OK++
    6 kağıt bulmak lazım bu seferde

++

ustadim senden bunu duymak beni yikti 46b7000e 5bin lira saymis biri olarak
    iade edip trinitron mu alsam 82 ekran acaba

vallada billada 46kvl almaya gitmistim hatun isyan etti incecik varken neyinnesi bilmem ne diye bide dalga geciyonuz mkv gosterdigi icin x serisi tercih ediyorlar diye biz sadece evde duzgun gorunecek diye led aldik yesemmi kafayi bilmiyorum 60 gune yakin ertalarda dolasip butun modelleri markalari inceledim en sonunda hatunun lafi ile salonda duzgun goruneni aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintlaure -- 20 Haziran 2009; 19:21:29 >

• küçük bir hatırlatma ve ekleme birazda ağız sulandırıyım

TOSHİBA SV-ZX SERİES

Samsung 55B7000 İzlenimleri

Key Features

Resolution: HD 1080p (1920 x 1080p)
    Digital Freeview Tuner
    Contrast Ratio: 2000000:1
    Brightness: 500cd/m2
    Specifications
    Vjiewing angle (degrees): 178
    Response speed (msec): 8MS
    Picture enhancement technology: Resolution+
    200Hz
    24p technology
    Widescreen: 16:9 (683)
    Ambient light sensor
    Electronic Programme Guide (EPG): 8 days
    DLNA
    HDMI connection(s): 4
    Component video connection
    Scart sockets: 2
    RGB enabled scart sockets: 1
    S-Video connection
    AV inputs
    Audio output: Co-axial digital connction (15200)
    SD card slot
    USB port
    CI slot for pay TV channels
    Headphone Socket
    Can be used as a PC monitor
    Sound system: Dobly Digital plus
    Audio power output RMS (watts): 20
    Swivel stand
    Desktop Stand Included
    VESA compatible: 400

• @St.Laure

Bak kardeşim,herkes belli bazı kriterlere göre panellerini alıyor,zaten ortada mükemmel bir panelde yok!
    dolayısıyla çokta uzun ömürlü olmayacak olan bu paneller,bir vesile zaten değişecektir,herifler 6 ayda bir model
    çıkarıyorlar,takip etmek imkansız gibi!

Bu arada zaten panellerin 3 sene öncesine bakarsan,onlar çoooktan unutuldu bile,çoğu insan 2.panellerini aldılar
    bu iş böyldir,üstelik halada süper hızlı ve hatasız panelde üretilmedi,dolayısıyla bizlerde elimiz mahkum bunları bir şekilde
    alıyoruz,takma kafana bunlar,otur güzel-güzel izle panelini!!zira bu işin sonu yok

PDP/LCD(LED dahil) bu teknoloji buraya kadar,herifler daha iyisini yapamıyor,sadece rötuş v.s ile gidiliyor ve bir başka
    panel teknolojisi lazım ve bunlrda gelecek çok yakında OLED/FED v.s gibi,kimse aldığı bu paneli ile 10 sene bu mereti
    kullanırım hesabı filanda yapmasın,para biriktirmeye başlasın şimdiden

+++

@Groll

Bu yeni Tosh ları çok uzun zamandır takip ediyorum(USA dan)ancak Uzman/Test yorumları v.s beni hiç açmadı doğrusu,bunların
    Makinelerinde ya sorun var yada başka bir şey var,yaw bunlar ZF355 leri geçemiyor daha!!

Son bir aydır kestim yorum okumayı,sadece Almanya/USA/İngiltere den 3 tane arkadaşım var Tosh çudur bunlar,onlarda takip
    ediyor ama bizi kesmedi şimdilik bu yeni Tosh lar!!!

Kaldıki Tosh denen üreticinin ne yapacağı/neyi çıkaracağı/hangi Kıtada hangi Seriler çıkacak v.s v.s yaw kafam karıştı takip etmekten!!
    "TNB" denen illet TR Dist.firmasıda ise tam Allahlık!!! aslında tam sopalık bu herifler ancak sanırım onlarda bu Tosh un ne yapacağını
    bilemediği için,birde bu işide adam gibi bilmediği için ortada bilgi v.s yok!!!

Tosh dünyada Chipset Kralıdır ama bu yeni METABRAIN de bile aman aman bir iş çıkmışa benzemiyor,sanırım Tosh bütün ağırlığını
    PS4 için Chipset üretmeye vermiş
    Sony peşinden koşmakta Tosh un.....PS4 için Chipset istiyor Sony,olmazsa IBM yapacak bunu,ama bu iş Tosh tan sorulmaktadır!!

--
    Bir diğer ilginç nokta şudur(dikkatimi çeken);

-Test/Uzman sonuçları ve özellikle yorumlarında zamanında Tosh un bir çok modeli hesapta sınıfta kalmışlardı!!!
    Bunlardan bir taneside ZF355 idi,hatta bu "kazmalar" 2007 sonlarında çıkna ZF355/Samy A6x serisi ile Sony W4x serisini aynı kefeye koyup
    hatta Tosh u 3.sıraya oturtmuşlardı(hangi kritere veya hangi teste göre belli değildi,ben ise sadece gülmüştüm!!!)

3/5 ay sonra herkes gördü neyin ne olduğunu,birisi "Efsane" oldu ve bir tek kullanıcıdan "Motionhandling" başarısızlığı gelmezken,diğerlerinde
    her bir şey çıkmıştı,birisi ise işi 20 tane F/W çıkarmakla gidermek istedi ama hikaye oldu tabiki!!!
    Bu üç Marka dada Samsung S-LCD nin S-PVA Modülleri kullanılmıştır,ancak ZF355 lerin 46" larında malum Çizgi hatası çıkınca olay bitti,seri
    devam edemedi ve 575 te bundan ötürü iptal edildi,yoksa bu seri çok fena "tokatlamıştı" piyasadaki bütün TFT-LCD TV leri

A-Her panelde artık/eksi bir şeyler vardır,ZF355 lerde Uzman yorumlarında,bir sürü "hata" bulundu!!!üstelik bunların bazılarını "insan-gözü"
    görebilir dendi!!!

B-Ancak bir tek kullanıcıdan bile herhangi bir şikayette gelmedi,nasıl iş o zaman bu!!
    Üstelik bu Serinin USA version(XF55x)çok fazla satıldı,en ufak şeye hata bulan Amerikalılar bile bunun Makinesi için
    hiç bir şey bulamadılar,kaldıki,paneli alanda gitti,aynı şekilde İngiliz AVF de de böyle oldu veya Almanyadaki Hi-fi dan....
    Tek bir şikayet olmazmı yaw????

Tek şikayet sadece Samsung S-PVA panelin su koyvermesi oldu!!!
    Ama ne Tosh nede Samsung bu konuya açıklık getiremediler hala!!!

Kısaca TEST yorumları artık benim için fazla bir şey ifade etmiyor sadece AVF den takip ediyorum bazı review ları,gerisini pek okumuyorum bile!!
    Kullanıcı yorumları ise en önemlisidir,onlar ne diyor buna bakmak lazım,ve baktığımız zaman şuanda kadarki en az hatası konuşulan ZF355 serisi olmuştur,
    başaka dünyada panel yoktur bunun üzerinde>>>kaldıki ZF355 deki konuşulan ise Modül hatasıdır,bunuda üreten Samsung tur elbette!!!

Bir panelde biz Görüntüye bakarız+üzerindeki Modülün kabiliyetine ama en önemlisi "Engine" dediğimiz Processor(+Chipset)başarısına bakarız ve burada
    "sıfır hatalı" bir makine görmekteyiz ZF355 lerde;Judder/Blur/Stutter/Smearing/Ghosting/v.s v.s bunlar hiç yoktur makinede!!!
    Genelde kimsenin görmediği anlamadığı "False-counturing" bile görülemeyecek kadar azdır!!!

Uzman yorumlarına kalsaydık,ZF355 hiç almamamız lazımdı

Sonuç olarak 2009 Model Tosh lar içinde yine çok iyi yorumlar okumadım ama bu sefer bazı serilerde kullanıcı yorumlarıda pek iyi değil,yani ZF355 lerdeki gibi
    bir kullanıcı yorumu göremedim!!! bunuda henüz çözebilmiş değilim!!

++

• albani üstad bunlar temmuz gibi piyasaya sürülmesi lazım usa yde...dahamı erkene alındı acaba ki yorumlar review lar gelmeye başladı..benim bildiğim july 2009 led seriler için çıkış tarihi..ib koymuş sitesine 55zx8000 i tabi ortada mal yok henüz 8000 tl fiyat biçmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

albani üstad bunlar temmuz gibi piyasaya sürülmesi lazım usa yde...dahamı erkene alındı acaba ki yorumlar review lar gelmeye başladı..benim bildiğim july 2009 led seriler için çıkış tarihi..ib koymuş sitesine 55zx8000 i tabi ortada mal yok henüz 8000 tl fiyat biçmiş..

Tosh sol gösterir-sağ vurur

Bu heriflerin üretim/release v.s durumlarını çok yazdım ve herifleri takip etmekten bıktım vede sıkıldım,kaldki ZF355 ile ben daha çok yol yaparım
    Sadece Samsung panel yolda su koyvermezse tabiki

USA da bir sürü Seri çıktı bile!
    Yorumlarda açmıyor beni!

yaw İB nereden çıktı şimdi kardeşim,onlarda daha üretilmeyen(iptal edilen)ZF575 bile vardır,geç onları bir kalem sen
    Heleki Tosh asla TNB harici bir yerden alınmaz!

Ama TNB yide önce bir güzel odunla döveceksin sonra gidip malı alacaksın

Ben 5090 harici hiç bir paneli ne düşünüyor nede almak istiyorum,şu saat itibarıyla!

Ancak Pany Z/V lerde oldukça iyi bunlarda alınır paneller PDP olarak.

Ben aslında Pany 32" LCD alacaktım(HDReady) ancak heriflerin Notları her sene biraz daha düşüyor
    PDP ye ağırlık vermelerinden,LCD ye gereken önem verilmiyor ve hiç bir ilerleme yok LCD lerde,halbuki IPSAlpha Modül
    çok güzel iş yapabilir,sanırım LCD lerin öne çıkmasını istemiyorlar!

++

• Bugün Eskişehir esparkta gördüm çok iyi görüntüye sahipti.
    55" led maşallah! çok inceydi odun gibi değildi. yakından baktığımda bile bozulmaya rastlamadım.
    renkler gayet canlıydı büyük salonu olanlara iyi gider 6.500lira aşağı yukarı...
    varolanların içinde en iyisiydi ki media markete gidenler bilir bir dünya model vardır.
    onun dışında philipslerde iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 21 Haziran 2009; 23:40:18 >

• ben teknosaya gidiyorum aynı yayını tüm televizyonlar gösteriyor.

baktığım sıra hepsi de aynı inç ama içlerinden en canlı güzel görüntüler ledlerde

şimdi düşünüyorum. hepsilerin + ları - leri var ama insan televizyonun başına geçtiğinde hoşuna giderek tv seyrediyorsa en iyi tv o

çok da ayrıntılara girersek hiçbir şey alamayız düşünüyorum.

bu yüzden led tv lere çok ciddi olarak düşünüyorum.

birde yeni duyduğum led lcd karışımı samsung tv ler varmış . onunda görüntülerine baktım ( 46b786 )
    oda fena gözükmedi.

ya 46b786 yada 46b700 almaya karar vereceğim.
  • s.a üstadlar bilgiler çok güzel herkesin eline sağlık, Yalnız arkadaşlar bi konuda yardım almak istiyorum dün gece itibariylewww.samsung.com resmi sitesinden 55b7000' in güncel yazılımını indirip televizyona kurdum fakat önceden ekran ayarları optimize edilmiş görüntü süper gösteriyodu fakat şimdi yeni ayarlar yüklediniğinden dolayı görüntüleme biraz daha kötü oldu şimdi sadede geliyim esas olarak bu led tvnin normal (dsmart düz olanı bağlı sd diyolar sanırım :) ) olarak görüntü eskiye nazaran kötü olduğundan dolayı benim istediğim bu ayarları bilen arkadaşlardan yazması ( sevgili albani ) dostumdan yardım istiyorum zahmet olmazsa dostum menüden resim seçeneğindeki ayarlarını bana senin kullandığın en güzel görüntü ayarlarında olarak buraya yazabilir misin Zahmet için teşekkür ederim Allah Razı Olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: xplod

s.a üstadlar bilgiler çok güzel herkesin eline sağlık, Yalnız arkadaşlar bi konuda yardım almak istiyorum dün gece itibariylewww.samsung.com resmi sitesinden 55b7000' in güncel yazılımını indirip televizyona kurdum fakat önceden ekran ayarları optimize edilmiş görüntü süper gösteriyodu fakat şimdi yeni ayarlar yüklediniğinden dolayı görüntüleme biraz daha kötü oldu şimdi sadede geliyim esas olarak bu led tvnin normal (dsmart düz olanı bağlı sd diyolar sanırım :) ) olarak görüntü eskiye nazaran kötü olduğundan dolayı benim istediğim bu ayarları bilen arkadaşlardan yazması ( sevgili albani ) dostumdan yardım istiyorum zahmet olmazsa dostum menüden resim seçeneğindeki ayarlarını bana senin kullandığın en güzel görüntü ayarlarında olarak buraya yazabilir misin Zahmet için teşekkür ederim Allah Razı Olsun...

A.S
    -F/W yüklersen;TV deki ayarların bozulur(Samy lerde böyledir örneğin!!)daha doğrusu ayarlar Default a döner(Fabrika ayarlarına)
    -Sen yeniden ayarlarını değiştirip,bunları uygulayacaksın OK++

-DSmart SDTV sendeki
    -Ancak ayarlar ezbere/ısmarlama olamaz!!!
    --Bunu sen TV nin bulunduğu ortamdaki ışık şiddetini(ortam aydınlanması)>>tavsiyem TV nin bulunduğu ortamın ışığı biraz loş olsun,akşam üzeri gibi
    bu ayarları yap v.s!!

Ancak yinede bu başlıkta bir kaç kişi 55"7x kullanıyor,onlardan referans ayarlar alarak bunları uygulayabilirsin!

Ben böyle ayarları pek doğru bulmuyorum ve Panel Test Temel ayarlarını uygulayarak(Picture Mode>>>Standard veya Normal Moda uygula)

++

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.