Şimdi Ara

Samsung 55B7000 İzlenimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony KDL-52W5500 ve Samsun 55B7000 arasında kararsız kaldım. Samsung'da üst düzey bir arkadaşım var 5.000 lira civarına bu makineyi alabileceğim. Fakat bu forumdan okuduğum kadarıyla hızlı, siyah zemin içindeki görüntülerde; objenin etrafında blurlanma olduğunu anlıyorum Samsung'da.

Bunun yanında Samsung'da fevkalade bir Media Player var.

Sony'i ise 6.500 tl civarına ama blur hikayesi yok sanırım.

Şu blur konusunu açabilirmiyiz. Bugün evimde 2.5 yıldır kullandığım Panasonic 42-PV-60 zamanında efsane diye aldık çokda memnunum. Geçiş yapacağım makineyi düşünür isek fark gözle görülür seviyedemidir. Panasonic'de hiç böyle sorunum olmadı.
  • Gerek kalmadı Samsung aldım... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 23 Temmuz 2009; 17:05:44 >
  • bende 40b7000 aldım
    gercekten cok memnunum tabi amator bir ev kullanıcısı olarak. 500gb hardsk baladım ordan film izliyorum ayrıca optik kabloyla z5500 e bağladım seside ondan alıyorum. lakin bazı filmleri acmıyor bazısında ise ses acmıyor acaba ilerleyen dönemde bununla ilgli bir firmwavre cıkarmı? yoksa gidipbir dw yada popcornhour mu almak gerek?
    bu arada " albani " ye cok teşekkür ederim
  • Leventoz kardeşim,

Forum da dolaşırken B7000 serisi ile kullanabileceğin receıver almayı düşündüğünü okudum.

46B7000 kullanıyorum, SD yayınlardaki kaliteyi arttırmak amacıyla Kathreın ufs 922 receıver aldım.

Sonuç mükemmel, upscalıng özelliği ile SD yayınlar harika, ayrıca yana doğru hızla akan yazılardaki titreme

problemini tamamen ortadan kaldırdı.Cihazın görüntü kaliteside mükemmel.

B7000 serisi kullanıcısı olarak sana bu cihazı öneririm.

Saygılar.
  • Saıntlaure arkadaşım,

Sen hiç şu atasözünü duymadın mı ?" Kesme Eşeğin kuyruğunu kimi uzun der kimi kısa "

Aldığın cihaz harika bir cihaz, görüntü kalitesi mükemmel, Buradaki çok televizyon takıntılı

arkadaşlara bence aldırma ve cihazın keyfini sür.

Saygılar.
  • önce ayaklarım geri geri gitti. "ben ne yapıyorum bu kadar para verilir mi?"
    sonra aynı kulvarda olanlara göre gayet güzel sonuçları incelendi.
    netteki garantisiz satış yapanlara iç geçirildi...

sonunda....

ue 55 B 7000 samsung LED TV alındı.

kullanımı kolay. potable HD lerdeki 720p ler tekrar izleniyor. ne çok detay atlanmış meğerse... siyahlar tam siyah, ses çıkışı gayet güzel. kendi içinde ekolizer bile var. ses kaydı düşük değil ise gayet odayı dolduran bir çıkışı var. alt yazı ayarlandı türkçe dil seti var. yazı boyu ayarlanabiliyor. yanındaki CD ile monitor gibi PC ye tanıtmak mümkün. oyun oynarsam manzara seyretmekten komuta edemem sanırım.

herkese tavsiye ederim.

Samsung 55B7000 İzlenimleri

Samsung 55B7000 İzlenimleri

• arkadaslar 55'' plazmamı alınır lcd mi?hangi marka alınmalı cok tecrübesizim yardımlarınızı bekliorum..
  • ne plazma alınır, ne de lcd... LED alınır!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.