Şimdi Ara

Samsung 55D7000 bizi yarı yolda bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.5 sene önce aldığım ve ekstra 3 yıl garanti yaptırdığım 55D 7000 televizyonum dün akşamki dünya kupası maçını izlerken bana bir sürpriz yaptı. Yeşil fonda ekranda solda boydan boya dikine ince siyah çizgiler mevcut (3 adet). Gittim arka fona komple yeşil bi renk koydum çizgiler net belli oldu.

Servis çağırsak bir sonuç alırmıyız. Bi yandan alıp götürürler diyede korkum var harab ederler bunlar bizim baktığımız giibi bakmazlar televizyonlara

https://store.donanimhaber.com/6d/27/0b/6d270bb815009417b3e6f1e38277bb15.jpg

• Nisan ayının başında benzer bi durum benim başıma geldi 46 B 7000 tv de yıne aynı şekilde çizgiler ve ekranın ortasında farklı renklenmeler oldu. Servis panelinde sorun çıktığını garantisi bittiği içinde 1000 lira tamir parası istedi.Ama servisi çağırmaktan başka şansın yok inşallah garanti kapsamındadır ve iyi bir servise denk gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkrlmaz

Nisan ayının başında benzer bi durum benim başıma geldi 46 B 7000 tv de yıne aynı şekilde çizgiler ve ekranın ortasında farklı renklenmeler oldu. Servis panelinde sorun çıktığını garantisi bittiği içinde 1000 lira tamir parası istedi.Ama servisi çağırmaktan başka şansın yok inşallah garanti kapsamındadır ve iyi bir servise denk gelirsin.

Ekstra ödeme yaparak 5 yıla uzatmıştım garantiyi ama güvenemiyorum ben bu adamlara. Cevap için teşekkür ederim. .Çağıralım bakalım bizi ne gibi sürprizler bekliyor.
  • 2 yıllık resmi garanti dolmuş. Yaptırdığım ekstra garantiden faydalanacaz. MEdia marktan almıştım servis açtırdım. Gelişmelreden sizleri de haberdar ederim. Kıymetli arkadaşlarım.
  • 5 yıldır çizgilerine alıştığım 55d7000 tv bana sürpriz yaptı. 7 aydır eve gitmiyordum. Döndüğümde 1 tane bile çizgi yoktu nasıl mümkün oldu böyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plsTR

5 yıldır çizgilerine alıştığım 55d7000 tv bana sürpriz yaptı. 7 aydır eve gitmiyordum. Döndüğümde 1 tane bile çizgi yoktu nasıl mümkün oldu böyle birşey

Bi bakmışsın yarın yine süpriz yapmış .

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Çizgilerim geri geldi. Ozaman hangi parçada sorun var ki???

• plsTR kullanıcısına yanıt

tv nin alt ve üst panelin orda cof diye tabir edilen parçada

• Tv yine 4 ay kapalı kaldıktan sonra çizgilerim gitmiş :)))

tcon bord da sorun var galiba. Uzun süre kapandığında düzeliyor. Bir süre sonra tekrar geri geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.