selamlar arkadaşlar, yarın led tv almaya çıkacağım. amacım, PC'ye HDMI ile bağlanarak yüksek çözünürlükte film-dizi izlemek, az da olsa oyun oynamak. 3D olayını vs. pek umursamıyorum. forumu inceledim, birkaç kişi birden samsung 55es8000 tavsiye ediyordu. LG sevmiyorum, daha önce sorunlar yaşadığım için istemiyorum.
gold'da daha ucuz ama golddan emin olamadım, getirmeleri uzun sürerse evde bekleyecek kimsem yok, 2 gün içinde almak istiyorum, istanbul bilişim ertesi gün teslim ederiz dedi.
uzman arkadaşlara sorum şudur ki;
ES7000 ES8000'e göre neredeyse 500 TL daha ucuz ve özellikler aynı görünüyor. 500 TL için ES7000 tercih edilir mi ve ES7000 neden ucuz veya ES8000 neden pahalı?
bilenler acil cevap verirse yarın almaya gitmek istiyorum. ilginiz için teşekkürler.
bugün 55es7000 aldım. vatan'da 3499 liraya bulunca kaçırmayayım dedim. kimseden ses çıkmayınca fark olmadığına karar verdim. şu an kurulumu bekliyorum, umarım güzel bir TV olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: uzunsamsun81
bugün 55es7000 aldım. vatan'da 3499 liraya bulunca kaçırmayayım dedim. kimseden ses çıkmayınca fark olmadığına karar verdim. şu an kurulumu bekliyorum, umarım güzel bir TV olacak :)
Hayırlı olsun bende de 46 sı var memnunum film izlemesi keyifli.
06DF006
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim. 7000 serisinin üretimi duruyormuş o yüzden heryerde indirime girmiş. vatan hala en ucuza veriyor. ürünün kurulumunu aynı gün yaptılar, şimdilik çok memnunum. film izlemek için hoparlör yeterli değil, ayrıca ses sistemi kullanmak lazım, kendi içinde uydu alıcısı var, 3-4 tane kanalı hd izliyorum, kalanlar normal. normallerde durum pek iyi değil ama eski tvden yine iyi. pcye bağlayıp torclight 2 kurdum, oynaması çok zevkli oluyor.
3 boyut ilk defa kullanıyorum, hoş oluyor, ama pek de gerk yok, fazla bir derinlik etkisi görmüyorum. sadece bir hoşluk. gözlükler 3d'ye geçince kendisi aktive oluyor, 3d kapatınca kapanıyor. pillerin 10 saat ömrü varmış, eminönünde pilleri sordum, tanesi 2 lira, internette 5 tanesi 4 liraya gördüm. yedekte bi 10 tane pil bulundurmak iyi olabilir diyorum. pil dediğim bildiğiniz saat pili E2025 model kodu.
sesle kumanda ve hareket algılayıcı umduğumdan iyi çalışıyor. kumandayı hiç kullanmaz oldum. sadece ara sıra şortla vs. gezdiğimde, karşısında sigara içerken elimi kaldırdığımda vs. el gördüğünü zannedip hareket algılayıcı aktif oluyor, o da 1 saniye sonra kapanıyor. elle kumanda ses açıp kapatıyor, kanal değiştiriyor. sesle kumanda her işe yarıyor neredeyse.
evde win7 yüklü laptop netbook ne varsa direk ağ üzerinden algıladı, hafızalarındaki video, fotoları görebiliyorum. bu özelliği tam çözemedim, videoların bir kısmını göremedim, çok da önemsemedim, görmese de olur.
internete bağlanma hızı yavaş, smart özellikleri şimdiye kadar hiç kullanmadım, güncellemesini yaptım, angry birds kurcaladım, fitness bişeyi var, onu açtım baktım, vazgeçtim, belki kullanırsam iyi olur, bilmiyorum. internete girmek klavyesiz işkence. o yüzden direk pc bağladım, canım isteyince onun üzerinden giriyorum.
almak isteyen arkadaşlar olursa ve soruları olursa kısa süreli tecrübeme dayanarak buradan cevaplarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme